2015 Şubat Anneleri

Mrb bayanlar araniza yeni katildim sayilir uzun suredir takip edememistim nasip olursa subat annesiyim bende :-) 19+1 gunluguz size bir sorum olacak bu haftaya kadar sorunsuz cok rahat bir gebeligim vardi fakat gecen hafta icinde idrardan sonra bir gun kahverengi birgun icinde kirmizilik bulunan akintim oldu hemen doktora gittik gerekli kontrolleri yapti bir kanama gorunmedigini soyledi ve progestan verdi dune kadar yine birsey yoktu dunde ayni sey oldu ve hatta kirmizi kan pihtisi geldi tabi hemen kostuk yine doktora yine bir sorun olmadigini soyledi hatta vajina uzunlugunun anormal olmasidan ve acilma olabileceginden suphelendi vajinal ultrasyonla bakti uzunluk normal acilma yok vajinal bir kanamada yok calisiyorum cumaya kadar yatis verdi bugunde k.rengi akinti seklinde devam ediyor boyle birsey gelen varmi basina yada neden olabilir bir sebep yok ortada gorunen ama korkuyorum bu arada cok uzun oldu kusura bakmayin..
canım bende ilk 3 ay hep kanamalı bir gebelik geçirdim şimdi iyiyiz çok şükür ama bence doktorun sorun olsa sölerdi dinlenmene bak hep yat gerekirse kalkma ağır bişi kaldırma veya taşıma iş falan yapma yani geçer inşallah korkma dua et

canım bende ilk 3 ay hep kanamalı bir gebelik geçirdim şimdi iyiyiz çok şükür ama bence doktorun sorun olsa sölerdi dinlenmene bak hep yat gerekirse kalkma ağır bişi kaldırma veya taşıma iş falan yapma yani geçer inşallah korkma dua et
Tsk ederim cvp verdigim icin doktoruma guveniyorum bu durumda baska caremde yok zaten elimde imkan olsa surekli yatarim bebegim icin ama calisiyorum hali ilede cok yoruluyorum rabbim buyuk ins. Daha buyuk bir sikinti yasamayiz teselli oldugum bir noktada bebisimin allaha sukur sagliginin yerinde olmasi

sağol canım teşekkür ederim. fetal eko dedikleri şey aslında bildiğimiz ultrason ama çocuk kardiyolojisi olan bir doktor çekiyor. benimkini profesör çekti. bebeğin tamamı gözüküyor yine hatta tekme filanda attı tam o anda. güldük doktorla :) ama sadece farklı bir programla bakılıyor kalbine işte kan akışları filan gözüküyor mavi kırmızı şekilde. akım hızı odacıklar kapaklar damarlar filan dinleniyor 3 4 kere takrar tekrar dinledik bir sıkıntı varmı diye. işte sadece ufak bir sorun çıktı oda ileride düzelir dedi düzelmezse bile sıkıntı olmaz dedi. yani bebek kalbine odaklı bir ultrason . sürekli mavi kırmızı renkler çıkıyor kalbinde. oda işte fetal eko oluyormuş :)

Anladım canım teşekkür ederim.

Tsk ederim cvp verdigim icin doktoruma guveniyorum bu durumda baska caremde yok zaten elimde imkan olsa surekli yatarim bebegim icin ama calisiyorum hali ilede cok yoruluyorum rabbim buyuk ins. Daha buyuk bir sikinti yasamayiz teselli oldugum bir noktada bebisimin allaha sukur sagliginin yerinde olmasi

öle canım ben hep kalbi atsın yeter dedim hep gittiğimde dua ettim bolbol allah yardımcımız olsun sağ salim sağlıkla kavuşalım

