seyahatı gectım eve bebek görmeye gelenler bıle sen emzırırken bebek odasından çıkmıyorlar ben cok rahatsız olmuştum.evede sart yanı.
Canim ben bosh kullaniyorum arladasimin on yil oldu herseyi bosh daha bir kere servis gelmedi evine cevremde hemen hemen herkez bosh kullaniyo pisman olmazsin zaten bu beyaz esyada sans isi biraz kimisi vestelin tv sinden hic memnun degil ama ben aksine cok memnunum
teyzem bosch aldı daha 6 ay olmadı ama hiç memnun değil güzel yıkamıyor diyor hatta daha dün akşam sordum
ben beko almak gbi bir hata yaptım samsunga döneceğim seneye
valla sırf o yüzden bebek arabasını internetten değil kendim bizzat görüp dokunarak alacağım
valla ben hıc saklamamıştım ama sonra yapılan yorumları duyunca mümkünse bu sefer saklamayı düşünüyorum ınsanın loğusa loğusa moralını bozuyorlarherkes göğsümüzü görmek zorunda değil maksat rahat emzirebilmek türk kadınlarının meme saklama derdinden ziyade memeyi görüp yorum yapan türk kadınları bana daha garip geliyor
Bebek nerden nefes alsın burda? Var ya göğüslerini saklayacam diye bizim Turk kadınlarının girmediği hal kalmadı.[/QUOTE
Ben Bosch kullanıyorum ama siemens i de deneme şansım oldu. Kullanım suyu da kaliteli olursa siemens bir tık daha iyi gibi. Ama su iyi değilse bence tüm makinalar aynı
canim var bebise nefes alcak yer hem boynuna denk gelen yerden hem yanlardan zaten cocugu tumden kapaklayip sarmiyorsun. Bir de mahremiyet yonunden rahat hissetmek isteyenler icin gerekiyor bedeni kismi gec bebekle olan o bag apayri bi mahremiyet ve kem gozler inanilmaz etkiliyor o acidan da iyi yani yoksa kizlarin dedgi gibi yurdum kadininda memeler ve sut uretimi bebehin emis cekis gucu uzerine bi ihtisas yapma meraki var ne hikmetse :)
az önce pazardaydım 2 akrabamızı gördüm cok zayıflamışsın bu hamileliğin değişik oğlana benzyo sipsivri olmuş karnın dediler hatta birisi yemin etti bu oğlan boyle kız olmaz diyebende sevindrik oldum bakalım hayırlısı artık kuzuzcuğu hala öğrenemedik
Bende ayni sekilde bekliorum ki gelsinde cikiyim alisverise diyekocam istanbuldan döndü az sonra işten çıkınca başının etini yiyeyimde alışverişe gidelim bari
Bende ayni sekilde bekliorum ki gelsinde cikiyim alisverise diye
Bende ayni durumdayim pantolonlarin dugmeleri kapanmiyo artik icinde sistim.acil alinmasi lazim biseylerarkadaşa sordum nerden alıyordun kıyafetlerini diye ebrumaternty dedi
çok memnunum falan bi sürü memnuniyet belirtiside yaptı
sonra girdim bende fiyatlara baktım
bir elbise 180 lira bir pantolon 130 lira
o paraları vereceksem bizzat denemek isterim
deneyemediğimiz için bulamıyoruz zaten
bakalım ikna edebilirsem bu akşam almak istiyorum artık bişeyler
işkence olmaya başladı bu pantolon bana
Bende ayni durumdayim pantolonlarin dugmeleri kapanmiyo artik icinde sistim.acil alinmasi lazim biseyler
Gebeler için 2.5 altı ise o zaman normal diyebilirz öyle değil mi?Yeni tahlil yapıldı bu hafta onunda sonuçlarını alayım gidicem bende..Çok teşekkür ederim canım...
cimcimesultan sen isyerinde siyah pantolon giymiyor muydun. Defactonun hamile kismina
Yeni getirmisler siyah pantolon cok kaliteli olmasa da bisure daha idare edersin canim. Pahali olanla için alincaksa da acele etme gobus iyicr buyur bi aya o zaman alirsin paraya kiyacaksan
herkes göğsümüzü görmek zorunda değil maksat rahat emzirebilmek türk kadınlarının meme saklama derdinden ziyade memeyi görüp yorum yapan türk kadınları bana daha garip geliyor
Benimde bel agrim fazlasiyla var cnm ayaklarimi yuksege koyup oturmak iyi geliyorgünaydın kızlar
ya sırtı beli şiddetli şekilde agrıyan var mı? ben dayanamıyoruz bazen agrıya. gözlerimden yaş gelıyor resmen acıdan. azaltmak ıcın ne yapabilirim
sizinki ne peki ben çok istyom oğlusu yaa 2 kızcem var bu da farklı olsun inşallahbanada göbeğin sivrilmiş sadece erkek bu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?