yok canım!
Hem de 2.sınıftaydım hazırlık okudum bir de. 93 girişliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım!
38 canımama soranlara 25 diyorum 25 ten sonra ne zaman büyüdüm zaman çabuk geçmiş
![]()
20+1 de yaptırdımSlm kızlar.tetenoz aşısını 20. Hafta içinde mi yoksa 20. Hafta bitince mi yaptırdınız?
25 i gösteriyosan sorun yok : ))) , teyzem söylemişti bi keresinde 25 en sonrası su gibi geçiyor diye
bende p.tesi gitcem canım kaçta randevun ?Kizlar 2. Duzey usg icin randdvu aldim pazartesine sekreterine ozellikle sordum merak ettigim icin rekli 4 boyutlu olarakmi gorucez peki dedim tami bebehin yuzunu eli ayagi herseyi cok net goruceksiniz ve cd verilcek size dedi birden heyecan basti bana:)
bebegın ılk aylarında yaptığın yolculukla bu aylarda yaptığın cok farklı.. ayakların sısecektır yüksek ıhtımal..yıne bel ağrısı olabılır.. yınede bunlar gecıcı durumlar .. otobuslemı sahsı araclamı gıdıceksınız.. ?
dur hele şimdiden düşünme , bende düşünmeyim , anacıma kavuşacam onu düşünüyorum sadece
heytt be25 he ben şimdi 24 yaşındayım anlamıycam yani zamanın nasıl geçtiğini
![]()
Göstermeye bakarsan bazen 15 de gösteriyorumson zamanlarda karnım şiştikçe biraz büyük göstermeye başladım sanırım beni taksiciler şimdilik göbekli hatun olarak biliyor
![]()
1 hafta kaldı canım ya en iyisi kötü düşünmemek bende anacımı özledim koca bir yaz evden cıkmadık biey olur korkusuyla bu bayramda evde olma düşüncesi canımı sıkıyor
şanslısın o zaman , kafana göre söyle : ))) bende göstermem yaşımı ama göbek şişince birden değişti sanki yaşım , : ))) bi kadın anneme niye hemen evlendirdiniz bari ortaokulu liseyi bitirseydi demişti 13-14 yaşında sanmıştı, tam 10 yaş : )))
hey gidi günler. ben senin yaşında bekardım ne güzel anne olacaksın. 27 de evlendim 34 yaşındayım.10 yaş var aramızda.heytt be25 he ben şimdi 24 yaşındayım anlamıycam yani zamanın nasıl geçtiğini
![]()
Sabah 9.30 da cnm yarim saat suruyomus ole dedi kiz hangi hastaneye gudiceksin istdemisinbende p.tesi gitcem canım kaçta randevun ?
üff sıkılmadın mı hala sınavlardan. ben gecen yıl bıraktım dedım tövbe bir daha sınava falan girmem. şimdi en ufak bir eğitim ilgimi bile çekmıyor. belki hamılelıkten dolayı sımdı oyle geliyor.Aslında 32 yaşında evlendim ben ama gerçekten zamanı düşünmemişiz bebiş zamanı diye bişey varmış onu bile bebiş yapmaya karar verdiğimizde ki ben 37 yaşındaydım yani geçen sene öğrendim. Eşimle de evlenmeden önce beş yıl çıkmıştık. Bana çabuk geçmiş gibi geliyor ama hepsi de dolu dolu yıllardı. Üniversiteden sonra master doktora yaptım yurt dışında iki tane doktora sonrası çalışma yaptım şimdi de Ekim sonu sınavım var bakalım. Yani okulda olduğum için belki kendimi yaşlı hissetmiyorumdur. Bu yaşımda hala sınava giriyorum![]()
en azından uzanabılırsın belını rahatlatacak kucuk yastıklardan koy arabaya bırde ayaklarını uzat..nacızane onerımşahsi araba canım o biraz rahatlatıyor içimi..hayırlısı bakalım
ne güzel dert.Kızlar merhabalar herkesler iyidir inşallah sıkıntıdan patlıyorum biraz içimi burayada döküp sizin başınızı ağrıtıp birazda önerilerinizi alıyım dedim. Bende malum buradaki bir çok hamiş gibi öğretmenim bu 2. Yılım meslekte normalde ayın 1 inde işe başlamam gerekiyordu ama eş durumundan atamam yapıldı geldim Ankara'ya şimdi maalesef norm fazlası oldum evde görevlendirme bekliyorum bi yandan dinleniyorum bu hamiş halimle yorulmamış oluyorum ama bir yandan da evde çok sıkıldım ve çalışmadan para aldığım için vicdan azabı duyuyorum ama bu tamamen milli ğitimle alakalı bir durummuhtemelen bayramdan sonra başlayacakmışız işe o zmana kadar evde uğraşacak birşeyler bulmam lazım
geçmiş olsun, artık bir kurşun döktür nedir senin bu halin hep birşeyler çıkıyorMesanenin dolup bosalamamasi canım idar retansiyonuymus adi bi tur idrar yolu enfeksiyonu yani ama cok uyuz biseymis kimseye yasatmasin rabbim. Bi saat sıcak dusta buharda durdum da az da olsa rahatlyabildm![]()
üff sıkılmadın mı hala sınavlardan. ben gecen yıl bıraktım dedım tövbe bir daha sınava falan girmem. şimdi en ufak bir eğitim ilgimi bile çekmıyor. belki hamılelıkten dolayı sımdı oyle geliyor.