2015 Şubat Anneleri

Yavriiim annemm
Bende kararsızım ama 1000 tl nin üstünde bir model tercih etmem herhalde, zaten binecek mi binmeyecek mi belli değil 1 yıl anca kullanacaksın ve baston almak zorunda kalacaksın. Bende araştırıyorum..
aynen oyle canim herkesin kolayi dolayisiyla dogrusu ve begenisi bir olmuyor ama agir arabalari 1 yastan sonra hele arabasiz gideceginiz bi yere tasiyamiyosunuz.
2. Bi baston puset illa lazim oluyo

senin belli mi cnm kuzucuğun kaçıncı bebiş

Yüksek ihtimalle kiz gibi. Ikinci benim de nasipse

ben yeni evliyim canım evdeki beyaz eşyler bosch. çmaşır mak. çok memnunum prog fln çok hoşuma gidiyor. Yıkamasıda çok temiz kullanımı kolay. tavsiye ederim bnmkisi active 7 kg olandan.

Saolasin canım yazdim bunu da aklima ins sansa bahta iyu bisey denk getirir memnun kalirim

seyahatı gectım eve bebek görmeye gelenler bıle sen emzırırken bebek odasından çıkmıyorlar ben cok rahatsız olmuştum.evede sart yanı.
Ben ilk oglanda cok raht ettim cok gezen ve seyahat eden bi aileyiz cok pratik oluyor hem emzirirken odada hareket edildiginde cocuk 10 dk sutun sulu kismini alip nispeten midesi dolunca dikkati hemen dagiliyor takibe baslayip emmeyi birakabiliyor.
Bebegi emzirirken bu ortuyle sarmaya kalkmadigin surece nefessiz de kalma ihtimali yok oyle zibin gibi yapisik bi urun de degil bebegi nefessiz birakmak icin ustun caba sarfetmek lazim :)
Ben kesinlikle tavsiye ederim

Cok uygunmus fiyatlari
Duymustum o hastaneyi ben de
Doktorundan memnun musun
Hastahane nasil
Ben hala ya baska baksam mi dayim

Canim cok bisey degismez olsun olsun 150 dir
Sen sancim var dediginde gunum yakinken evine gondermezler herhalde.. Ama dogumbasladi yatis yapin da demeyenilirler hemen ara bi muhasebeye sor ve ya gittiginde sorarsin

ilçedeyim canım ama bekletmek istemiyorum çok sıkıyor çünkü sürekli sancım var karnımda.
şimdilik idare edecek birşey bulursam daha sonrası için tekrar giderim zaten uzak sayılmaz arabayla 40 dk
canım senin için bişi buldum eger elinden dikiş falan geliyorsa yapabilirsin belki :)

http://aktuelmoda.blogspot.com.tr/2012/06/hamilelikte-kapanmayan-pantolonlara.html

şurda daha guzel anlatmıs galiba

http://www.lacintenel.com/2010/09/hamile-pantolonu-basit-cozum.html

Kızlar selam :) yakın zamanda istanbul da başlayacak olan doğum öncesi eğitimle ilgili bilgisi olan var mı ? Netten baktım ama bulamadı m mümkünse ücretsiz ya da cüzi bir miktar ücretli olan. Acıbadem, memorial, emsey, medicalde baktım ama göremedim.

ben etek aldım kargo baya hızlı geldi ürün çok kaliteli dışarda aradım bulamadım bir çok şekilde kombin yapabilrim pantolonda almayı düşünüyorum
indirim zamanlarıda oluyor takip etmek lazım

Iyi pazarlar kizlar.benim bugun 4ay bitti.hafiften pit pit hareketler hissediyorum.75 kg.yum suan.2 kg aldim.sizde kilolar nasil gidiyo?
Ben de 60 idim en son 2 kg alarak ama bi kaç gündür resmen göbüş kocamanlaştı, 60ı geçmiş olabilirim korkuyorum tartıdan uzağından geçiyorum

Yavriiim annemm

aynen oyle canim herkesin kolayi dolayisiyla dogrusu ve begenisi bir olmuyor ama agir arabalari 1 yastan sonra hele arabasiz gideceginiz bi yere tasiyamiyosunuz.
2. Bi baston puset illa lazim oluyo
Ben yatırılabilen baston pusetlerden alıcam,kullanışlı,hafif..araştırmalarım devam ediyor :)

Kizlar ben bundan alicam hem kullanisli hem hafif hem fiyatida uygun sadece cift yinlu kullanamiyosun ama cokda buyyk bibsorun degil oda venim icin

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-14-17-17-50.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 62
canım o pantolon düğmesine bi çare söylim ben yapıorum düğme iliği yerine lastik veya lastikli toka geçirip düğmeye takabilirsin kelepçe gibi pantolon bi beden daha büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…