2015 Şubat Anneleri

beklenir benden :KK53:

:KK48:
sabahları yediğim kahvaltı hep aynı ama işyerindeki yemekler çok kötü herkes şikayetçi kimse yiyemiyor bende çoğu zaman dökmek zorunda kalıyorum zorluyorum kendimi bitirmek için bebeğe kan gitsin diye ama bilemedimki bende neden oluyor
inşallah doktorda ortaya çıkar

benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum :KK53:
bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyor:KK48:

benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum :KK53:

Bende çok çabuk üşüyen biriyimdir. benim eşiminde vucut sıcaklığı çok fazla ya böle yanında yatarken ondan bana doğru sobadan gelen gibi sıcaklık gelio soba kadar kuvvetli değil ama :KK8::KK8: ben üşüdükçe sokuoum ona. dediğin gibi bi titriom dişler zankzank değio birbirine:KK23:

ahhh ahh idrar yolu demeyin bana... bugun resmen macera yasadim.. kizlar saglik ocağında ki testlere asla guvenmeyin... bana yüksek lökosit yani enfeksiyon var dediler bende bebisi hisseeedemeyince iki gündür yakin bir özel e gittik r ozal tip fakultesine aman gitmez olaydik yok suyu az yok gelisim geriligi serum takcaz su bu ben kendi hastaneme gittim h tepeye ne suyu az ne idrar yolunda bisey var allahlarindan buksunlar hadi o korkuyla bise olsaydi nasil oduceklerdi bunun vebalini bilmem valla
vebal düşünen yok canım, geçmiş olsun

Bende çok çabuk üşüyen biriyimdir. benim eşiminde vucut sıcaklığı çok fazla ya böle yanında yatarken ondan bana doğru sobadan gelen gibi sıcaklık gelio soba kadar kuvvetli değil ama :KK8::KK8: ben üşüdükçe sokuoum ona. dediğin gibi bi titriom dişler zankzank değio birbirine:KK23:
bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyor:KK48:

benimkide yanıyor yazın git öte diye bağırıyordum şimdi adamın dibine kendim giriyorum şimdide o kaçıyor

selam kızlar
ben galiba neden sürekli dilimde aft çıktığını ve neden 1 aydır ishalimin geçmediğini buldum
işyerindeki yemeklerden dolayı oluyorum
izinli günlerimde hiçbirşey olmuyor ama ne zaman burada yemek yesem oluyor
sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde kanımda bakteri görülmüş
ctesi hem kendi doktoruma hemde dahiliyeye randevu aldım
acaba yemeklerdenmi yoksa başka bişeydenmi dahiliyeci tahlil yapınca anlarmı bunu :KK17:

Neden olduğu tahlilden anlaşılmaz canım. Sudan da olabilir bak. İşyerinin aşçısıyla konuşsan belki kullandığı şeylere dikkat eder. Çok geçmiş olsun.

benimkide yanıyor yazın git öte diye bağırıyordum şimdi adamın dibine kendim giriyorum şimdide o kaçıyor

yok benim kociş seviyor sırnaşmaları oyüzden onun hoşuna gidiyor üşüdüğümde sırnaşmam yazın da o sırnaşınca bana fenalık gelsede ses etmiyorum kışın ısıtıyor ya beni :D:KK68: çok çıkarcıyız biz kadınlar :KK53:

Neden olduğu tahlilden anlaşılmaz canım. Sudan da olabilir bak. İşyerinin aşçısıyla konuşsan belki kullandığı şeylere dikkat eder. Çok geçmiş olsun.

