hımm anladım cnm bana henüz 4lü testten bahsetmedi dr.um belki bana yapmazlar ikiz diye.
Valla bana göre herkes kendinden sorumludur ben severim halil sezai yi ama gidipte onun tarzında giyinmem herkesin kendine göre bir tarzı olmalı, sırf zengin yada ünlü diye kıyafetlerine ülkemizde çoğu insanın yıllık geliri kadar para ödeyip hava atan kişilerden hiç haz etmiyorum. insan ne olduğunu nereden geldiğini bilmeli çevresine saygısızlık etmediği sürece ister takım elbiseyle dolaşsın ister şalvarla o onun kendi tercihi zevki kıyafet insana değer katmıyor allahtanbu arada benim dedemde kaç yaşında hala gömleksiz dolaşmaz asla tshirt giymez huy işte
hadi gecmiş olsun canım dikkat et sen de kendineSonunda uzandim da dinlenmeye çalışıyorum sukur yarabbim iki gundur anam agladi cok sukur kizim solunum nobetine girmedi bidaha da hastaneye yatmaktan yirttik elhamdülillah. Gecmis olsun dileklerini eesirgemeyen herkese cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamıyorum
arkadaşlar etsiz çiğ köftenin hamilelikte bi zararı yok değil mi?
litchi su salata kurutucularla hafta sonu mesela kurutup kapali bi kapta saklasan sonra dogra gec istedogin vakit cok kolay olur
hadi gecmiş olsun canım dikkat et sen de kendine
arkadaşlar etsiz çiğ köftenin hamilelikte bi zararı yok değil mi?
Soran kimdi bulamadım bidaha öğretmenler nobetten 24.hafta dolunca dusuyor bilginize
evey 6 ay olunca yırtıyoruz az kalmış bana daSoran kimdi bulamadım bidaha öğretmenler nobetten 24.hafta dolunca dusuyor bilginize
cnm ona çok dikkat et o kaşıntı gelecek olan yanma ve sancının habercisi bn ondaan çok çektim yeni kurtuldum şükür iç amaşırını sık sık değiştir ve ütüleyaa bu idrar yolu bendede oldu galibaa acaip cok vcye cikiom ve kasintida var bende tahlil vermistim bakaim ne cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?