2015 Şubat Anneleri

ben şunu da anlamıyorum , hani bi dini isim bi modern isim koyanlar var o ne alaka oluyor ikiside aynı olsun değil mi ? yani biz görevimizi yerine getirdik dini ismi koyduk der gibi geliyor , evet bu yoruma da kızanlar olabilir ama ne yapayım öyle düşünüyorum canlar : ))) ben kızıma zehra ismini koycam kısmetse şimdilik öyle diyoz , seninki miydi barlas olan ?

evet cnm benımkı barlas ::) hiç dusunmedım dini isim takmayı. daha dogrusu bı ismi begenırsem takarım dini olması olmamasına takılmam. gcen burda yada bıryerde okudum peygamberimiz bıle cocuklarına krandan isim takmamıs. bence türkiyede gelişen bır durum bu :) ayrıca zehra ismi cok guzel cok beenıyorum bende. hem eski bilindik hemde harıka bır ısım. ıyı dusnmussunuz.

Günaydın kızlar :) bu sabah ayrıntılıya girdik Allahıma binlerce şükür bi problem çıkmadı. Bu arada esobacım ultrasonda doktor dediki harekerleri geç hissedebilirsin çünkü benim plasenta öndeymiş o yüzden kişiden kişiye değişirmiş. Ben bişey sormadan söyledi doktor o yüzden burdaki yorumlara takılma sıkma canını eee bide sen kilo almışsın baya ya onunda etkisi olur
canım bende 29. unda gircem ayrıntılıya istediklerini sorabiliyomusun cevap veriyolarmı yani merak ediyorum. en önemlisi beyaz leke vardı kalbinde onu sorucam bilgi veriyomu dr ?

günaydın. senın adına sevındım. benım bayramdan sonra olur sanırım ayrıntılı. haftaya salı randevum var doktorda.
senın bır bahanen var bakalım ama benım önde olmasın ben hissetmek ıstıyorum. peki plasentanın yeri değişiyor muymus sonradan?

plesanta eğer aşşağıdaysa yani rahim ağzı tarafındaysa ileride yukarı çıkma ihtimali oluyormuş ama eğer plesanta normal yerleşimli ise değişme ihtimali yok canım. benimki solda mesela ama önde arkada olup olmadığını bilmiyorum doktorum normal deyince sormadım. en son doktorumda sordu hatta geçen bebek hareketlerini artık hissediyorsun değil mi diyince evet dedim.bazı doktorlar ve insanlar sanki hissetmek zorundaymış gibi lanse ediyor eğer ben hissetmiyor olsaydım kafaya takardım doktorumun dediğini. her bebek yapısı gereği tekme tokat dalmayabilir annesine :) seninki belki narin olucak sadece süzülecek :) az kaldı 24. haftaya kadar duyulması gerekiyormuş bu gün yarın eminim hissedicen sende.

kız uykusuzluk baş ağrısı senin yazını bi türlü anlamadım , gülerken ne görünmüyomuş diyorum bende , karnımızla ilgili sanıyorum : ))) çok güldüm kendime
Al benden de okadar gulbeseker yazacagima gülerken yazmışım

ya bu isim meselesine herkes karışıyor cidden çok sinir bir durum. geçen gün sinirlerim bozuktu zaten . kuzenim dedi ne koyacaksın adını dedim böyle böyle işte. şok geçiriyordu. kuranda geçmiyormuş öteki dünyada ne ile çağıracaklarmış. dedim benımde gecmıyor. beraber beklerız bir köşede.
iki dakikada bütün islamı, dini bir isime bağladı.
kendinin 3 çocuğu var sanki bana sormuş koyarken. eşin bir şey söylemıyor mu dedi o ismi koymana dedim o da Alice olsun istiyor. iyice sinir oldu sustu.
aslında normalde umursamam şakaya vurup geçerim ama gerginlik çok fazla bu aralar.
isim konusuna bende sinir oluyorum valla geçen daha kv ile kavga ettik zaten isim konusunda çok biliyo kendi adını koymazsak saygısızlıkmış bi güzel payını verince şimdi siz bilirsiniz diyo asıl ismi koymamak değil koyulacak isme karışmak saygısızlık sinir geldi yeminle

Telden yazdığım için öyle olmus:) gulbeseker:KK45:
en son cuma günü mesaj atmış ama az önce bana cinsiyetini mesaj atmıştı bebiinin listeye girmek için. erkeki oluyormuş onunda :KK68:
sanırım işi filan varki sürekli yazamıyor.

bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza :KK43:
Sıkma canını ysşla alakası yok herkes yaptırıyor artık canım. 18-22 hafta idealmiş 22. Hafta uygundur inşAllah bütün bebeklerin güzel haberlerini dıyarız :)

canım bende 29. unda gircem ayrıntılıya istediklerini sorabiliyomusun cevap veriyolarmı yani merak ediyorum. en önemlisi beyaz leke vardı kalbinde onu sorucam bilgi veriyomu dr ?
Cnm benim herşey çıkıyormuş detaylıda içini ferah tut ben gidetken tansiyonum fırladı resmen bunada şükür iyiyiz ama

ne alakası varmış 25 le. doktorlar şu yaş meselesine çok takıyorlar. ne yapacakmışız 15 de mi çocuk yapacağız yani. madem para için yapacaklar yaşı neden araya sıkıştırıyorlar. yaşı ileri diye çocuk yapıp da problem yaşayan da görmedim doğrusu.

hakkaten yaşın epey olmuş çok riskli bi durum , kız anam okuyup ediyim diyene kadar zaten anca evleniyoz 25 ten sonrasına kalıyor çocuk doktorun bu yorumu beni güldürdü , bana para içinmiş gibi geldi ,

severim sizin yorumlarınızı :) bencede okuldu işti anca 25te evlendim ben zaten, şimdi de 27yim. ultrasonla bakarken 4lü testi yazalım deyince benm de kafama takıldı, sanki bi sorun görmüş gibi..

bide bu isim konusunda bence hiç kimse yorum yapmamalı, anne baba ne isterse o okadar. ben mesela Ahmet ismini kesin istiorum yanına da eşimle kararlaştırcaz, şimdilik Ahmet Selim güzel gelio bize. ikisininde Kur'an da geçmesini istedik, arapça olmasını istedik, bende mesela erkeklerde Türkçe isimleri çok sevemiyorum. ama bu bariz herkesin kendi zevki kendi görüşü, benm adım ipek mesela, çok da sewiorum adımı, ama cennete adımdan dolayı gidememe gibi bi korkum yok :p kızım olursa da zeynep ela istiyorum. kime ne ki :) naz da istiorum herkes dio naz lar çok nazlı olur :-) efeler çok efe zeki ler çok zeki... :KK48:

selam kızlar, şimdi dr.dan geldim 8,5 kilo almışım ve dr diyetisyene git dedi, birde 2 gündür kızımın hareketlerini hissedemiyordum şişkinlik var ondan olabilir yürüyüş yapmalısın dedi bir de kızım normalden 50 gr fazlaymış gereksiz (çikolata) yemenden kaynaklanıyor dedi :( :( ve haklı kadın

Tunaydin herkese haftasonu yorgunlugunu atamadan yeni bir maratona girdim bile. Kizanim hastalandi sinyal veriyordu ama birden bogaza indi ates oksuruk hirilti bitmeyen nalet alerji poff butun gece uyumadim sabah doktorda aldik solugu yine kacinilmaz son antibiyotikler. Mecbur okula gönderemedim rapor aldim evde kucuk hanimi nazla dur sabah beri :(
Bunun ucu bana değmez inşallah ne zaman kiz hasta olsa pesinden ben yikiliyom yataga

Doktora giden güzel haber alan herkeslerin gozu aydın ola. Akinti konusu bende de ayni su gibi olup bekleyince beyaz krem gibi leke birakan bi akintim var su sira normal bu zamanlarda takmayin kotu koku ve koyu renkli deglse kasinti yoksa no problem ; )

ya bu isim meselesine herkes karışıyor cidden çok sinir bir durum. geçen gün sinirlerim bozuktu zaten . kuzenim dedi ne koyacaksın adını dedim böyle böyle işte. şok geçiriyordu. kuranda geçmiyormuş öteki dünyada ne ile çağıracaklarmış. dedim benımde gecmıyor. beraber beklerız bir köşede.
iki dakikada bütün islamı, dini bir isime bağladı.
kendinin 3 çocuğu var sanki bana sormuş koyarken. eşin bir şey söylemıyor mu dedi o ismi koymana dedim o da Alice olsun istiyor. iyice sinir oldu sustu.
aslında normalde umursamam şakaya vurup geçerim ama gerginlik çok fazla bu aralar.

