2015 Şubat Anneleri

sağol canım ya içimi rahatlattın . bende içimden dıyorum herkes mutlu dert sadece bızde heralde. oysa herkesın bır derdı var işte.
Canım benm allah şifa versin benm kız kardeşim doğum yaptığı gün kayınvabası ameliyatoldu kalp krizi açık kalp ameliyatı kardeşimin eşide duyguları birbirine karıştı hep dedesi torununu kucagına bşle alamadı yatyor ama gayet iyi ameliyat başarılı geçti allah sizinde sonunu gzl eylesin iyi geçsin inşallah herşey yolunda gitsin

kızlar özellikle uyurken ellerinde uyuşma olan var mı? gece bazen uykumdan uyandırıyor bu kolumda ve parmaklarımda oluşan uyuşmalar her sabah istisnasız kollarım uyuşmuş bir şekilde uyanıyorum. kolumu yastığın altına felan da koymuyorum. neden oluyor anlamadım

Bu bendeki talih kimsede yoktur yahu saglik ocagini aradim tahlil sonucum cikti mi diye ona göre dr ilac verecekti bugun barkodu kaybetmiş salaklar o yüzden islem yapamiyorlarmus gelip bidaha numune verebilir miymisim ya boyle bir sacmalik isguzarlik olabilir mi nasil sinirliyim anlatamam uc tup kan almissin su veriyorum sanki gel bidaha ver. Onun aciliyeti yok hadi idrar yolundan sikinti cekiyorum burda bi an once tedavim baslasin derken su aymazlarin yuzunden cektigime bak. Is cikisi hastaneye gidip yine tahlil vercem o da yarina cikicak olme essegim olme sancidan geberdim zaten ya

amin inşallah. sağolasın. benımde salı kontrolüm var işte ama her sey bırbırne karıştı. ne sevincini yaşabılıyorsun ne uzuntunu. degısık bır durum.

Araya da tetanozu sıkıştırmayi biliyolar ama ona nasilsa gelcen diyor gelmiycem dedim dr izin vermedi olmama önceki olduklarim yeterliymis dedim ses cikaramadi bu arada dunku dr sormustum kizimda iki kez gevelikte iki kez takip eden yillarda doz tamamlmya oldum iki dogum arasi 4 yil olcak benim bidaha gerek var mi hoc gerek yok olmussun zaten yakinmis dedi. Ee ne diyim yapisiyolar dedm sik idrar yolu enfeksiyonu oldugum icin uygun gormedi drm dersin dedim aklinizda olsun bu da bi kurtulus yoluymus demek ki

tecrübeli hatunlar, turşu yaptıydım hafta sonu , bidonlardan birinin suyu eksilmiş 2 parmak kadar, ne yapayım açıp tuzlu su mu ekleyeyim hiç dokunmasam üstte kalanlar bozulur mu ?

evvvet civil var bizim burada bende oradan almayı düşünüyorum. uygun fiyatları çok. birde indirimli kart bulursan oh deyme keyfine teyzemlerde varmış o bana vericek alışveriş zamanında.

Nerden alınıyormuş indirimli kart

Buda çirkin kızım:)

İnşaAllah canım:)

Hayırlı olsun kızın canım. Kız kardeşler iyidir
Sağol cnm. Kesinlikle bencede:)

esobacım cokk gecmıs olsun annecıgını allah tez zamanda sıfa versın ınsallahh...

Varsa alın valla. Hani çok bakamadım ama güzel şeyler var. Herkes diyor ilk 3 ay bişe alma çok , bende aldım ama biliyorum az. Gider ordan alırım hem küçüldümü de paraya acımam :)

Bu arada ben 6 kilo almışım , vatana millete hayırlı olsun. Yıllardır olmak istediğim kiloya geldim. Ama seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim . Sonuçta daha yolun ortasındayız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…