2015 Şubat Anneleri

Hmm tedbiren yani dogru bi acidan tabi. Ben mecbur gidicem dogumu istda yapicam nasipse bidaha gidemem dr karar verip anlasmam lazım bi de ayrıntılı usg icin burdakilere guvenemiom bildigim yerde yaptrcam insallah. Dogum egitimine de katilmayi planliyorum bakalım. Zaten babacim da rahatsz olunca onun icin de gelmek gerekiyor rabbim yardim eder umarim zor gecmez dura dura gelcez artik napalım

Cnm bende bundan aldim valla benim bile icine giresim geldi o kdr yumusacik

Renkli ultrasona giren varmı kaçıncı haftada ?

renkli değil obstetrik usg canım yani ayrıntılı. kafan karışmasın renkli ultrason ayrı bir durum. doktorlar ayrıntılıda renkli olarak incelemiyor en son inceleme bitince açıp gösteriyor resmini filan veriyor. 18. ila 24. hafta arası girilmesi en uygunu.

ben 9 aya kadar kullanacak giysi almayı düşünüyorum 3 -6-9 aya olacak şekilde bebek bu belki iri olacak hızlu büyücek sadece 0-3 alsam diye düşünmüştüm ama araştırınca en mantıklısı 9 aya kadar olanlarıda almak atlet, alt-üst, çıtçıtlı vs..
battaniye 2 tane daha alsam fayda var bir ince penye birde polar battaniye aldım yetmez sanki

6 ve 9 . Ay olanlari yaza uygun alsaydin cnm yeri geliyo sadece evde ve disarida ince bi badiylede durabiliyolar sicaktan polar bitane yeter ama penye bitane daha al kussa isese kirlense yedekte dursun yazin bile ince oldugu icin ustune ortuyosun rahat oluyo ben bir yasina kadr kullandim kizima onlari biyere gittigindede altina seriyosun baya kullanisli

Bu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)

Bu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)

Ayda ve Beren isimleri ikiside güzel canım ama ben olsam Beren koyardım sanırım

Ayza ve Nilsen isimlerini de ben çok beğeniyorum kız annelerine tavsiye olsun

Merhaba kızlar girip okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyor hızınızada tam yetişemiyorum zaten cumartesi günü doktor kontrolüm var 2. bebeğim olduğu halde bende tam hissedemiyorum oğlumda bu haftalarda hissederdim ama kızım sakin galiba annelik iç güdüsü 1 aydır hiç kilo almamışım korkuyorum :O kilo almadığıma üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi

Canim gozun aydın iyi haber vermis dr yibe de dikkat et kendine. Yalniz sana ceza yazıcaz epey bosladin burayi eskisi gibi yazmaz oldun
Yazarım tabide telefn programından girmek kolay oluyodu webden zor oluyo ama yazaıö elbet bu arada bi türlü doğuramayan kardeşimin dört günü geçti ve bgn sezeryanla alalım artık demişler şuan doğumda benide götürmediler yorulursun heycanlanırsın die ben bebek doğunca gitcem kardeşimin yanında olmal isterdm ama bgn dünyaya meraklı gözlerle bakan bi kız gelcek :)

canım çok sevdiğim arkadaşımın kızının ismiydi ayda ama kıza aydaaaaaa diyolardı annesi sinir oluyordu bencede ayda güzel isim ama ben olsam beren koyardım

ben oğlşuma ilk zamanlar için bunun beyaz mavilisi var ondan aldım bu kuzum kış bebişi olcak rahat rahat kullanır inşş bunlar birazcık ince bende kalın görmüştüm nette ama o kadar kalın değil yani yine sarıp sarmalıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…