suyum zaten kapalı hiç ortak sulardan içmiyorum ama aşçının dikkat edeceğini hiç sanmam herkes şikayetçi ama adam otel müdürü gibi takılıyor Allah korusun birine bişey olsa hesabını nasıl verecek merak ediyorum

yok benim kociş seviyor sırnaşmaları oyüzden onun hoşuna gidiyor üşüdüğümde sırnaşmam yazın da o sırnaşınca bana fenalık gelsede ses etmiyorum kışın ısıtıyor ya beni :D:KK68: çok çıkarcıyız biz kadınlar :KK53:

aynen valla geçen kış bende titrerdim tamiçim geçerdi gelip sırnaşırdı ama ısınma uğruna ses çıkarmazdım :KK53:

suyum zaten kapalı hiç ortak sulardan içmiyorum ama aşçının dikkat edeceğini hiç sanmam herkes şikayetçi ama adam otel müdürü gibi takılıyor Allah korusun birine bişey olsa hesabını nasıl verecek merak ediyorum

Allah korusun canım ordan olduğu kesinleşirse yanında falan götür istersen yiyecek bişeyler. Tahlil sonucunu da gerekirse aşçının amirine ya da müdürüne falan gösterirsin.

selam kızlar, 2 gündür göztepe eğt. araş. hast taşınıyoruz ben ve kara kuzum iyiyiz şükür ( biraz şişmanız o kadar ), kayınpederim şehir dışından geldi ( kurban satıyoruz ) rahatsızlıkları var sabah 7 de yollara düşüyoruz hastanede normalde boş olur şansımıza baya bir hareketli inanılmaz yorgunum :( cimcimesultan cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence

selam kızlar, 2 gündür göztepe eğt. araş. hast taşınıyoruz ben ve kara kuzum iyiyiz şükür ( biraz şişmanız o kadar ), kayınpederim şehir dışından geldi ( kurban satıyoruz ) rahatsızlıkları var sabah 7 de yollara düşüyoruz hastanede normalde boş olur şansımıza baya bir hareketli inanılmaz yorgunum :KK43: cimcimesultan cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sanada kurban satışı zordur satanlarada.
Ve şifa versin inşAllah çabuk atlatırsınız bu süreci. Sen kendine dikkat etmeyi ihmal etme sakın.

Allah korusun canım ordan olduğu kesinleşirse yanında falan götür istersen yiyecek bişeyler. Tahlil sonucunu da gerekirse aşçının amirine ya da müdürüne falan gösterirsin.

şeytan diyor al numuneleri il sağlık müdürlüğüne gönder

cimcimesultan cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence

en iyisi yanımda yemek götürmek zaten
yarından itibaren yemeğe gitmiyorum bakalım ne değişecek gitmeyince

Evet canım bnm de bebeğin gelisimi sat ile uyumlu o yüzden mutluyum:) % 90 ihtimalle düzelir dedi ztn..kötü şeyler düşünmek istemiyorum ben de.. dün bi hata yapıp preeklamsi ile ilgili bişiler okudum iyice gözüm korktu..artık internetten bişi okumicam..senin Bi dahaki randevu ne zaman? Ben 11 ekimde gidicem. .Umarım ikimizde güzel haberler alırız. .
Cnm mesajini yeni gordüm benimde 1o yada 11 ekimde randevum var umarim geçmiş olur o zamana kadar haberlesiriz

litchi cnm saol aslinda birgun ankaradki kizlar bulisabilirZ... bende hergun sana yajin bir yerden geciorum iş dönüşü ODTÜ ormanı nin ordan geciyorz trt nin önünden isyerm or-an da yakınız sayılir

bu benim oğlum bugün biraz sakindi ama şimdi coştu her neyse. dünden beridir dikkatimi çekti dışarı tekme savururken arada içeriye de tekme atmaya başladı resmen iç organlarım zıplıyor. çok değişik oluyor içim. bazende idrar torbama vuruyor tuvalete zor yetişiyorum. değişik taktitler geliştiriyor içeride :D

Sende benim gibisin desene canım kndimden çok şimdi huyumu biliorum yakalarsa kötü yapar o yüzden oğluş için dikkat ediyorum. Eşim sıcak biri o yüzden daha yatağa çorapla girmedim ama kalın pijemalar bende de çıktı :)
Abartmışsınız sanki ben hala cam kapı açık yatıyorum ve soğuk su içiyorum

Back
X