risk var yada yok diye değil doktor sıkıntı olmaz ama yol bu ne olacağı belli olmaz kesin bişey diyemem dedi o yüzden bayram öncesi bi bakalım duruma göre karar veririz dedi doktor böyle deyince bende kararsız kaldım
senin mesafede baya uzunmuş kara yoluyla gideceksen hiç çekilmez valla
iki saatlik yolda bel ağrısından yol işkenceye dönmüştü bende 14 saat düşünemiyorum
Cnm bende bundan aldim valla benim bile icine giresim geldi o kdr yumusacikEki Görüntüle 1245936
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.
Bende bundan kullandim cnm kizim var halada duruyo 2. Ciye nasip oldu oda ablasinin kullanicak:)Eki Görüntüle 1245941 Bizimki bu tarzdi kizlarfermuarli kundak battaniye diye geciyor. Fermuari citciti açınca normal de kullanılıyor
Renkli ultrasona giren varmı kaçıncı haftada ?
Kizlar o ince penye battaniyeler cok kullanisli oluyo ve cok uzun sure kullaniyosunuz 3 tane falan alin bosa almis olmazsiniz evde dolastiriken sarmaya biyere gittiginizde altina sarmaya yada kucaginiza alirken omzunuza koymaya bide yazin ince oldugi icin ustunede atarsiniz kusar mama dokulur bisey olur gercekten cok kullaniliyo ev icin ustune ortmek icin hafif ince yorganlar ortuluyo disari cikarkende ya tulum yada polar bi battaniyeye sarip cikarabilirsiniz kalin battaniyelere hic gerek yok ic cit citli badi bol alin 0.3 ay cok almamanizi tavsiye ederim bikac tanede 3.6 ay alin bulunsun evde
6 ve 9 . Ay olanlari yaza uygun alsaydin cnm yeri geliyo sadece evde ve disarida ince bi badiylede durabiliyolar sicaktan polar bitane yeter ama penye bitane daha al kussa isese kirlense yedekte dursun yazin bile ince oldugu icin ustune ortuyosun rahat oluyo ben bir yasina kadr kullandim kizima onlari biyere gittigindede altina seriyosun baya kullanisliben 9 aya kadar kullanacak giysi almayı düşünüyorum 3 -6-9 aya olacak şekilde bebek bu belki iri olacak hızlu büyücek sadece 0-3 alsam diye düşünmüştüm ama araştırınca en mantıklısı 9 aya kadar olanlarıda almak atlet, alt-üst, çıtçıtlı vs..
battaniye 2 tane daha alsam fayda var bir ince penye birde polar battaniye aldım yetmez sanki
Ayda ismi cok guzelmis cnmBu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
Bizimde o daha cok icimize sindi sagol cnm:)Ayda ismi cok guzelmis cnm
Bu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
Yazarım tabide telefn programından girmek kolay oluyodu webden zor oluyo ama yazaıö elbet bu arada bi türlü doğuramayan kardeşimin dört günü geçti ve bgn sezeryanla alalım artık demişler şuan doğumda benide götürmediler yorulursun heycanlanırsın die ben bebek doğunca gitcem kardeşimin yanında olmal isterdm ama bgn dünyaya meraklı gözlerle bakan bi kız gelcek :)Canim gozun aydın iyi haber vermis dr yibe de dikkat et kendine. Yalniz sana ceza yazıcaz epey bosladin burayi eskisi gibi yazmaz oldun
anammm kızımın battaniyesinde yumuşacık birde yeşili var bende oğluşa kullanırım hala mis gibi duruyorEki Görüntüle 1245941 Bizimki bu tarzdi kizlarfermuarli kundak battaniye diye geciyor. Fermuari citciti açınca normal de kullanılıyor
canım çok sevdiğim arkadaşımın kızının ismiydi ayda ama kıza aydaaaaaa diyolardı annesi sinir oluyordu bencede ayda güzel isim ama ben olsam beren koyardımBu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
ben oğlşuma ilk zamanlar için bunun beyaz mavilisi var ondan aldım bu kuzum kış bebişi olcak rahat rahat kullanır inşş bunlar birazcık ince bende kalın görmüştüm nette ama o kadar kalın değil yani yine sarıp sarmalıycazEki Görüntüle 1245936
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.
Havuç suyu birebirmiş bu durum için geçmiş olsun..umarim düzelirKizlar amniyon sivim azaliyormus,doplerde boyle cikti. Uc hafta sonra tekrar gidicem, ins her sey yolunda gider. Dua lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?