2015 Şubat Anneleri

sağol canım ya içimi rahatlattın . bende içimden dıyorum herkes mutlu dert sadece bızde heralde. oysa herkesın bır derdı var işte.

öptüm hepinizi ben yemek yapmaya gidiyorum ayrıca evi toplayayım azıcık. offf keşke şu evler hep toplu dursa. yatak toplamak bana işkence geliyor artık nefes nefese kalıyorum D:

gerçekten de insan hayatında annesinin yeri çok ayrı oluyor ona bişey olacak korkusu aklına gelince bile kötü oluyo insan , ama inşallah annenin de ameliyatı iyi geçer tez zamanda da iyileşir, omurilik ciddi bi bölge ama artık tıp gelişti doktoru iyiyse, deneyimliyse Allahın izniyle kısa zamanda kalkar ayağa da ,

bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
Ben dr,danışıcam eşimin memlekette kesilecek kurban normalde 6 saat bayram trafiğiyle 8-9 saat sürebilir, doktora sormadan hareket etmiycem

bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
Biz de istten ank a gidicez ben bazen arka koltuğa geçip uzaniyorum sen de öyle yaparsın olmazsa canım otobüsle gitmiyorsaniz

Aaaa,ben de 38im,ve ben de hic gostermem.uzun yillar okuyunca buyudugumu anlayamadim..gecen arkadaslarla otururken,kendimi 89lu ilan ettim..masadaki tanimadigim bir kiz da atladi "yaa gercekten mi diye". Demek ki giderim var diyorum ben de
Annemle aranızda 4 yaş var. Ben çok küçükmüşüm yaaa

Günde bir limonu yiyordum doğru ama yaklaşık 1 haftadır salatalara sıkıyorum benim normalde de hep düşük olduğundan anlam veremiyorum

Mesanenin dolup bosalamamasi canım idar retansiyonuymus adi bi tur idrar yolu enfeksiyonu yani ama cok uyuz biseymis kimseye yasatmasin rabbim. Bi saat sıcak dusta buharda durdum da az da olsa rahatlyabildm
İlk defa duydum acil sifalar diliyrm cnm

kızlar :)
sanıyorum ben kilo aldım toplamda 3. kilomu almışım yani şimdi bu kiloyu bebek mi alıyor ben mi ?

Annemle aranızda 4 yaş var. Ben çok küçükmüşüm yaaa

Canım benim sen bedenen ve ruhen anne olmayı hissediyorsan o yaşa bakmıyor. Birsürü okul okusan da bebek büyütmeyi hiçbiryerde öğretmiyorlar. Hepimiz aynıyız yani. Allahım tamamına erdirir inşallah kavuşturur bizi Bebişlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…