Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
bana sormamışsın ama cevaplayayım denk geldiğim için. yarım saat veya 45 dakika sürüyor canım. elinde bir kağıt var orada bütün bakılması gereken organlar filan yazıyor. onlara bakılıyor sonra el parmakları ayak parmakları yüzü gözü burnu ağzı filan normalmi diye bakıyor. bana üni hastanesi olduğum halde bilgi verdi ve gösterdi her yerini zaten gözüküyordu yattığım yerden. sonra plesanta ,amniyon suyu yerleşimi filan bakılıyor en sonda cinsiyet öğrenilmediyse söylüyor. ben bildiğim halde tekrar sordum orada da onaylattımsonra bir rapor çıkarıyorlar ama bunu sadece devlette ve üni hastanesinde yapıyorlar diye biliyorum. sonra kendi doktorun bakıyor o rapora böylece bitmiş oluyor ayrıntılı macerası :)
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Rabbim sabirlar versin. Hepimizin sinavi baska baska.Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Kızlar siezde oluyor mu bazı günler bebeğim çok sakin bazı günler çok hareketli, dünden beri sakin az hareketli, tekmeleri kuvvetli değil, geçen hafta çok tekmeliyordu, şimdi sakin.. normal bir durum mu?
Sağol cnm inşAllah herkesin güzel haberleri olsun istiyorum. 40 dak falan sürdü galiba baya inceliyorlar lüzumlu olan şeyleri söylüyorlargözün aydın canım darısı benim gibi heyecanla ayrıntılıyı bekleyenlere olsun inş..ne kadar sürüyor, doktor bilgi veriyor mu baktıgı her şeyde
Daha kucuk bebekler. Karnina dogru donup kipirdansa duymaZsin hareketlerini.Kızlar siezde oluyor mu bazı günler bebeğim çok sakin bazı günler çok hareketli, dünden beri sakin az hareketli, tekmeleri kuvvetli değil, geçen hafta çok tekmeliyordu, şimdi sakin.. normal bir durum mu?
aynı şekilde geçen hafta hergün hissediyordum dünden beri pek sakin normaldir herhlde
sana katılıyorum , bende geçen bi arkadaşıma söyledim zehra diye , nine ismi gibi dedi :)))) dedim o da bi gün nine olacak bişolmaz
Isim konusunda kimseyi elestirmem. Begenmediysem kendime saklarim fikrimi. Oglumda dogunca koyduk adini bir turlu karar veremiyorduk iyi ki de oyle olmus. Bastan belirleyip soyledikce herkes yorum yapiyor. Yorum istemiyorsaniz belli bile olsa daha belli degil dusunuyoruz deyin. Dogumdan sonra yorum yapamiyor kimse isim verilmis olmus bitmis
Bana da ins bu kiz olur diyorlar sinir oluyorum. Saglikla dogsun ciddeb onemli degil benim icin cinsiyet.ikinci oglumu da sevcek yuregim var kiz olursa kizi da. Elimde olan bir durum degil frkindayim ve n dogarsa kabulum. Insanlar bazen cok gereksiz oluyor
Kiz olunca da erkek olsaydi diyecekler :)benımkının erkek oldugu kesın hala bana kız olsa daha ıyıydı dıyen var :) ne cevap vereyım bılemedım valla :)
İNŞALLAH CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNCnm benim herşey çıkıyormuş detaylıda içini ferah tut ben gidetken tansiyonum fırladı resmen bunada şükür iyiyiz ama
valla böle karışıldımı çok kızıyorum herkesin özgür iradesiaman onun adını koy bunun adını koy , kendi istediğin ismi ne zaman koyacan ? torunun olmasını mı bekleyecen ? hak verdim sana