Bitanem benim yanımda yalnızca eşim vardı, bianda karar verildi cok da korkutulduk, şunu unutma üzerimize düşen tedbiri illa ki yapacağız, el mahkum , ama bu büyük bir sektör unutma, o kdr cok insan var ki bu işlemi yaptıran . Sıvı alınıyor sonra biraz uzanmaya devam ediyorsun , kendini iyi hissedince kalkıp gidiyorsun o kdr :) merdiven inip çıkma bi gün cok yürüme evde dinlen, 3 günden sonra yavaş yavaş normal hayatına dön. Zaten bilgileri alacaksın orada ama için rahat olsun diye yazıyorum :) hiç korkma dua et bol bol
Ön raporu aldım şükür temiz, 3 hafta sonra fln kaldı tüm sonucları almaya, inşallah o da temiz olur Allah yardımcımız olsun

sağol canım teşekkür ederim. fetal eko dedikleri şey aslında bildiğimiz ultrason ama çocuk kardiyolojisi olan bir doktor çekiyor. benimkini profesör çekti. bebeğin tamamı gözüküyor yine hatta tekme filanda attı tam o anda. güldük doktorla :) ama sadece farklı bir programla bakılıyor kalbine işte kan akışları filan gözüküyor mavi kırmızı şekilde. akım hızı odacıklar kapaklar damarlar filan dinleniyor 3 4 kere takrar tekrar dinledik bir sıkıntı varmı diye. işte sadece ufak bir sorun çıktı oda ileride düzelir dedi düzelmezse bile sıkıntı olmaz dedi. yani bebek kalbine odaklı bir ultrason . sürekli mavi kırmızı renkler çıkıyor kalbinde. oda işte fetal eko oluyormuş :)

Önümüzdeki hafta bizim de cocuk kardiyologu profesörle randevumuz var da nasıl yapılıyor merak etmiştim. İnşallah iyidir bebişler.

Aynen kuzu bgn adliye koridorunda tuvalet kokusu değil artık sıcaklığı vurdu yüzüme yüzüüüme oooof
Hamileligin basinda bu kadar ogurmedim ben istifra etmemek icin zor tuttum kendimi nasil itici bir koku var okulda yarabbim son 15 dk nobette off zulüm :KK43:

Kızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem Bilemedim :-)Ama Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı :KK48: Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü:KK37:

Kızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem Bilemedim :-)Ama Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı :KK48: Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü:KK37:

Bitanem benim yanımda yalnızca eşim vardı, bianda karar verildi cok da korkutulduk, şunu unutma üzerimize düşen tedbiri illa ki yapacağız, el mahkum , ama bu büyük bir sektör unutma, o kdr cok insan var ki bu işlemi yaptıran . Sıvı alınıyor sonra biraz uzanmaya devam ediyorsun , kendini iyi hissedince kalkıp gidiyorsun o kdr :) merdiven inip çıkma bi gün cok yürüme evde dinlen, 3 günden sonra yavaş yavaş normal hayatına dön. Zaten bilgileri alacaksın orada ama için rahat olsun diye yazıyorum :) hiç korkma dua et bol bol
Ön raporu aldım şükür temiz, 3 hafta sonra fln kaldı tüm sonucları almaya, inşallah o da temiz olur Allah yardımcımız olsun
Bizde esimle beraber gidicez. Cok tesekkur ederim cik sagol oyle guzel anlatmissinki Allah razı olsun duyarlılığın icin. Insan korkuyor iste elde olmadan ins temiz çıkarda bugünleri anımsar geçeriz canım senin adına cok sevindim sukur temiz çıkmış ilk testler. Ins diğerleride temiz cikicak. Allahıma sığınıyorum dua ediyorum sonuclar temiz olsun acisada dayanırım saglikli olsunlar hayirlisiyla Cumartesi gunu giricem inşallah sıkıntısiz gecer.

hadi gözün aydın hissediyorsun demekki ilk baslarda öyle oluyor :)

A
inşalah canım benim içini refah tut allah yardım eder sıkma canını hem biliyosun ki bunlar sadece risk kesin bi sonuç değil o sebeple içini bozma alah sağ sağlim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah
Amin canım ins hep iyi düşünmeye çalışıyorum ki guzel seyler olsun diye allahıma dua ediyorum hayırlısı olsun ins temiz çıksın cok sagol canim

benim çevremden duyduğum kadarıyla onlar bebeğin hareketleridir tebrik ederim allah bu duyguyu tatmayanlara tattırsın inşallah

Bebektir o bebek çıkartmışındır artık gazları kız gazmı kalır :D benimde i,lk hamileliğim ama bende hissediyorum artık hissedelim demi gözün aydın bebiş sana meraba demiş :D

Back
X