2015 Şubat Anneleri

kızlar bişey sormak istiyorum.
TSH'ım yüksek çıkıyo 2,5 ve altı bir değerde olması gerekirken 3,69'du geçen cuma yaptırdığım tahlillerde.
acaba 1 hafta için dereotu kürünü yapsam bebeğe zararı olur mu? ilk aylarda dereotu ve maydanozun sakıncalı olduğunu biliyorum ama 5 aylıkken kullanımında sıkıntı çıkar mı?
Canım benim 4 çıktı tsh hiç bişi demedi doktorlar yüzkselirse sıkıntı olur dedi aile hekimi. Bende düşündüm dereotu kürü yapmak ama cesaret edemedim açıkçası

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
çok karışık rüyalar gördüm
içimde bir sıkıntı var
hayır olsun inşallah:KK17:

cnm ne demek vermedı. nıye gıdıp şikayet etmıyosun. hamıleyken işten cıkaramaz zaten senı. doguma kadar olan maaslarını bıle alırsın. kullan hakkını al paranı catır catır

Avukat şahit bulman lazım dedi, ben nereden bulayım şahidi :(

degerını bil arkadasım suan evımde sıkılmak için neler vermezdim :KK43: sırt agrısından gözlerım sulanıyor ama yapıcak bırsey yok aksam 6 olsunda cıkalım dıye dua edıyrum hergun. en sevdıgım sayı oldu 6 :)

işte onu diyorum ya yaranılmaz insanoğluna:110: allah sizlere sabır versin canım. hamilelikte daha da zordur eminim çalışmak yeri geliyor elimi kaldıracak halim olmuyor. çabucacık geçsin inşallah zaman sizler için :)

Günaydın, Dün ikili düzey ultrason u yaptırdım :) Şükürler olsun Rabbime bebeğimiz sağlıklı tekrar cinsiyetini söyledi....
Dün dışarı çıkınca şunu farkettim artık çabuk yoruluyor, nefes almakta güçlük çekebiliyorum. Yormadan kendini yürümek ve iş yapmak lazım. Allah hamilelikte çalışan bayanlara yardım etsin, sabır ve güç versin, çok zordur.

işte onu diyorum ya yaranılmaz insanoğluna:110: allah sizlere sabır versin canım. hamilelikte daha da zordur eminim çalışmak yeri geliyor elimi kaldıracak halim olmuyor. çabucacık geçsin inşallah zaman sizler için :)

ah sorma ya, bekarken sevıyordum calısmayı ama evlenınce zor gelmeye baslamıstı , temizlik camasır bulasık utu yeme hepsını yetıstırmek gercekn zor ve yorucu. ama hamılelıkte hıc cekılmıyor valla :( sırt agrısıda mahvetti beni:( ama beterin beteri var derler bebekler dogunca en zoru o olucak sanırım. bırak guzel kokulu kuzuyu evde gel burda calıs offf offf

ne şahıdı lazımmış kı ? sonucta hamıle oldugun tarih bellı cıkartıldıgın tarıh bellı. neyin sahıdını ıstıyorlar

işte şahit istedi, yoksa o davayı kazanabilir dedi. :( aslında hala dava açmak çok istiyorum, bana çok büyük haksızlık yaptı, ben hamilelikte çıkartılma yok dediğimde ben senin hamile olduğunu nereden bileyim dedi. Halbuki ilk günden biliyordu şerefsiz.

Günaydın, Dün ikili düzey ultrason u yaptırdım :) Şükürler olsun Rabbime bebeğimiz sağlıklı tekrar cinsiyetini söyledi....
Dün dışarı çıkınca şunu farkettim artık çabuk yoruluyor, nefes almakta güçlük çekebiliyorum. Yormadan kendini yürümek ve iş yapmak lazım. Allah hamilelikte çalışan bayanlara yardım etsin, sabır ve güç versin, çok zordur.

gözun aydın dünür :)

işte şahit istedi, yoksa o davayı kazanabilir dedi. :KK43: aslında hala dava açmak çok istiyorum, bana çok büyük haksızlık yaptı, ben hamilelikte çıkartılma yok dediğimde ben senin hamile olduğunu nereden bileyim dedi. Halbuki ilk günden biliyordu şerefsiz.

ıyıde raporun var sonucta ne demek nerden bıleyım. manyak mıdır nedır ya. boyle ınsanları ıslatıp ıslatıp dövmek lazım

ıyıde raporun var sonucta ne demek nerden bıleyım. manyak mıdır nedır ya. boyle ınsanları ıslatıp ıslatıp dövmek lazım

anlayacağın dünür, benim eski patron bana kelek attı ama çok da iyi oldu, zaten çalışamazdım, tazminat aldım tam da olmasa da ve işsizlik maaşı derken bebeğim masraflarını kendi çıkardı :)

Back
X