Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hic yapamadim ki... Millet isleri bitirdi ben sona kaldimBitmedi domates işiniz valla kış geldi.
Kan ilacını yatarken almanı tavsiye ederim cnm. İştahı çok açıyoDün doktora gittim ya bi todba ilacım oldu vitamin iğne şimdi kan hapına da geçtik maşallah :) bide kramplar için osteocare aldık ufff bu kadar ilsç gerdi beni ya! Bide kan ilacı kullananlar günün herhangi bi saatinde alsam olur muki sabah al demişti doktor . Ama yeni aldım ilacı eczaneden şimdi alayım mı acaba?
Benim dr.gece iç dedi cnm sıkıntı yapma. İçilebiliyo demekkiBana da sabah al dedi ama aşırı acıktırıyor bir de öncesinde sonrasında süt ürünleri alma demişlerdi. Herkes gece içiyormuş ondan bende geceye geçtim. Kafamıza göre iş yapıyoruz
Evet canim biraz agir oluyolar.. Dr brownsun ki kolik icin iyi deniliyor bpa freedir buyuk ihtimal ben onu mu alsam diye dusunuyorumcanım tüm katı gezdim detaylıca bakamadım ama biraz geç gitmiştik ama evet aranan herşey var.
Biberonda baktım ama karar veremeyince almadan çıktık. Aviventlerin camları hoşuma gidiyordu netten bakmıştım ama ağırmış baya biberonlar o yüzden kararsız kaldım alamadım.
Ben sol kasığım la göbek deliğimin arasındaki o çaprazdan hissediyordum ilk. Şimdi aşağıdan da yanlardanda hissediyorumbebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
En mantiklisi.. Liste yapmayinca illa bisey unutuluyoya en azından işine yarar şeylerin listesi var bana göre bazı şeyler şimdilik fuzuli. onların arasından çıkarıp ayrı bir liste yapabilir veya ekleyebilirsin daha fazlasını en azından fikir olmuş olur sana. ben öyle yapıcam kağıda dökmeyi düşünüyorum ben.
Ben watsaappa da buraya da bakiyorum canimBişi sorucam whatsapp ya da Facebook'tan girince karşılıklı sohbet ederken yine yazılmıyor mu? Eee burda da yazılıyor. Fark ne anlamadım gerçekten. Telefonla konuşur gibi sohbet olsa hadi dicem yazmaya üşenen tercih edebilir. Ama neden whatsapp ve facebook in kk out oldu?
İlk aslanimin adi yagizyağız güzelmiş.
Gunaydin anneler. Sabah mide bulantisi kusma yasadim kendime hayret ediyorum ilk hamilelikte hic kusmadim simdi bu haftada hala devam ediyor.
Birazdan doktora gidicez iyidir ins bebek
Canım tsh değerin olması gerektiği gibi. Anti tpo değerinin varlığı vücudunun antikor ürettiğini gösteriyor. Yani vücudun tiroidini düşman gibi algılayın savunmaya geçmiş. Tiroid bezi tiroid hormonu salgılıyor ya. Vücut onu yabancı madde sanıp antikor üretiyor. Antikorlar zamanla tiroid bezine zarar verebilir. Hamilelikte tsh ına ayda bir baktırmanı öneririm. Tsh çıkarsa hap kullanman gerekebilir. Sonrasında endokronolojiye gidip sonucunu gösterirsin. Büyük ihtimalle vücudun tiroidine zarar vermemesi için sana dışardan tiroid hormonu takviyesine başlarlar. Anti tpo bir kez çıktı mı teşhis için yeterliymiş. Hashimato tiroidi diyorlar buna.
Gunaydin anneler. Sabah mide bulantisi kusma yasadim kendime hayret ediyorum ilk hamilelikte hic kusmadim simdi bu haftada hala devam ediyor.
Birazdan doktora gidicez iyidir ins bebek
iki hamilelik birbirini tutmuyor demekki canım
annemde ablamda hiç hissetmemiş ama bende 9 ay çekmiş
arada olması normaldir bende sabahları hala mide bulantısıyla uyanıyorum
gece yediklerimizin etkisi heralde
bu arada inşallah bebeğin iyidir
güzel haberlerle dön bakalım![]()
Canım çok teşekkür ederim açıklaman için..Evet ilk gittiğimde doktor sende hashimato var dedi ama tsh değeri düşük olduğu için bir şey yapmaya gerek yok şimdilik dedi.Şimdi bir hafta önce yeniden yaptırdım sonuçları ben almadım doktora gitti ama doktor aradı birşey yapmana gerek yok dedi...Bugün alıcam tekrar gidip burdan bildiririm çok çok teşekkürler tekrardan..
Günaydın.gece 2 de geldik eve. Düğünde ne var ne yok hep yedim. Esnemekten ağzım ayrıldı ama sabahın köründe kalktım yine. Evde ekmek yok şu anda midem kazınıyor.gidip birisinde kahvaltı yapayım en iyisi
Esobacım dün Kazen konu sahibi olmak listeyi güncellemek isteyen biri var mı diye sordu. Black de devrederim dedi. Biz de sabah herkesle karar verelim haber veririz dedik. Kim almak ister bir ara konuşalım mı?