Canım benm allah şifa versin benm kız kardeşim doğum yaptığı gün kayınvabası ameliyatoldu kalp krizi açık kalp ameliyatı kardeşimin eşide duyguları birbirine karıştı hep dedesi torununu kucagına bşle alamadı yatyor ama gayet iyi ameliyat başarılı geçti allah sizinde sonunu gzl eylesin iyi geçsin inşallah herşey yolunda gitsinsağol canım ya içimi rahatlattın . bende içimden dıyorum herkes mutlu dert sadece bızde heralde. oysa herkesın bır derdı var işte.
neye göre belirlicez bunu ne kadarı çocuk şimdi bişey anlamıyozCnm ben iki hafta once tartildigimda 9 bucuk kilo almistim
20.haftada su+rahim genişliği+bebek+büyüyen göğüs filan derken 1,5 buçuk kilo bunlar kalanlar sizin.kızlar :)
sanıyorum ben kilo aldım toplamda 3. kilomu almışım yani şimdi bu kiloyu bebek mi alıyor ben mi ?
amin inşallah. sağolasın. benımde salı kontrolüm var işte ama her sey bırbırne karıştı. ne sevincini yaşabılıyorsun ne uzuntunu. degısık bır durum.Canım benm allah şifa versin benm kız kardeşim doğum yaptığı gün kayınvabası ameliyatoldu kalp krizi açık kalp ameliyatı kardeşimin eşide duyguları birbirine karıştı hep dedesi torununu kucagına bşle alamadı yatyor ama gayet iyi ameliyat başarılı geçti allah sizinde sonunu gzl eylesin iyi geçsin inşallah herşey yolunda gitsin
Evet bazen bende hesap yapiyorum,baba evinden universite yerine koca evine gitseymisim,18yasinda boyum kadar cocugum olacakmisAnnemle aranızda 4 yaş var. Ben çok küçükmüşüm yaaa
kilo alışımızın dağılımı böyle imiş kızlar
hadi ya o kadar bebeğe olduğunu bilmiyodum ben zannediyom hepsi nerdeyse benim :) saol canım teşekkür ederim20.haftada su+rahim genişliği+bebek+büyüyen göğüs filan derken 1,5 buçuk kilo bunlar kalanlar sizin.
evvvet civil var bizim buradabende oradan almayı düşünüyorum. uygun fiyatları çok. birde indirimli kart bulursan oh deyme keyfine teyzemlerde varmış o bana vericek alışveriş zamanında.
İnşaAllah canım:)gozunuz aydın benım de 1 kızım var Allah bılıyorya yıne kız ıstıyordum arkadaş gıbı olsunlar dıye ... ama bu sefer erkek cıktı bahtımıza.. Allahım evlatlarımızla ımtıhan etmesın..güzel gun gstersın ınsaallah
Sağol cnm. Kesinlikle bencede:)Hayırlı olsun kızın canım. Kız kardeşler iyidir
yaşadıgımız yerde civil varmış bizde geçen hafta öğrendik çocuk olmayınca böyle yerler es geçiliyor cidden ucuz ürünler var gittik bir kaç parça bişeyler aldık daha cok gideceğiz gibi görülüyor
memeler yarım kilo artacaksa o zaman daha büyüyecek mi yaw
Oyyy oyy masallah canim pasanaBuda kalkik burunlu pasam
memeler yarım kilo artacaksa o zaman daha büyüyecek mi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?