- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
Cok varmis daha ya araya bi bahane sikistirip gitmek lazim:)gözün aydın canım :) ben de özledim bebişimi ama randevum taaa 11 ekimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok varmis daha ya araya bi bahane sikistirip gitmek lazim:)gözün aydın canım :) ben de özledim bebişimi ama randevum taaa 11 ekimde![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kndine mandalina fln çıkmış pazara al ye bol bol.
bnde aynıyım cnm ya dedim biraz yatayım uykum geldi okuldan geldikten sonra öksürük mahvetti beni boğazım yanıyor şu anAy herkes hasta..
Her hucrem ozene bezene tek tek agriyor yahu![]()
Sagol cnmgeçmiş olsun canım dikkat et kndine mandalina fln çıkmış pazara al ye bol bol.
Gecmis olsunbnde aynıyım cnm ya dedim biraz yatayım uykum geldi okuldan geldikten sonra öksürük mahvetti beni boğazım yanıyor şu an![]()
:) ben de aksamdan yapiuorim yoksa is donusu hal kalmiyoBişi yaptırmıyorum canım buzluğum bomboş duruyor. Yaparsam kendim yapıcam kışa yemeye. Ama akşam yemeği bile hazırlıyamıyorum ki![]()
çok iyiymiş ya bn akşam daha da kötü oluorum bulaşığı bile hmn öyle şıp şıp yapıp çıkıorum cup yatağa:) ben de aksamdan yapiuorim yoksa is donusu hal kalmiyo
Hadi ya.. Merdesin ki cnm senYa ne ücra biryerde yaşıyorum ben arkadaş. Pazar yok sağlık ocağı uzak canım et istiyor kasap yok peh![]()
Havalar beklenenden biraz erkekn biraz daha fazla soğuduğu için salgınlar başladı ve her türlü risk grubundayız arkadaşlar dikkat etmeliyiz kendimize. Ben patiklerimi çıkardım bile evde öle geziyorum tedbir amaçlı yeleğimizde sırtıma geçiriyorum. Zaten ben bünyesi hassas biriyim grip olursam feci yatırır bni ağır oluyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.
çizme falanvalla ben 1 hafta oldu hırkamı kalın pijamamı çıkaralı
terliksiz yere basmıyorum ve yatarken çorap giyiyorum
hatta dün gece eşim takılıyor montunuda giyseydin daha bu mevsimde çorapla mı yatılır diye
ama kendim için değil bebiş için dikkat etmek zorundayım deyince sesi çıkmıyor
Bilmem ama bu kadari fazla tesaduf olur.. Aaba biseye alerjin fln mi var dokunuyoselam kızlar
ben galiba neden sürekli dilimde aft çıktığını ve neden 1 aydır ishalimin geçmediğini buldum
işyerindeki yemeklerden dolayı oluyorum
izinli günlerimde hiçbirşey olmuyor ama ne zaman burada yemek yesem oluyor
sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde kanımda bakteri görülmüş
ctesi hem kendi doktoruma hemde dahiliyeye randevu aldım
acaba yemeklerdenmi yoksa başka bişeydenmi dahiliyeci tahlil yapınca anlarmı bunu![]()
valla ben 1 hafta oldu hırkamı kalın pijamamı çıkaralı
terliksiz yere basmıyorum ve yatarken çorap giyiyorum
hatta dün gece eşim takılıyor montunuda giyseydin daha bu mevsimde çorapla mı yatılır diye
ama kendim için değil bebiş için dikkat etmek zorundayım deyince sesi çıkmıyor
:) ben de aksamdan yapiuorim yoksa is donusu hal kalmiyo
aynı sorun bende de var ama bugün kanamadı geçti galibakızların dişlerinden sorun yaşayan var mı? dişlerimi fırçalarken resmen kan kaybından ölücem dıyorum. cok fazla kanamaya basladı , dişciye gitsem mi acaba?
Havalar beklenenden biraz erkekn biraz daha fazla soğuduğu için salgınlar başladı ve her türlü risk grubundayız arkadaşlar dikkat etmeliyiz kendimize. Ben patiklerimi çıkardım bile evde öle geziyorum tedbir amaçlı yeleğimizde sırtıma geçiriyorum. Zaten ben bünyesi hassas biriyim grip olursam feci yatırır bni ağır oluyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.
Bu aradaLitchi canım sen nerdesin yav cidden :)
çizme falan![]()
Bilmem ama bu kadari fazla tesaduf olur.. Aaba biseye alerjin fln mi var dokunuyo
Hamileyken dusuyo vucut olabilir de
Sende benim gibisin desene canım kndimden çok şimdi huyumu biliorum yakalarsa kötü yapar o yüzden oğluş için dikkat ediyorum. Eşim sıcak biri o yüzden daha yatağa çorapla girmedim ama kalın pijemalar bende de çıktı :)
Hadi ya.. Merdesin ki cnm sen