2015 Şubat Anneleri

bu arada kızlar listeyi biraz eledim. herkesin hesabına girerek kimler girmiş kimler girmemiş bakarak çıkardım eğer gözümden kaçan varsa yanlışlıkla kaldırdığım varsa bana mesaj atsın. baya arkadaş düşük yapmış ilk başlarda onlarda listede idi onları sildim. şuan sadece aktif olanlar ve giripte yazmayanlar mevcut listede.
eline saglık canım baya emek verdin ugrastın bu liste işiyle guzel de oldu :)

bu arada kızlar listeyi biraz eledim. herkesin hesabına girerek kimler girmiş kimler girmemiş bakarak çıkardım eğer gözümden kaçan varsa yanlışlıkla kaldırdığım varsa bana mesaj atsın. baya arkadaş düşük yapmış ilk başlarda onlarda listede idi onları sildim. şuan sadece aktif olanlar ve giripte yazmayanlar mevcut listede.

24 ERKEK
16 KIZ :nazar::nazar::nazar:

emegine saglik canim

24 ERKEK

Bir kız bir erkek bebekte benden gelsin o zaman ;)

24 ERKEK

Güzel olmuş gerçekten, ellerine sağlık canım.

Anladım canım inşallah bir sınavıda geçer gider ve hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz inşallah da hiçbirşey geçmemiştir bebeğine sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bize de haber ver sonuçları olur mu ???
Ins canım cok sagolasin aminn allahım korusun bebislerimizi canım tabi veririm haber ins guzel düşünüyorum guzel seyler olsun ins diye

Daha kucuk olduklarina yer degisiyorlar bazen solda bazen sagda bazen ayakli basli dokunuyor herhalde ayni anda iki noktada duyuyor gibiyim. Gecen haftaya kadarr cok ciliz emin ololamadığm bi his sekindeydi minik dokunus gibi o da bir ikiyi gecmedi hissettigim. Bu hafta daha net emin oluyor genelde aksamci bizimki sanki su fokurdarken baloncuklar kabarir patlar ya oyle oluyor artik bende gobek deliginin oralarda
Bak canım kafası göbek deliğinin üstünseyse ayakları da muhtemelen göbek deliğinden 3 4 parmak aşağıda kıpırdar yani anlarsın canım o kıpırtılar da bebişin hareketleridir bağırsak hareketini ayırt edersin zaten bebeğinin hareketi kadar heyecan vermez :)

Midemin yanmasından fenalık geldi yemin ederim ya içim cayır cayır bir çare söyleyin ! :KK43:

CAnım çözüm bulursan banada söyle. Dünden beri bnimde çok fena yanıyor midem. 15-17 haftalar arasındada olmuştu bana 1-2 hafta ne yesem içsem yanıyor çok kötü :KK43: dün tekrar başladı. Sade soda içtim biraz hafifletti yanmasını.

Anladım cnm kusuruma bakma evet ikizlerim olacak kısmetse kız ve erkek.

Hayırlı olsun canım ne kadar şanslısın hem ikiz hemde bir kız bir erkek bebişlerin :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim eşiminde ablaları ikiz çok istiyordu ikiz olsun bi kız bi erkek olsun die ama bizim tombik bir oğluşmuz var :KK68:

24 ERKEK
Kiz 17 olsun benimde kizim olacak :) allah izin verirse

Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndüm :KK17: serefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku:KK61:
Ahhh canim allah esirgesin allah korumus cok gecmis olsun

24 ERKEK
çok iyi konu sahibi oldun canım :) liste analizi yapıp bilgi bile veriyorsun

Artık iç çamaşırı alma zamanım geldi hatta geçiyor bile. Krizantemcik canım Kızılay'a birtürlü gidemedim bu aralar da yağmurlu hiç gidemem. O yuzden avm den almalıyım. Ama bana kimse mağaza adı söylemedi :( gidip arayıp durmak istemiyorum. Bana bir iki mağaza adı söyler misiniz iç çamaşırı alabilmem için?

Bak canım kafası göbek deliğinin üstünseyse ayakları da muhtemelen göbek deliğinden 3 4 parmak aşağıda kıpırdar yani anlarsın canım o kıpırtılar da bebişin hareketleridir bağırsak hareketini ayırt edersin zaten bebeğinin hareketi kadar heyecan vermez :)

Canim benim bu ikinci kuzum bbiliyorum zaten hareketleri sadece artik daha net hissettigimi ifade ettim;)

Hayırlı olsun canım ne kadar şanslısın hem ikiz hemde bir kız bir erkek bebişlerin :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim eşiminde ablaları ikiz çok istiyordu ikiz olsun bi kız bi erkek olsun die ama bizim tombik bir oğluşmuz var :KK68:

Teşekkür ederim şimdilik olayın farkına varamadım hele bi doğsunlar o zaman anlıcam inşallah. Oğlanda iyidir hele tombik olunca tadından yenmez

Artık iç çamaşırı alma zamanım geldi hatta geçiyor bile. Krizantemcik canım Kızılay'a birtürlü gidemedim bu aralar da yağmurlu hiç gidemem. O yuzden avm den almalıyım. Ama bana kimse mağaza adı söylemedi :KK43: gidip arayıp durmak istemiyorum. Bana bir iki mağaza adı söyler misiniz iç çamaşırı alabilmem için?
canım o zaman penti la senza bi de boynerin içinde falan iç çamasırı bölümü oluyor ya dagi blackspade ürünleri falan oluyor oralara bi de suwen e falan bi bak bakalım..bi de markafonide ebru maternity baya indirimde 3 iç çamasırı 25 lira :) tüm bedenlerde mevcut suan hemen bi bak istersen :)

Back
X