2015 Şubat Anneleri

seyahatı gectım eve bebek görmeye gelenler bıle sen emzırırken bebek odasından çıkmıyorlar ben cok rahatsız olmuştum.evede sart yanı.

herkes göğsümüzü görmek zorunda değil maksat rahat emzirebilmek türk kadınlarının meme saklama derdinden ziyade memeyi görüp yorum yapan türk kadınları bana daha garip geliyor

Hmm herkesin kismeti biraz da eskiler hep iyiydi bu yeniler genelde sorunlu o yuzden bikac yilik gecmisi olanlara sorayim dedim. Tv icin genelde sıkıntı pek olmuyor beyaz eşya farkli bi olay malesef

samsung icin de cok sikayet okuyorum bir de servisten cikamiyormussun ondan hic risk almak istemiyorum. Bebek arabasi jesinlikle denenip ainmali surusunu test etmeli acip kapamali. Biz cok gezdik arastrdik kizimda sukur ki dogru urun secmisiz uc yasa kadar kullandik ayni urunu sikintisiz

herkes göğsümüzü görmek zorunda değil maksat rahat emzirebilmek türk kadınlarının meme saklama derdinden ziyade memeyi görüp yorum yapan türk kadınları bana daha garip geliyor
valla ben hıc saklamamıştım ama sonra yapılan yorumları duyunca mümkünse bu sefer saklamayı düşünüyorum ınsanın loğusa loğusa moralını bozuyorlar

Slm herkese banyoyu yıkamak bile zor oluyor bana belim mahvediyor beni valla yerimden kalkamiyorum şimdi

az önce pazardaydım 2 akrabamızı gördüm cok zayıflamışsın bu hamileliğin değişik oğlana benzyo sipsivri olmuş karnın dediler hatta birisi yemin etti bu oğlan boyle kız olmaz diyebende sevindrik oldum bakalım hayırlısı artık kuzuzcuğu hala öğrenemedik

kocam istanbuldan döndü az sonra işten çıkınca başının etini yiyeyimde alışverişe gidelim bari

banada göbeğin sivrilmiş sadece erkek bu diyorlar

Bende ayni sekilde bekliorum ki gelsinde cikiyim alisverise diye

arkadaşa sordum nerden alıyordun kıyafetlerini diye ebrumaternty dedi
çok memnunum falan bi sürü memnuniyet belirtiside yaptı
sonra girdim bende fiyatlara baktım
bir elbise 180 lira bir pantolon 130 lira
o paraları vereceksem bizzat denemek isterim
deneyemediğimiz için bulamıyoruz zaten
bakalım ikna edebilirsem bu akşam almak istiyorum artık bişeyler
işkence olmaya başladı bu pantolon bana

Bende ayni durumdayim pantolonlarin dugmeleri kapanmiyo artik icinde sistim.acil alinmasi lazim biseyler

Bende ayni durumdayim pantolonlarin dugmeleri kapanmiyo artik icinde sistim.acil alinmasi lazim biseyler

ah bide beni görsen
bankonun arkasında fermuar inik düğme açık oturuyorum
gömleğin düğmeler kavuşmuyor
sürekli hırka giyiyorum
artık canım yanıyor yürürkende
acilen bişeyler almak lazım evet
bebeğime eziyet etmek istemiyorum yazık günah onada

Gebeler için 2.5 altı ise o zaman normal diyebilirz öyle değil mi?Yeni tahlil yapıldı bu hafta onunda sonuçlarını alayım gidicem bende..Çok teşekkür ederim canım...

Tsh değerin evet canım normal. Ama senin antitpo sıkıntılı bu tarz troid değerleri olanlara haşimato deniliyor diyebiliyorum ben. Bunlarada bir tedavi uyguluyorlar ama antitpo değerinin kaç olması lazım yada ne kadar yüksek olunca tedaviye başlanıyor bilmiyorum Sen güzeli sen bir endokronoji uzmanına görün.

cimcimesultan sen isyerinde siyah pantolon giymiyor muydun. Defactonun hamile kismina
Yeni getirmisler siyah pantolon cok kaliteli olmasa da bisure daha idare edersin canim. Pahali olanla için alincaksa da acele etme gobus iyicr buyur bi aya o zaman alirsin paraya kiyacaksan

internette mi canım
şimdi baktım göremedim ama

Sanki kendilerinde yok ah bizim caaaanım insanımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…