2015 Şubat Anneleri

Bende kizi okula goturdum kahvalti yaptim simdi utu yapmaya kaciyorum kizlar optmm

günaydın kızlar koşturmacalı bir günden merhaba :) sabah okulda yapılan 10 dakkikalık kahvaltının ardından güne telaşlı başladım. bu arada sizinde sabah uyandığınızda karnınız daha yumuşak oluyor mu? yemekten sonra sertleşiyor benim ki ama sabah biraz daha az ve yumuşak oluyor :)

çok geçmiş olsun canım.

ya ben de çoğunlukla mideme yakın bi yerde hissediyorum. olur mu öyle şey diye düşünüyordum hep, demek ki oluyor. ayağı falan mı orda acaba, ya da kafası zıplayınca orda kıpırdaşıyor. : )

Benim de etkileniyor yemkten. Wc durumundan. Normal bence

şişko ve zor dönemlerimiz geliyor ha ay gelsin biran önce kasım aralık ve ocak olsun bebişlerimiz başlasın gelmeye :)
Aman aralikta gelmesinler. Buyuyup emmeyi ogrenip dogsunlar. Tabi sisko donemler geliyor ben hizli yuruyemez oldum simdiden sonumu dusunemiyorum ama bol tekmeli gunler. Hele iyice buyumeden taklasini bile hissedicez. Bnce cok eglenceli.

Bu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
beren, ecrin, ceylin ismi çok kullanılan isim gibi geliyor bana

zaten yaz indiriminden aldım 6-9 aylığa mevsime dikkat etmekte fyda var battaniye alacağım haftasonu gelsinde
alınacak çok şey var yavaştn başlayalım

ayyy ne güzel annesi kızına kavuşacak :) her ikisinin de hayırlı haberlerini alırsın inşallah

Canim o hamileykende icti simdi evde kendi cocuklarininda yaninda ictigi icin baskalarininkinede ole davraniyo kizda kirilmasinlar diye bisey demiyo ama olmazki yazik ya el kadar bebek

günaydın annişler :)
dün arkadasım dogum yaptı aksam iş çıkışı hastaneye zıyaretıne gıttım. ay bi özendim bi özendim. ne güzel süslemişler odayı. balonlar tüller falan cok şirin olmuş. anne normal dogum olmasına ragmen cok guzel gorunuyordu. bebiş desen allahım bı tatlı bı tatlı. darısı hepımızın başına. onlar atlattı zor günü inş biizimde oyle sorunsuz olur. gelenlere minik süslü kavonozlarda badem şekeri veriyorlardı. paketlemeyıde harıka yapmıslar. herseyı tek tek ınceledım valla caktırmadan :) bu arada annenın gecelıgıde cok şıktı. ben mesela bu kısmını hıc dusunmemısım. ekru renklı tüllü detaylrı olan penye bır gcelık gıymıs cok yakışmıs anneye gayet derlı toplu duruyordu.. Allahım bize de goster o gunlerı

Cnm özelden msj attım ekledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…