2015 Şubat Anneleri

seker yuklemesı hakkında ne dusunuryorsunuz kızlar.. ılk cocugumda yaptırmadım. ben bundada kesınlıkle düşünmüyorum.. canan karatay bebeğe cok zararı olduğunu soyluyor.. her hamılenın sekerı plesantanın ınsulın salgılamasından dolayı yuksektır zaten bırde dısardan seker yuklendıgınde bu bebegıde anneyı de sarsıyormuş.. dr unuz dedı dıye körü körüne yaptırmayın araştırın gerçekten ıhtıyac duyuyorsanız başvurun derım.

şahsi araba canım o biraz rahatlatıyor içimi..hayırlısı bakalım
Merhaba,ben 2hafta once ankaraya gittim geldim,otoban oldugu icin sorun olmuyor.ama ben arka tarafta ayaklarimi uzatarak oturdum.yanina bel icin yastik alirsan iyi olur.benim dr musaade etti yola.4saat filan suruyor bizimki.insallah bayrama da gidecegim.zaten sonraki zamanlar biraz zor olur yolculuk...

Selam kızlar uzundur yazmıyorum okuyorum ama size tek söyleyeceğim 20-25 arası çabuk geçiyor anlamıyorsun 25 ten sonrası jett sanki hep 25sin

Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan. Doktor dediki bebeğinizin kukusu var:) yani bir kız daha geliyorrrr:KK54: Herşeyi normalmiş. Boyu 20 cm dedi, gr söyledi ama hatırlamıyorum tam. İstersen renkli ultrasyona girebilirsin, ama bi sorun çıkarsa müdahale edemiyoruz sadece bekliyoruz,ben bir sorun görmedim dedi. O yüzdn yaptırmıycam. Hep erkek istiyodum ama kız dediğinde bi mutlu oldum. Eşimde aynı şeyi söylüyo. Farklı olsun istiyodum ama kız dediğinde çok mutlu oldum çok ilginç dedi. En başta sağlıklı olması sevindirdi bizi. Darısı bebişini özleyenlerin başına:) bize bidaha tee kasımın 2. Haftası şeker yüklemesine. Yapıcakmıyız dedim, yapıcaz kaçış yok dedi:)
gozunuz aydın benım de 1 kızım var Allah bılıyorya yıne kız ıstıyordum arkadaş gıbı olsunlar dıye ... ama bu sefer erkek cıktı bahtımıza.. Allahım evlatlarımızla ımtıhan etmesın..güzel gun gstersın ınsaallah

Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan. Doktor dediki bebeğinizin kukusu var:) yani bir kız daha geliyorrrr:KK54: Herşeyi normalmiş. Boyu 20 cm dedi, gr söyledi ama hatırlamıyorum tam. İstersen renkli ultrasyona girebilirsin, ama bi sorun çıkarsa müdahale edemiyoruz sadece bekliyoruz,ben bir sorun görmedim dedi. O yüzdn yaptırmıycam. Hep erkek istiyodum ama kız dediğinde bi mutlu oldum. Eşimde aynı şeyi söylüyo. Farklı olsun istiyodum ama kız dediğinde çok mutlu oldum çok ilginç dedi. En başta sağlıklı olması sevindirdi bizi. Darısı bebişini özleyenlerin başına:) bize bidaha tee kasımın 2. Haftası şeker yüklemesine. Yapıcakmıyız dedim, yapıcaz kaçış yok dedi:)

Hayırlı olsun kızın canım. Kız kardeşler iyidir ;)

Ben de dun egıldım ayak tırnaklarımı kestım.karnım sıkıştı sankı bıraz acıdı. sızın gıbı cok dertlendim bır yerını kırdım bebegın dıye. sonra dedım herkes plates yapıyor spor yapıyorlar egılıp kalkıyorlar. hatta köy kadınları bız ot toplardık hamıleyken dıyorlar. o da egılerek ya da gerinerek yapılan bır hareket ondan dolayı dedım sonra çok dertlenmeye gerek yok.

ahaha geçenlerde bana da aynı şey oldu, eşim ben keserdim sen niye zorlandın dedi. çok abartıyoruz, geçen gün amann dedim köydekilerin canı can değil mi 5 lt suyu yanında ufak tefek alışveriş yapmıştım tek başıma getirdim. Abartmaya gerek yok :)

seker yuklemesı hakkında ne dusunuryorsunuz kızlar.. ılk cocugumda yaptırmadım. ben bundada kesınlıkle düşünmüyorum.. canan karatay bebeğe cok zararı olduğunu soyluyor.. her hamılenın sekerı plesantanın ınsulın salgılamasından dolayı yuksektır zaten bırde dısardan seker yuklendıgınde bu bebegıde anneyı de sarsıyormuş.. dr unuz dedı dıye körü körüne yaptırmayın araştırın gerçekten ıhtıyac duyuyorsanız başvurun derım.

Doktor derse ben ihtiyacım olduğunu nasıl anlayabilirim? Başka doktora da sorun falan mı demek istedin canım?

