2015 Şubat Anneleri

Tamam şeker yüklemesi yaptırim diyorum , yüksek çıktı vb ne yapılacak diet mi öneriyor? E ben zaten cok dikkat ediyprum beslenmeme. hiç istemiyorum ya artık bunda bari kendi irademi kullanıcam ne var ne yok yaptırdım tükendim açıkcası , ruhen bitkin hissediyorum

Benim annemde yaptirma dio kayinvalidemde uyuyo ona kadin bangir bangir bagirio yaptırmayın die bi bildigi vardir dio.. ablam 2 bebeginde de yaptirdi hic bisi olmadi seker varsa nasi anlicaz allah korusun ablamin ilk bebeginde gebelik sekeri cikti mesela diyet verdi doktor dogumdan sonrada igne yapti falan.. ben yaptiririm valla yaaa

hayırlı olsun kurtulmuşsun sende :) özel bir durum yoksa 24. 28. haftalarda yapılıyor.

Teşekkür ederim cnm bende şeker var sanırsam şüpheleniyorum kendimden sürekli acıkıyorum yeni yemiş olsam bile yine açım birde canım habire tatlı çıkıyor o yüzden şeker yüklemesimi 4 gözle bekliyorum

az önce restorandaydı adamın önünde sadece alkol var grubu yemek yiyor ama...
geldiğinden beri içiyormuş zor sokmuşlar odaya

Yarasın halil sezaime çok severim kendisini konuşma imkanın varsa selamımı söyle bi ikiz hamile arkadaşım var benim yerime de bi kadeh içsin diye rica ediyor de, yerim onu ben :) bu arada bende kuru kuru bir öksürük başladı bende gece rahatlatsın diye bal yiyorum kaç gündür acaba pekmez mi yesem çok fena bi hal aldı çünkü öksürmekten boğazım acıyor artık

diyeti belli bir sınırda istiyor ama sabah yazdım yengemde yani dayımın eşinde çıktı baya yüksek oda insülün kullandı gebelik bitince şekerde bitti. yeğenimin de hiç bir şeyi yok maşallah. öyle iri bebek filan diyorlar ama kız bu minyon tipli yerden bitme birşey. kilosu boyu yaşıtlarıyla uyumlu. yani herhangi bir sebeb yokkende çıkabiliyor. karar senin tabiki.

bizde 2li test yaptırdık kan idrar vs hersey normal. ama 4lü de istedi. orda ayrıntılı bakcaz organlarına vs dedi. kontrol bunların hepsi birşey olduğundan değil.
Benm doktorum 2 li yaptı sadece ben 4 lü yapcazmı diye sorduğumda hiç gerek yok 2 li en önemlisi adı 4 lü diye daha kapsamlı yada daha iyi değiil dedi boşuna sadece Akıl karıştırıyo dedi.ama tabi her doktor farklı düşünüyodr

4lü test dedikleri ayrıntılı ultrason mu yoksa başka birşeymi çünkü ben ayrıntılı usg yaptırdım tüm organlarına uzuvlarına tek tek bakıp ölçüyorlar eksik yada problemli bir organ varmı gelişim normalmi onu öğreniyorsun ikili testle aralarında hiçbir benzerlik uok ikisi de farklı testler ama 4 lü test belki başka birşeydir onu bilmiyorum

bizim personel gidip fotoğraf çektirdi ben gitmedim
ayakya parmak arası terlikler bol paçoz bi eşofman üstte tişört gündelikçi gibi dolaşıyo otelde
ama helal olsun adam kfasına göre yaşıyo

ayakya parmak arası terlikler bol paçoz bi eşofman üstte tişört gündelikçi gibi dolaşıyo otelde

Dedim ya yerim onu ben zaten bu aralar hep açım sadece kendi olan başkaları ne der diye korkmadan kendi istediği gibi yaşayan insanlara hayranım keşke herkes onun kadar doğal olsa

4lü testte kan alıyorlar 2deki gibi risk belirleyen sonuç çıkıyor.

Kafasına göre yaşamak aslında iyi ama sanki onlar gibi göz önünde olan insanlar biraz daha mı dikkat etmeli ki. Birsürü hayranı onu izliyor. Ülkemde doğru düzgün giyimine önem veren erkek sayısı gittikçe düşüyor. Ben dedemin takım elbisesiz olduğu bir anı bile bilmem. Eskiler ne kadar şıkmış :)

inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi

Bede 17+3 ken down sendromu varmı yokmu diye apar topar girmiştim detaylı ya sorun çıkmadı Allah a şükür . Sen ne için girecektir bilmiyorum ama detaylı da benim down ve herhangi bir sıkıntı olup olmadığına bakıldı ve 17 hafta erken bir zaman olmasına rağmen

