- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Kızlar unnado da indirim varrerrr Alsam mı?
çok cicilerrr. al canım. valla artık yavaş yavaş almak lazım. bende bayram sonu başlıycam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar unnado da indirim varrerrr Alsam mı?
doğum kliplerini seyredip seyredip ağlıyorum kendime işkence etmekten ne zevk alıyorsam![]()
ama çok tatlılar bende izliyorum
hayırlı olsun kuzumm veliahtınız yolda desene
kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedibirine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??
kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedibirine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??
dün başkası sormuş heralde :) ben sabah sordum canım gaviscon kullanıyodum evde kaldı sabahtan beride mahfetti beni soda elimde dolanıyorumcanım dün akşamda sormuştun cevap veren olmuştu
uyguladınmı onları ?
hemşireyle ebeyle olmaz ara doktorunu ona sor ilaç versin ilacını kullan
bebek saçlanıyor diye bu işkenceyi çekecek değilsinya
inş inş darısı hepimize olur inşş bende antalyada dolşırken çok şık bir gecelik görmüştüm ama giyince nedense kendimi hastane için seksi buldum aslında öle açık vs de değildi heee sorun bende yavrum topuklu ayakkabı bile nadir giyerim sonra kalın askılı bir gecelik aldım beyazlı bembişli ne para vermiştim ama şimdikine nasipmiş üstüne bir hırka giyerim olur biter
dün başkası sormuş heralde :) ben sabah sordum canım gaviscon kullanıyodum evde kaldı sabahtan beride mahfetti beni soda elimde dolanıyorum![]()
bu haftadan sonra artık 450 gr alcakmışız haftada ortalama olarak hazır olalım. ben de çok kilo almak istemiyorm ama bakalım sağlıklı olsunlar bebeklerimiz beslensin bol bolpiki seninle tamamen aynıyz:) ben de 3 kg aldım , inş sonuna kdr sakince devam eder kilo olayı :) hızlandı biraz sanki Benm de korktum açıkcası
al canım vala ben dün dayanamadım bi tane 5 li zıbın takımı 1 tanede eşortman body şapka aldım :) insan alası geliyo erken değil bence artık zaten bayramdan sonra nasipse mobilya bakcamKızlar unnado da indirim varrerrr Alsam mı?
Amiin:) zevkle okudum valla cok tatlı yazmışsın:) kavanoz bence de cok tatlı oluyo:)
demi aslında öle yapmalıyım ben koyayım bari artıkişyerinede koy bir şişe valla ben öyle yaptım çok rahatım
bununu kapaşu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
bal kat ben öyle yapıyorum. yada bazen marketten aklıma gelirse alıyorum şu nesquikler varya çocukların sütlerine kattığı. kakao tarzı onlar kokuyu bastırıyor.şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
Ayni problem bende de oluyor. Tum kontrolleri yapti. Gebelikle akakali degil dedi mantar enfeksiyon oluyor dedi arasira tekrarliyor doktor panik yapma artarsa kanaman gelirsin dedi.Ayni sorun 2gun once bende de oldu. Kirmizi sumuksu kan akti. Doktor magnezyum verdi o kadar. Bi de 1gun dinlen dedi.
Ayni sorun 2gun once bende de oldu. Kirmizi sumuksu kan akti. Doktor magnezyum verdi o kadar. Bi de 1gun dinlen dedi.