2015 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar bende 19 haftanın içindeyim hayırlısıyla inşallah kızım olacak ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum yaptıran arkadaşlar varmı acaba dr um bana 20-21. haftalarda yapalım dedi izmirde ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim
canım ben tınaztepe de yaptırcam hakan bey var 22. haftaya gün aldım 250 tl fiyatı yaptırmak istersen randevu alabilirsin telefondan

dün akşam olan olayı anlatayım size :KK43::KK43: hatırlarsanız eltim hamile ve bana söylememişti bende kızmıştım dün beni aradı ve özür diledi bebeği istemediğini sürekli ağır işler yaptığını ve bir sürü ilaç içtiğini söyledi kaldım öyle,dedim ki istemiyor olabilirsin ama sağlıksız bir bebeğe sahip olmak daha mı iyi, ama beni ilgilendirmez sen bilirsin hakkınız da hayırlısı oldum akşamdan beri aklımda Allahım sağlıklı bir bebek olur inşallah
taş devrinden kalan yöntemlerle mi düşürücek bebeğini allah akıl fikir versin vede ıslah etsin ne denir ki

Annem
GRİP İÇİN ÖNERİM VAR.
eğer grip olduysanız, eklem ağrısı, ateş vs varsa, 1 limonu sıkın, içine bir asprin eritin ve yatağınıza bi çarşaf serip, eşinizden bu karışımı tüm eklemlerinize sürmesini isteyin. el ayak bilekleri, dizler, dirsekler, kalan karışımı da tüm vücuda sürüp , güzelce uyuyun. terletecek biraz ama kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
çok hastalanıp, yatak bağımlısı olduğumda yarım saat veya 1 saat içinde beni ayağa kaldıran tek şey bu oluyo. sonuçta içilen bir şey değil. o yüzden bi deneyin.
Annem bunu küçükken yapardı bize

Günaydın herkese gerci oglen olmak uzere :KK53: kiz hic uyutmadi gece uykuda konusmasi uyanip durmasi bitmedi bi dinlenemedim yahu. Okula geldim bi ders bislugum vardi kitliktan cikmis gibi kahvlti yaptim iyice uyku bastrdi :KK45:

cinsiyet ogrenenler hayirli olsun ve hareket hissedenler daim olsun darisi herkese olsun. Cicisler aliniyor ufaktan oh ne guzel heyecanlar

sizin bebeğiniz sizin kararınız, herkes istediğini düşünsün küçük bir ters cevap herkesi susturur.
Oyle canm da. Benim uzuldugum insanlarin anlami olmayan isimlere bu kadar deger vermesi eski anlamli isimlere burun kivirmasi. Neyse ileride bir dizide falan jon ismi olursa baskalarinin gozunde degeri artar:) Ben ve esim sevdik. Zaten Turkiyede degiliz de. Insanlarin ne dusundugu cocuga etki etmez.

öğleden devlet hastanesine gidicem kuzumu özledim bakalım neler yapıyor kıpırcanım

dün akşam olan olayı anlatayım size :KK43::KK43: hatırlarsanız eltim hamile ve bana söylememişti bende kızmıştım dün beni aradı ve özür diledi bebeği istemediğini sürekli ağır işler yaptığını ve bir sürü ilaç içtiğini söyledi kaldım öyle,dedim ki istemiyor olabilirsin ama sağlıksız bir bebeğe sahip olmak daha mı iyi, ama beni ilgilendirmez sen bilirsin hakkınız da hayırlısı oldum akşamdan beri aklımda Allahım sağlıklı bir bebek olur inşallah

Bisey diyip kınamak istemiyorum ama bunun cinayetten farki ne baska evlatları da var bu kadinin hic mi korkmuyor Allahtan :KK57:

Kiz deme öyle ben de dedim durdum iki haftadr acildi ama tartidaki rakam da hizli acilmaya basladi yahu hic iyi olmadi bnm icin bu :stop:

bende öyle olmak istiyorum yaaa inan böylede çok zor sabahları zorla 1 dilim ekmek yiyorum ilaç içmeyecek olsam aklıma bile gelmeyecek yemek yemek

Hayirli haberlerle gel dun ben de korktum bebise bisey olursa diye o korkuyla dra gitsem mi diyordum ki ufak bikaç hareker hissedince rahatladim. Inşallah butun kuzular iyidir
yok yok canım hiç korkma merak ediyosan gör istersen ben ekimin ilk haftası detaylıya gircem merkeze gitmeye daha çok var çok sağol canım eşime dedim geleyim mi gel uleynnn dedi :KK48: bundan sonra hareketlerini hissetmezsem kuzunun okula gidicem orda çıldırıyor okuyacak adam anasının karnından belli olurmuş ne attım yaaa :KK70:

Inanmiyorum ya sok oldum neler var allah akil fikir ve isteyene versin ne diyim

kızlar kızlar, hiç eski sayfaları okumadan hemen buraya yazıyorum , doktordan geldim bugün kontrolüm vardı 5 haftanın sonunda , bebeğimin durumu iyiymiş sat ile uyumlu gelişimi güzel dedi doktor ve de KIZIMIZ olacağını söyledi :))) mutluyum huzurluyum , merak ettiğim soruları da sordum , sizede yazayım
tetanoz aşısı : bence yaptır ben eşime de yaptırmıştım dedi.
grip aşısı: ben önermiyorum dedi
ayrıntılı ultrason: üni. hast. yaptır dedi
idrar yaparken karnım ağrıyor dedim , pirelideve pirelideve sende de vardı canım bu , sıkışma dedi , sıkışmak ilerde enfeksiyon riskini artırıyor daha çok sorun yaşarsın dedi ,
Eeee ne yapacakmışız peki ? Ben grip de oldum :( çok hastayım ya bebişime bişi olursa diye korkuyorum.

Eeee ne yapacakmışız peki ? Ben grip de oldum :KK43: çok hastayım ya bebişime bişi olursa diye korkuyorum.

sık sık wc ye gidecekmişiz sıkışmaman lazım dedi , gündüz neyse de gece hiç uyanamıyorum ben saat kuracam artık, grip için bi arkadaş yazmış ona bi bak istersen limonun içine aspirin , ben hiç denemedim de iyi geliyor diye yazmış

Back
X