Sen birine eğitim veriyorsun sankiay esobacım sorma bende aynen öle kalırız ikimiz doğurana kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen birine eğitim veriyorsun sankiay esobacım sorma bende aynen öle kalırız ikimiz doğurana kadar
anlayacağın dünür, benim eski patron bana kelek attı ama çok da iyi oldu, zaten çalışamazdım, tazminat aldım tam da olmasa da ve işsizlik maaşı derken bebeğim masraflarını kendi çıkardı :)
kızlarrr günaydın birşey sormak istiyorum bu sabah göbeğim çok kuruduğu için biraz vazelin sürdüm sonra da iöeriğine baktım petroleum yazıyor çok panik oldum ya hamikelikte zararı var mı sizin bildiğiniz yada kukkanan var mı? Nolur cevap bekliyorum![]()
aranızda doğuma hazırlık kurslarına katılan var mı arkadaşlar? varsa nerde ne kadara ? bilgi alabilir miyim/
Gayet iyi cikmis cnm sonucunyapılmıştüküreyim kafama ben cahiliğime verin valla :) 1.41 çıkmış :)
yapılmıştüküreyim kafama ben cahiliğime verin valla :) 1.41 çıkmış :)
Zararı yok yani öyle mi? Bi kere kullandım ama korktum okuyunca bebe yağı sürüyordum aslında ama çok kuruyunca denedim onuVazelin petrol ürünü zaten. Gliserin de öyle. Bunlar kullanılabilir. İçinde paraben olmasın ona dikkat et canım.
Bende cuma giricem hep merak ediypdum cnm bebegi net gpruyomusn 4 boyutlu gibiGünaydın, Dün ikili düzey ultrason u yaptırdım :) Şükürler olsun Rabbime bebeğimiz sağlıklı tekrar cinsiyetini söyledi....
Dün dışarı çıkınca şunu farkettim artık çabuk yoruluyor, nefes almakta güçlük çekebiliyorum. Yormadan kendini yürümek ve iş yapmak lazım. Allah hamilelikte çalışan bayanlara yardım etsin, sabır ve güç versin, çok zordur.
Zararı yok yani öyle mi? Bi kere kullandım ama korktum okuyunca bebe yağı sürüyordum aslında ama çok kuruyunca denedim onu
evet yerime adam alıyorlar :) napalım öğretiyozda bide anlasa o kadar dedim klavyesi hızlı olan birini bulun diye kız iki saat yazmıyo nasıl konuşurken sisteme not alcak bilmemSen birine eğitim veriyorsun sanki
ah sorma ya, bekarken sevıyordum calısmayı ama evlenınce zor gelmeye baslamıstı , temizlik camasır bulasık utu yeme hepsını yetıstırmek gercekn zor ve yorucu. ama hamılelıkte hıc cekılmıyor vallasırt agrısıda mahvetti beni
ama beterin beteri var derler bebekler dogunca en zoru o olucak sanırım. bırak guzel kokulu kuzuyu evde gel burda calıs offf offf
Tekme atabilir kafa atabilir yymruk falsn bile olabilir ama bisey olsun artik ya bende istiyorummmben bebeğimi hissetmek istiyorum artıkkkkkkkkkk
tekme istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ucretsız al canımevet zor oluyor. ben de hala duzeni oturtmuş değilim. herşey düzgün temiz olsun istiyorum ama malesef çok yorucu.bazen keşke okumasaydım ev hanımı olurdum ne vardı yani die düşünmeden edemiyorum
Allah kolaylığını verecek inş. Devlet memuruyum bi de atanmak için o kadar çalıştım çaba verdim bırakamam daikna edebilirsem en azından 6 aya kdr kayınvalidem bakarsa en azından gözüm çok arkada kalmaz.
ben bebeğimi hissetmek istiyorum artıkkkkkkkkkk
tekme istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Tekme atabilir kafa atabilir yymruk falsn bile olabilir ama bisey olsun artik ya bende istiyorummm
Canım İlk Başta Tekme Hissetmen Çok ZorBen 1 Hafta 10 Gündür Falan Kanat Çırpınışları Tarzında Şeyler Hissediyorum Ama Daha İlerleme Olmadı Bizimki Nazik Galiba
![]()
Boşver canım sen öğret geç. Yapar bir şekilde zorda kalıncaevet yerime adam alıyorlar :) napalım öğretiyozda bide anlasa o kadar dedim klavyesi hızlı olan birini bulun diye kız iki saat yazmıyo nasıl konuşurken sisteme not alcak bilmem
kızlar bişey sormak istiyorum.
TSH'ım yüksek çıkıyo 2,5 ve altı bir değerde olması gerekirken 3,69'du geçen cuma yaptırdığım tahlillerde.
acaba 1 hafta için dereotu kürünü yapsam bebeğe zararı olur mu? ilk aylarda dereotu ve maydanozun sakıncalı olduğunu biliyorum ama 5 aylıkken kullanımında sıkıntı çıkar mı?