Yavriiim annemm1,65 kuzucum
geberiyorum zayıflıktan farkındayım
zaten bu yüzden göbeğim şimdiden ağırlık yapmaya başladıya
inanın her akşam gerim gerim gerildiğini hatta çatladığını hissediyorum
bir bardak su içsem direk göbek fırlıyor
birde benim rahmim normalden aşağıda
ben bebeğimin kafasını bile hissediyorum dokununca
çatlamam kaçınılmaz olduğundan saldım kendimi artık
ben de bebek arabası arastırıyorum da bazıları chıccodan hiç memnun kalmamıslar.. ne alacağımı sasırdım..bi de bu travel sistemlerin avantajı ne?pratik mi yani ?bana da arabaya tak cıkar otoya tak cıkar sanki daha ugrastırıcı gibi geliyor..
aynen oyle canim herkesin kolayi dolayisiyla dogrusu ve begenisi bir olmuyor ama agir arabalari 1 yastan sonra hele arabasiz gideceginiz bi yere tasiyamiyosunuz.Bende kararsızım ama 1000 tl nin üstünde bir model tercih etmem herhalde, zaten binecek mi binmeyecek mi belli değil 1 yıl anca kullanacaksın ve baston almak zorunda kalacaksın. Bende araştırıyorum..
Kesinlikle ilk alinmasi gerekenlerden..şöyle bişey buldum seyehat esnasında emzirmeye müsait olmayan ortamlarda rahat kullanılabilir
Eki Görüntüle 1242944
senin belli mi cnm kuzucuğun kaçıncı bebiş
ben yeni evliyim canım evdeki beyaz eşyler bosch. çmaşır mak. çok memnunum prog fln çok hoşuma gidiyor. Yıkamasıda çok temiz kullanımı kolay. tavsiye ederim bnmkisi active 7 kg olandan.
Ben ilk oglanda cok raht ettim cok gezen ve seyahat eden bi aileyiz cok pratik oluyor hem emzirirken odada hareket edildiginde cocuk 10 dk sutun sulu kismini alip nispeten midesi dolunca dikkati hemen dagiliyor takibe baslayip emmeyi birakabiliyor.seyahatı gectım eve bebek görmeye gelenler bıle sen emzırırken bebek odasından çıkmıyorlar ben cok rahatsız olmuştum.evede sart yanı.
Cok uygunmus fiyatlariCanım hngi semttesin bilmiyorum ama esenlere yeni bir hast daha açtı medipol üni. ben oraya gidiyorum taa sarıyerden. En son geçen cuma gittiğimde doğum bölümüde tamamlanmış açılmış die doğum fiyat bilgisi verdiler kampnya yapmışlar. Kampanyadan bahsettiler ve fiyat söylediler cidden o kampanya kapsamına fiyat bana çok uygun geldi. tek kişilik oda - kapı süsü - lohusa şerbeti - bebeğin işitme testi zeka testi topuk kanı vs gibi ilk doğum işlemleri dahil etmişler. Sgklılara normal doğum 350 tl sezeryan 750 tl dediler. Özel oda istersen üstüne ekleniyormuş fiyat ama ben odalarıda gezdik tek kişilik odasınıda beğendim özel oda gibi aynen o yüzden suit odasını sormadım özellikle. Kampanya varmış ne zmnada kadr sürer belli değil. Ayrıca şuan sgklılara muane ücretide almıyorlar kampanya var.
Benim dr dilek kaya güney. Eskişehirden gelmiş orada en iyi drmuş. Cidden çok iyi bir bayan dr çok memnunum herşeyi anlatıyor önce kndi inceliyor bebeği snra ekranı sana çevirip tek tek sanada gösteriyor.
Benim oğluşumu ayaklarını yüzünü ellerini fln gösterdi. kilosunu söyledi ille burada yaptırın ayrıntılıyı fln demiyor kan tahlilleride ille orada yaptır die diretmiyor ben devlette yaptırmıştım tahlilleri yine bnden kan tahlili istedi devlette yaptır gel dedi. Ayrıntılıyıda devlette yaptırabilirsin dedi.
