2015 Şubat Anneleri

İsim konusu konuşulmuş. Benim kayınpeder tutturdu benim adım olcak diye ismi de geçmiş te kötü işler yapmış birinin adı. Hiç istemiyorum sırf bu yüzden yavrum 3 isimli olacak . soyadıyla tekerleme gibi. Çok moralim bozuluyo ama bişey diyemedim. Kimliğe yazdırtmasam keşke ama nasıl izah edicem eşime bilmiyorum. :KK43:
İsmi koymak bırak babayı sadece anneye düşer bence ya hayret valla bncede açık açıl söyla canm biz başka bişy düşündük die

İsmi koymak bırak babayı sadece anneye düşer bence ya hayret valla bncede açık açıl söyla canm biz başka bişy düşündük die
Ya ben eeeen başta daha 5 haftalıkken isim hiç düşündünüzmü deyince pat diye söylemiştim koz olursa şu erkek olursa şu diye. Susmuştu herkes. Ama eşime alttan alttan söylemişler..

canım düşün taşın iyi karar verip oyle koyun ismini bi arkadasımın oğluna da dedesinin ismini verdiler..ama cocuklar acımasız okulda arkadasları dalga geçmiş hep ismi sildirmek için mahkemeye dilekçe verdiler 11 ayın sonunda sildirebildiler..ilerde boyle seylerle ugrasamam diyorsan en bastan koymamakta fayda var
Haklısın canım.

ay sinir oluyorum şu isim konusunda büyüklere. biz kimseye danışmadık valla. bizim bebeğimiz anca eşimle ben karar veririm hiç kimsede kafamızı bulandırmadı. herkes saygı duydu olması gerekende bu bence.
pirelideve pirelideve canım daha doğuma var. eşini ne yap et ikna etmeye bak. 3 isim çok ama çok uzun bir isim. o yavrum yarın öbür gün çok zahmet çeker. 2 isim neyse ama 3. bir isim çocuğa yükten başka birşey olmaz. muhammed enes gerçekten güzel bir isim. yine sana düşüyor iş burada inada bindirmeden eşine bu işin olmayacağını tatlı dille anlatmalısın :)
Dua et bana canım ya çok dert ettim bunu. Annelik işte her detayı düşünüyoruz.

Ya ben eeeen başta daha 5 haftalıkken isim hiç düşündünüzmü deyince pat diye söylemiştim koz olursa şu erkek olursa şu diye. Susmuştu herkes. Ama eşime alttan alttan söylemişler..

Benim kayınpederin adı eski erkek arkadaşımın adı. Onlar isteseler bile eşim o ismi koymaz :) ay düşünsenize eski erkek arkadaşını unutamamış falan derler o ismi koyarsak :)

Valla isim konusunda kimsenin dikrini sormadık ve fikir dahi almadık. Birde ben kızıma hamileyken eşimin içine hep kız doğuyordu. Kız olursa Elif olsun dedi. Bende Naz isminide çok seviyorum. Elifnaz olsun dedim, öyle oldu. Belki büyüklere siz de bir fikir verin deseydik oblarda bişey söylerdi. Ana sağolsun bu kohuda eşimde benim gibi. Benim çocuğum isminide ben koyarım. Bakalım perşembe günü cinsiyet öğrencez. Eğer erkek olursa Ahmet Yusuf olacak. Ama ben göbek adı gibi Fatih isminide istiyorum, eşimin adı. Bundada ben hep oğlum olursa Yusuf istiyorum derdim, eşimde Ahmet:) kız olursa aklımda İkra, Ravza, Reyyan isimleri var.
Bu arada benim yanaklarda ufak kızarıklıklar oldu hanımlar. Kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Bilgisi olan varmı? Özellikle erkek annelerinde olan varmı:)

bugün bi kitapta okudum tamda bu haftalarda hamilelik maskesi denilen bi olay oluyormuş alında çenede yanaklarda kızarıklıklar normal bi durummuş

Bir de depo Demir'i ferritin bakılacağı zaman aç olmamızı istiyorlar sanırım. Diğer tam kanda gerek olmadığını bilmek iyi oldu açıkcası. Zaten dinlenme verdiler ordan oraya koşturup durmam böylece. Şekerle 83 iyi çıkmış gerçekten canımcım.
ferritin icin de istenmiyor benim bildigim. Yani bana ac misin diye soran olmamisti ferritin de dahil bir suru seye bakilmisti

ferritin icin de istenmiyor benim bildigim. Yani bana ac misin diye soran olmamisti ferritin de dahil bir suru seye bakilmisti

Boşuna aç gittim desene ;) ama bana aç ol dediler yaw. Var ya Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin. Biri bişey diyor başkası bişey hangibirine inanıcaz belli değil.

bende oğlum olursa yusuf ali kızım olursa ikra yada ravza koyarım diyordum
kızım olacakmış ama daha netleşmedi
dün biri sordu ne koyacaksın diye
ravza dedim
ne o öyle ranza gibi dedi
çok sinir oldum diyecektim ravza-i mutahhara diye biryer duydunmu diye
muhatap olma gereği duymadım senin kızın olursa koymazsın dedim sadece
İyi demişsin canım. Rabbim bu sene nasip etti Ravza-i mutaharrada namaz kılmayı onun içinde istiyorum. Eşime henüz söylemedim fikirlerimi. İkra ismide bizim matbaamız var oranın ismi. Biz koyduk. O yüzdende düşünebilirim ikra yı.

bugün bi kitapta okudum tamda bu haftalarda hamilelik maskesi denilen bi olay oluyormuş alında çenede yanaklarda kızarıklıklar normal bi durummuş
Evet canım bende okudum. Acıyo hafif ama geçicek inşaAllah:)

Herkeseen Allah razı olsun allahımda beni boyle siniyor galiba ins yeniden guzel haberler alırım hepinize allahım saglikli doğumlar versin Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Herkeseen Allah razı olsun allahımda beni boyle siniyor galiba ins yeniden guzel haberler alırım hepinize allahım saglikli doğumlar versin Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Allah sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :(

Söyledim ben istiyorum olcak diyo. Babasına karşı çıkamıyo galiba. İyi bi anında söyliycem inş.yada doğuma yakın kimliğe onu yazdırma çok uzun dicem. Sizce yazarlarmı kimliğe 3 isim ? Toplamda 18 harf oluyo ismi[/QUOT ]

benim sınıfımda var 3 isimli
mehmet alp eren
mehmet kp ismi ve kadın hiç kullanmıyor o ismi banada söylemişti o ismi kullanmayın diye :KK57:

İyi demişsin canım. Rabbim bu sene nasip etti Ravza-i mutaharrada namaz kılmayı onun içinde istiyorum. Eşime henüz söylemedim fikirlerimi. İkra ismide bizim matbaamız var oranın ismi. Biz koyduk. O yüzdende düşünebilirim ikra yı.

Evet canım bende okudum. Acıyo hafif ama geçicek inşaAllah:)

Canım ne güzel yerde namaz kılmışsın Allahım yine nasip etsin inşallah sana ve bize de inşallah.

Canım Duaların için Allah senden de razı olsun. Allahım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşturur Bebişlere.

Canım ne güzel yerde namaz kılmışsın Allahım yine nasip etsin inşallah sana ve bize de inşallah.
İnşaAllah canım Rabbim gidemeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasip etsin inşaAllah.

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Kızlar bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

Back
X