aman takılma cnm baskalarının soyledıklerıne. sen eşinle ortak bir isimde buluş gerısı muhım degıl :)

etrafımıza göre şekillendirseydik hayatımızı işimiz yaştı. boşver kaba maba sen beğendiysen eşinde beğendiyse gerisi hiç önemli değil. bizimde şimdiden dalga geçiyorlar yavrumla terstende ege düzdende diye :D . hatta geçen bir tanıdığımız egeler çok şımarık olur hareketli olur filan dedi. sanki bütün egeleri tanıyor gibi. insanın karakterini hemen isimle analiz ediyorlar mubarekler :D

ya gordugu ıkı ege şımarıksa hemen yapıstırmıslar etıketı :) benımde ogluma ıstedıgım ısım barlas ege :) bendede olucak yanı bi şımarık :) bende takılmıyorum artık isim olayına. biz tamam dedık artık eşimle gerisi muhim degıl benım ıcın

plesanta eğer aşşağıdaysa yani rahim ağzı tarafındaysa ileride yukarı çıkma ihtimali oluyormuş ama eğer plesanta normal yerleşimli ise değişme ihtimali yok canım. benimki solda mesela ama önde arkada olup olmadığını bilmiyorum doktorum normal deyince sormadım. en son doktorumda sordu hatta geçen bebek hareketlerini artık hissediyorsun değil mi diyince evet dedim.bazı doktorlar ve insanlar sanki hissetmek zorundaymış gibi lanse ediyor eğer ben hissetmiyor olsaydım kafaya takardım doktorumun dediğini. her bebek yapısı gereği tekme tokat dalmayabilir annesine :) seninki belki narin olucak sadece süzülecek :) az kaldı 24. haftaya kadar duyulması gerekiyormuş bu gün yarın eminim hissedicen sende.
Onu da bekleriz. :)

selam kızlar, şimdi dr.dan geldim 8,5 kilo almışım ve dr diyetisyene git dedi, birde 2 gündür kızımın hareketlerini hissedemiyordum şişkinlik var ondan olabilir yürüyüş yapmalısın dedi bir de kızım normalden 50 gr fazlaymış gereksiz (çikolata) yemenden kaynaklanıyor dedi :KK43: :KK43: ve haklı kadın

ya ben şu kilo işini anlamıyorum hiç ben 59 ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum tartıda. doktor normal vitaminler yüzündendir dedi. ama hiç diyatisyen filan demedi :S birde bende aslında hiç kimse farketmiyor kilo aldığımı görünüşte aynıyım sadece göbeğim büyük. onunda etkisi olabilirmi. :S hala eski tişörtlerimi giyiyorum sadece pantolonlarım olmuyor oda göbek yüzünden :S
öyle aşırı tatlı filanda yemiyorum 2 3 günde bir belki bir tane çikolata :S

selam kızlar, şimdi dr.dan geldim 8,5 kilo almışım ve dr diyetisyene git dedi, birde 2 gündür kızımın hareketlerini hissedemiyordum şişkinlik var ondan olabilir yürüyüş yapmalısın dedi bir de kızım normalden 50 gr fazlaymış gereksiz (çikolata) yemenden kaynaklanıyor dedi :KK43: :KK43: ve haklı kadın

Gereksiz olduğunu düşünsen zaten yemezsin. Bir yerde okumuştum hamileyken çikolata yiyen annelerin bebişleri daga mutlu oluyormuş. Benim içimden pek yemek gelmiyor ama bunu düşündükçe hafta birkaç kez yemeye gayret ediyorum. Nutellalı ekmek de iyi oluyor ;) canım arkadaşım sen Yemen'e bak bebiş sağlıklıysa gerisi boş.

ya ben şu kilo işini anlamıyorum hiç ben 59 ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum tartıda. doktor normal vitaminler yüzündendir dedi. ama hiç diyatisyen filan demedi :S birde bende aslında hiç kimse farketmiyor kilo aldığımı görünüşte aynıyım sadece göbeğim büyük. onunda etkisi olabilirmi. :S hala eski tişörtlerimi giyiyorum sadece pantolonlarım olmuyor oda göbek yüzünden :S
öyle aşırı tatlı filanda yemiyorum 2 3 günde bir belki bir tane çikolata :S

Eslacım yürüyüş falan yapıyor musun? Belki şişkinlik de kilo gibi gözüküyodur yürüyüş hem şişkinliği atıyormuş hem de doğuma kadar vücudu hazırlıyormuş. Ben tam düzenli yürüyüş yapayım derken istirahat verdiler bakalım.

Back
X