bu şekilde konuşarak ikna olacaklarını sanmam, öyle olacak olsaydı @Pirelideve en başta söylemiş istediği isimleri , hiç karışmazlardı bence
Öyle herkes kendini düşünüyor hiç empati yapan bile yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu şekilde konuşarak ikna olacaklarını sanmam, öyle olacak olsaydı @Pirelideve en başta söylemiş istediği isimleri , hiç karışmazlardı bence
@Esobacim butun gece ayaktaydim ara ara girdim yoktu kimse. Bugune dek en zor gecemiz oldu kizda dakka uyumadim ve su an artik surunuyorum halim gucum yok. Devamli ateşle cebellestik daha bu saat oldu direnci yeni kirildi ne lanet atesmis.öksürükten tikandi durdu cocuk nefesi gitti kac kere hic bu kadar aralıksız sıkıntı yaşadığımz olmamsti buson olsun da.
Bebelerden sonra istesen de uykudan olsen de uyuyamiyon iste. Bunye yalvariyo ama yok artik oyle bi luks hele bu hastaliklarda yuregin agzinda hep iyi olsunlae yeter varsin uyumayalim bosa cennet analarin ayagna serilmemis bak babalar beklse de biyerden sonra yatip uyuyo
Idrar yolu enfeksiyonu erken dogum sebebidir. Bn olsam suyla hala gecmediyse kullanirdim ilaci. Hamileye uygun ilaci vermeye calismistir dr.günaydın sevgili anneler. bir sorunum dün gece kasık ağrısından acildeydik. idrar yolu enfeksiyonu varmış. yaklaşık 10 gün önce de tahlilde çıkmış tı ama ben bol su içerek çözmeye çalıştım. dün gece yapılan tahlil sonucunda epeyce düşmüştü. ama dr ilaç verdi alıp almama konusunda kararsızım. nasıl çözebilirim acaba.
Canım geçmiş olsun. Size de soracaktım ne Yaptınız diye dedim belki uyumuşlardır onca sıkıntıdan sonra@Esobacim butun gece ayaktaydim ara ara girdim yoktu kimse. Bugune dek en zor gecemiz oldu kizda dakka uyumadim ve su an artik surunuyorum halim gucum yok. Devamli ateşle cebellestik daha bu saat oldu direnci yeni kirildi ne lanet atesmis.öksürükten tikandi durdu cocuk nefesi gitti kac kere hic bu kadar aralıksız sıkıntı yaşadığımz olmamsti buson olsun da.
Bebelerden sonra istesen de uykudan olsen de uyuyamiyon iste. Bunye yalvariyo ama yok artik oyle bi luks hele bu hastaliklarda yuregin agzinda hep iyi olsunlae yeter varsin uyumayalim bosa cennet analarin ayagna serilmemis bak babalar beklse de biyerden sonra yatip uyuyo
Coj gecmis olsun cnim allah sifa versin. Bir salgin var ortalikta ben de hep okuldan ogluma tasiyorum. Allah korusun butun yavrulari.@Esobacim butun gece ayaktaydim ara ara girdim yoktu kimse. Bugune dek en zor gecemiz oldu kizda dakka uyumadim ve su an artik surunuyorum halim gucum yok. Devamli ateşle cebellestik daha bu saat oldu direnci yeni kirildi ne lanet atesmis.öksürükten tikandi durdu cocuk nefesi gitti kac kere hic bu kadar aralıksız sıkıntı yaşadığımz olmamsti buson olsun da.
Tetanoz mu canm?
Ne bilim şimdiden ilaçlara maruz kalsın istemiyorum. ama tabi çare yoksa içecem. çok da ağrılarım varIdrar yolu enfeksiyonu erken dogum sebebidir. Bn olsam suyla hala gecmediyse kullanirdim ilaci. Hamileye uygun ilaci vermeye calismistir dr.
günaydın sevgili anneler. bir sorunum dün gece kasık ağrısından acildeydik. idrar yolu enfeksiyonu varmış. yaklaşık 10 gün önce de tahlilde çıkmış tı ama ben bol su içerek çözmeye çalıştım. dün gece yapılan tahlil sonucunda epeyce düşmüştü. ama dr ilaç verdi alıp almama konusunda kararsızım. nasıl çözebilirim acaba.
allah allah arkadaşım da tam aksini söyledi çok ucuz ve modern olmadığını söyledi :s en iyisi herkesin kendi bakması galiba :)Gunaydin kizlar
3 gundur giremesm iyisiniz d mi annisler..
Eminonune tahtakale ve havuzlu hana gittim bu arada bebek sekerleri ve giysiler beni benden aldi yarabbiiim cok atlilar ya :)
Internette uygun denilen sitelerin fiyatlarindan bile daha uygun
Soyle dusunun bi bebek sekeri 1.25 se orada 1
Istanbullululara tavsiye olunur![]()
Nasıl peki :)hiç ilaç almadan kefirle kurtulabilirsin
Nasıl peki :)
,Ewt bende öyle düşünüyorum. Çünkü en başta cengiz ismi çok güzel dimi vs.dedi ısındırmaya çalıştı bende yok ya olmaz dedim neden olmasın aklımızda olsun vs.dedi. Kayınvalideme gidince görümcem eşime bababmın lafını yerde bırakmıycaksın dimi çok heveslendi kendi isminin konulmasına dedi kayınvalidem de ewt ewt illa cengiz olcak dedi dedi. Ben şok oldum hiç bişi demedim. O günden beri eşim karnımı muhammed cengiz enes diye seviyo. Ben muhammed enes diyorum soranlara da kendim de öyle hitap ediyorum bebeğime. Sonuç ne olacak bilmiyorum ama içim kemiriliyo. Benim sülalemde hiç böyle adetler gelenekler yok sinir oluyorum ama elden ne gelir ki.....
@Esobacim butun gece ayaktaydim ara ara girdim yoktu kimse. Bugune dek en zor gecemiz oldu kizda dakka uyumadim ve su an artik surunuyorum halim gucum yok. Devamli ateşle cebellestik daha bu saat oldu direnci yeni kirildi ne lanet atesmis.öksürükten tikandi durdu cocuk nefesi gitti kac kere hic bu kadar aralıksız sıkıntı yaşadığımz olmamsti buson olsun da.
Daha önce hiç kefir tüketmedim. siz bu konuda tecrübelisiniz ki öneriyorsunuz. peki hazır mı alıyorsunuz yoksa evde kendiniz mi mayalıyorsunuzkefir iç bol bol gececek canım
Ne bilim şimdiden ilaçlara maruz kalsın istemiyorum. ama tabi çare yoksa içecem. çok da ağrılarım var
Öyle herkes kendini düşünüyor hiç empati yapan bile yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.