Canim cok bisey degismez olsun olsun 150 dirvallahi canım bnde kampanyayı anlatınca dedim 1500 -1000 arası çekerler fiyat. Sonra odaları gezdik muhasebeye indik fiyat 350 tl diyince hemen doğurasım geldi
bnm sıkıntım ben sarıyer -tarabyadayım hastanem ve drum esenlerde doğuma yetişir miyim derdindeyim. Kendi drum girsin doğumuma istiyorum hastanenin şartlarıda iyi fiyatıda süper söylediler. işte sormayı unuttum atıyorum doğum sancıları hafif hafif başladı ve geldik bir gece kaldık ertesi güne doğurdum ozmn fiyat ne olur die.
canım senin için bişi buldum eger elinden dikiş falan geliyorsa yapabilirsin belki :)ilçedeyim canım ama bekletmek istemiyorum çok sıkıyor çünkü sürekli sancım var karnımda.
şimdilik idare edecek birşey bulursam daha sonrası için tekrar giderim zaten uzak sayılmaz arabayla 40 dk
ben şunu buldum canımKızlar selam :) yakın zamanda istanbul da başlayacak olan doğum öncesi eğitimle ilgili bilgisi olan var mı ? Netten baktım ama bulamadı m mümkünse ücretsiz ya da cüzi bir miktar ücretli olan. Acıbadem, memorial, emsey, medicalde baktım ama göremedim.
arkadaşa sordum nerden alıyordun kıyafetlerini diye ebrumaternty dedi
çok memnunum falan bi sürü memnuniyet belirtiside yaptı
sonra girdim bende fiyatlara baktım
bir elbise 180 lira bir pantolon 130 lira
o paraları vereceksem bizzat denemek isterim
deneyemediğimiz için bulamıyoruz zaten
bakalım ikna edebilirsem bu akşam almak istiyorum artık bişeyler
işkence olmaya başladı bu pantolon bana
Ben de 60 idim en son 2 kg alarak ama bi kaç gündür resmen göbüş kocamanlaştı, 60ı geçmiş olabilirim korkuyorum tartıdan uzağından geçiyorumIyi pazarlar kizlar.benim bugun 4ay bitti.hafiften pit pit hareketler hissediyorum.75 kg.yum suan.2 kg aldim.sizde kilolar nasil gidiyo?
Ben yatırılabilen baston pusetlerden alıcam,kullanışlı,hafif..araştırmalarım devam ediyor :)Yavriiim annemm
aynen oyle canim herkesin kolayi dolayisiyla dogrusu ve begenisi bir olmuyor ama agir arabalari 1 yastan sonra hele arabasiz gideceginiz bi yere tasiyamiyosunuz.
2. Bi baston puset illa lazim oluyo
Mamas papas urbo 2 yi inceledim cok beğendim benne biliyim cok övmüşler bunu da okuyunca özelliklerini begendim..gerçi özelliklerin cogu birbirine benziyor..çok kararsız bi insanımdır ben ztn nasıl karar vericem de alıcam bilmiyorum hiç yasenin var mı kafanda bi model?
Bugun burasi da bebegim de cok sessizKizlar niye sessizlesti burasi
http://www.azizbebeshop.com/?kategori-1419-10lu-set hastane cıkısları uculamıs bakmak ısteyen varsa
canım o pantolon düğmesine bi çare söylim ben yapıorum düğme iliği yerine lastik veya lastikli toka geçirip düğmeye takabilirsin kelepçe gibi pantolon bi beden daha büyüyorah bide beni görsen
bankonun arkasında fermuar inik düğme açık oturuyorum
gömleğin düğmeler kavuşmuyor
sürekli hırka giyiyorum
artık canım yanıyor yürürkende
acilen bişeyler almak lazım evet
bebeğime eziyet etmek istemiyorum yazık günah onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?