Günaydın güzel anneler :) nöbet gününden slmlar :KK43: ne var hamile bayanlara nöbet kalksa bi taraflarımı eksilir bisürü öğretmen var gene nöbete yazıyorlar valla aklım çıkıyor küçük canavarların arasında gezerken Allahım korusun bizi inşAllah
gidip söylemezsen kimse düşünmez bu biraz anlayış meselesi aslında okulda tek hamileysen seni idare edebilirler

ahaha geçenlerde bana da aynı şey oldu, eşim ben keserdim sen niye zorlandın dedi. çok abartıyoruz, geçen gün amann dedim köydekilerin canı can değil mi 5 lt suyu yanında ufak tefek alışveriş yapmıştım tek başıma getirdim. Abartmaya gerek yok :)

O köy olayını ben yaştan dolayı düşünmüyorum işte ;) çünkü köydekü hamileler çok küçük olduğu ve vucutları dayanıklı olduğu için yapabilirler ;) 5lt çok canım benim birdaha kaldırma olur mu?

Kızlarrr :KK43:( Dün Gece Uyku Sırasında Gerildim Birden Bacağıma Bir Ağrı Girdi ve İçimde Bişeylerin Koptuğu, Yırtıldığı Hissi Uyandı. Şimdi Netten Baktım Hamileyken Gerilmek,Esnemek Çok Tehlikeliymiş. Nolur Kuzuma Bişey Olmasın Çok Korkuyorum Ona Zarar Vermekden :KK43:(( :KK61::KK42:
Allah korusun şimdi nasılsın hissediyormusun

canan karatayin akli olaydi dolandirilmazdi sacmaliyor resmen. bir kere seker yuklemesi genelde 2,dilim baklavaya esit. bilincsizlik yapmayin lutfen. annede gizli seker bebelte bircok hastaliga ve obeziteye yol aciyor. seker yuksek cikarsa hamilelikte onlem aliniyor. ayrica bebege boyle cok zararli birseyi senelerce okuyup bu isi meslek edinen doktorlar niye onersin. adi ustunde doktor...

Canim dun konusmustuk bu konuyu. Tatli hic yemiyosan ki buna meyvedeki seker de dahil mantikli aksi halde zaten 50-100 gr sekeri aliyosundir gun icinde.. Bu cercevede dusun istersen :cool:

Merhaba,ben 2hafta once ankaraya gittim geldim,otoban oldugu icin sorun olmuyor.ama ben arka tarafta ayaklarimi uzatarak oturdum.yanina bel icin yastik alirsan iyi olur.benim dr musaade etti yola.4saat filan suruyor bizimki.insallah bayrama da gidecegim.zaten sonraki zamanlar biraz zor olur yolculuk...

bende ankaraya gidecegim evet otoban olunca daha iyi oluyor yol sağ salim gidip gelelim inş

üff sıkılmadın mı hala sınavlardan. ben gecen yıl bıraktım dedım tövbe bir daha sınava falan girmem. şimdi en ufak bir eğitim ilgimi bile çekmıyor. belki hamılelıkten dolayı sımdı oyle geliyor.

Bir de ben bu sınava taa Nisan'da başvurmuştum yeni geldi sınav tarihi.

Aslında bu akademik hayattaki son sınav canım. Bunu alırsam birdaha sınav yok. Kadro da yükseliyor falan. Şubat'ta falan olur sanıyordum ama yeni posta geldi Ekim sonu yirmiyesinde yapılacakmış. Kişiye göre belirleniyor. Istanbulda olucak sınavım yıldız teknikte. Bebiş herseyden önemli stres yapmayım diyorum az da zaman var bakalım çalışayım ama olmazsa da başka zaman girme hakkım var.
sınav, okul, eğitim derken çocuk yapma yaşını geçirdik sanki. ben biraz pişmanım açıkçası keşke ilk evlendiğimde çocuk yapsaydım diyorum.

Merhaba,bana da 24.haftamda randevu verdi dr,seker yuklemesi de yapacaklar sanirim.ama bikac zamandir canan karatayi dinliyorum,yapmayin diyor.ozellikle kilo almiyorsaniz gerek yok diyor.ben hala gram almadim.sanirim bana da yapilmasina gerek yok..ama bunu nasil anlicaz bilmiyorum,kafam karisti..aslinda dra istemiyorum diyebilirim heralde...ama yapilirsa da cigeri tam olarak gelismiyormus bebegin,hep cabuk hastalanir cigerden diyor karatay....

sınav, okul, eğitim derken çocuk yapma yaşını geçirdik sanki. ben biraz pişmanım açıkçası keşke ilk evlendiğimde çocuk yapsaydım diyorum.

benim yaşımda çok deil 27 yaşındayım ama evlendikten 9 ay sonra falan hamile kaldım. çok uzatmadım. yaş gidio. ne zaman 27 oldum onu bile farketmemişim. Allah verirse kardeşi vs de olsun isteriz. o yüzden çok uzatmadık süreyi. eşim il dışındaydı tayini gelince çalışmalara başlamıştık. :KK23:

tenefüste koşmayın çocuklar diye bağırıyorlardı ya unuttun mu
valla ben bütün öğretmenler bağırıyor. onun görevinin o olduğunu bilmiyordum. öyle ordan geçerken bağırıyor sanıyordum. zaten öğretmen fobim var. öğrencilik hayatında ilkokul öğretmenını sevmeyen nadir insanlardanım.
çok tembeldim, çok dayak yedim. benim yediğim dayakların az bir kısmını şimdiki çocuklar yese öğretmeni istanbul'un göbeğinde asarlar heralde.

Back
X