Karatay daha once de konusulmustu burda. BEn cogu soylediginin dogru oldugunu dusunuyorum. ISlenmis gidalardan uzak durun diyor eskiden paket guda yoktu kanser de yoktu. Meyveyi dusunerek yemeli ekmek yenmemeli diyor. Birdonem uyguladim cok saglikliydim. Ama smdi sabah ac karna tatli yiyorum seker yuklemesinden daha beter. Yani normal hayatta dikkat etmiyorsak test bize zorunlu. 100 yil once seker yenmiyordu bu kadar cok asiri tuketiyoruz artik. Tuzlu biskuvi bile sekerli.
Ama ben hic sekersiz yasamadigim icin testi yaptiricam.
Hic sekersiz beslenebilsen keske. Hamilelikte seker surekli tuketen annelerin kizlari pko ya yatkin olurmus.
Hamileler sekerli birsey yerken kirk kere dusunun demesi lazimken seker yukleesine takmis kafayi. Populerlik kaygisi oldugunu dusunuyorum.tartisma ciksin ki dikkat cekeyim diyor sanirim. Gida sektorune boye karsi biri baska turlu dikkat cekemeyebilir elbet.

Canım ben de hiç şekerli yemiyodum ekmek pirinç yemiyodum meyve bile azdı ve habire kabız oldum. Baktım Sabahları şekerli su içince kabızlık da gidiyor. O yüzden gün içinde özellikle şekerli bişeyler tüketmeye çalışıyorum. Hatta sütlü tatlı yaptım şimdi onu yiyodum senin yazını okudum. PKo ne bilmiyorum ama sence yanlış mı yapıyorum?

4lü testte kan alıyorlar 2deki gibi risk belirleyen sonuç çıkıyor.

hımm anladım cnm bana henüz 4lü testten bahsetmedi dr.um belki bana yapmazlar ikiz diye.

Valla bana göre herkes kendinden sorumludur ben severim halil sezai yi ama gidipte onun tarzında giyinmem herkesin kendine göre bir tarzı olmalı, sırf zengin yada ünlü diye kıyafetlerine ülkemizde çoğu insanın yıllık geliri kadar para ödeyip hava atan kişilerden hiç haz etmiyorum. insan ne olduğunu nereden geldiğini bilmeli çevresine saygısızlık etmediği sürece ister takım elbiseyle dolaşsın ister şalvarla o onun kendi tercihi zevki kıyafet insana değer katmıyor allahtan bu arada benim dedemde kaç yaşında hala gömleksiz dolaşmaz asla tshirt giymez huy işte

pko polikistik over canım ama sekerli beslenmekten oldugunu ilk defa şimdi duydum arastırdım cidden insülin direnci ile ilgisi varmıs

Kabizlik hmileligin rutin sorunu. Kabizlik suruplarinin icerigi sekerli su zaten. Zor durumda kalmaktansa kendin sekerli su ic. Ama meyveyi yersen salata yersen kabiz olmazsin. Lifli posali gidalar yani.
Tatliyi da asiri yemiyorsun heralde. Olculu yedikten sonra bisey olmaz. Tatli yiceksek de evde yapilmis olmali. Hazirlar cokalatalar gercekten cok zararli bebegimiz seker hastaligina meyilli doguyor.
Normlde hic seker yemiyo olsan boyle etkilemezdi belki.
Pko polikistikover sendromu. Duzensiz adet kilo tuylenme vs oluyor. insulin direnciyle ilgili bir hastalik. Seker egilimi vs. Uzun konular

Kabizlik hmileligin rutin sorunu. Kabizlik suruplarinin icerigi sekerli su zaten. Zor durumda kalmaktansa kendin sekerli su ic. Ama meyveyi yersen salata yersen kabiz olmazsin. Lifli posali gidalar yani.
Tatliyi da asiri yemiyorsun heralde. Olculu yedikten sonra bisey olmaz. Tatli yiceksek de evde yapilmis olmali. Hazirlar cokalatalar gercekten cok zararli bebegimiz seker hastaligina meyilli doguyor.
Normlde hic seker yemiyo olsan boyle etkilemezdi belki.
Pko polikistikover sendromu. Duzensiz adet kilo tuylenme vs oluyor. insulin direnciyle ilgili bir hastalik. Seker egilimi vs. Uzun konular

Anladım canım zaten şekeri pek aramıyorum da işte sabahları çay yerine şekerli su içiyorum. Ah o salataları yiyebilsem lifli posalı şeyleri iyi olur da dışarda salata yememeye çalışıyorum evde de zor geliyor yıkamak hazırlamak belim ağrıyor geçen ıspanak yapayım dedim bir hafta buzdolabında kaldı sonra temizliğe gelen yardımcı atmış :) tek yapabildiğim çorba bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…