sağol canım ya içimi rahatlattın . bende içimden dıyorum herkes mutlu dert sadece bızde heralde. oysa herkesın bır derdı var işte.annene en içten dualarımı ediyorum umarım iyileşir biran önce. anneler insanın tek dayanağı . umarım ameliyatıda iyi geçer. insan hangi yaşta olursa olsun anne diyince insanın içi cız ediyor geçenlerde ananem hastanede yattı 3 gün yoğun bakımda kalbindeki damarlar tıkanmış ben hamileyim diye sokmazlar diye gidemedim ama annem mahfoldu 3 gün. birde doktorlar ameliyat edemeyiz (yaşı 78 bu arada) diyince artık ne kadar yaşıyacaksa yaşıyacak böyle demişler. şimdi iyi maşallah. doktorlar ölür filan dediler. ama rabbim ömür verdiyse ister en ağır ameliyatı olsun yine iyileşir. anneciğinde iyileşicek eminim inşallah sağ salim atlatır bu rahatsızlığıda
benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.
bu bayram bizim için normal geçmeyecek sanırım. annemin omurgasında 3 kırık varmış ve acilen açık ameliyat olması gerekiyor. kırıklar iç organlarına zarar verebilirmiş. omurgaya platin takacaklar sanırım.
ameliyat çok riskliymiş zaten yaştan dolayı da daha riskli ayrıca tansiyonu var.
üzülmemek elde değil insanın annesi söz konusu olunca üzülüyor işte ister istemez .
bugün gittiler işte anestezi doktoruyla görüşecekler. pazartesi yatacak.
ameliyata hangi gün alacaklar bilmiyorum henüz.
o nedenle eften püften şeyleri pek dert etmemek gerek aslında.
24. haftada dedi onada sağlık ocağı bakalım drumuz ne dicekInsallah hayirli haberlerle donelimde baskada hisey kalmiyo zatrn seker yujlemesi disinda:)
Ben dr,danışıcam eşimin memlekette kesilecek kurban normalde 6 saat bayram trafiğiyle 8-9 saat sürebilir, doktora sormadan hareket etmiycembayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
Biz de istten ank a gidicez ben bazen arka koltuğa geçip uzaniyorum sen de öyle yaparsın olmazsa canım otobüsle gitmiyorsanizbayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
Annemle aranızda 4 yaş var. Ben çok küçükmüşüm yaaaAaaa,ben de 38im,ve ben de hic gostermem.uzun yillar okuyunca buyudugumu anlayamadim..gecen arkadaslarla otururken,kendimi 89lu ilan ettim..masadaki tanimadigim bir kiz da atladi "yaa gercekten mi diye". Demek ki giderim var diyorum ben de
gözün aydın canım sıra bizde :)Kizlar ayrintilidan ciktim smdi oglusum masaallah cok iyi
Günde bir limonu yiyordum doğru ama yaklaşık 1 haftadır salatalara sıkıyorumCanım ben neredeyse her gün limonlu soda içiyodum. Başım falan dönmeye başladı bir ara. Sonra eve yardıma gelen yardımcı bızdolabını temizlerken yanlışlıkla limonları atmış. Ben bir hafta limonsuz kaldım başım falan dönmedi. Doktora sordum baş dönmesini o da tansiyonun düşüyodur dedi. Hemen limona bağladım. Sen de çok limon tüketiyorum demiştin bir ara. Bak ondan olabilir aman dikkat canım.
Evet evet öyle dedi gecen bende duydum saçma yaCanan karatay onlarida yemeyin dio zaten meyve bile vereyin cocuklariniza verin limon yesin dior :))
Cok saol cnmgözün aydın canım sıra bizde :)
Buda kalkik burunlu pasam
İlk defa duydum acil sifalar diliyrm cnmMesanenin dolup bosalamamasi canım idar retansiyonuymus adi bi tur idrar yolu enfeksiyonu yani ama cok uyuz biseymis kimseye yasatmasin rabbim. Bi saat sıcak dusta buharda durdum da az da olsa rahatlyabildm
Evet burnumuzdan korkuyodum ama tam istedigim gibi oldu :))Ayy Sevsinler Senin O Minnak Burnunu
Cnm ben iki hafta once tartildigimda 9 bucuk kilo almistimkızlar :)
sanıyorum ben kilo aldım toplamda 3. kilomu almışım yani şimdi bu kiloyu bebek mi alıyor ben mi ?
Annemle aranızda 4 yaş var. Ben çok küçükmüşüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?