- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
Uzuunca bir süreden sonra eve erken gelebildim. Halıları yıkamaya verdim, bi kaç odanın perdesini de. Süpürdüm, silemesem de vileda yaptım en azından tozlar uçmasın die:) 3 çeşit de yemek + Mısır ekmeği yaptım fırına attım :)
Nası mutluyum sizinle de paylaşmak istedim. Özlemişim evimin kadını olmayı :) sonra bebişin hurcunu açtım cicilerini sevdim hayal kurdum biraz :) Allah hepimize heveslik aldırsın inşallah
Merhaba anneler çok hızlısınz canım yaa oku oku ancak bitirdim geçmişi.
Benim bugün keyfim yok dün gece sabah ettim mide yanmasından uyuyamadım resmen içim kavruldu.Bu yanmalar beni öldürecek sonunda. Anlamadığımda çiğköfte yiyorum yanmıyor küçük parça çikolata yemiştim ondan oldu sanırım çünkü dikkat ettim hep çikolata yediğimde oluyor bu yanma işi. Yarın ayrıntılı usgmiz var çikolata yiyeyim hareketli olsun diyordum ama artık yemem.
Bu arada yaştan bebiş yapmaktan bahsetmişsiniz. Sanırım topiğin en hızlısı benim
Nisan 2014 te evlendim mayıs ayında hamile kaldım. 24 yaşına 26 eylülde giricem ve ilk bebeğime kavuşmuş olcam Allahın izniyleEşim 30 yaşında hemen bebiş olsun istedi daha da yaşlanmadan kendisi
Bende troidim olduğu için gebe kalman zorlaşır dedi drlar ilaç başladım
o yüzden korunmak istemedim. Benim troidim normale düşer düşmez oğluşum annesine koştu
Ama büyük konuşmuştum kızlar ben, annem bana ilk aydan hamile kalmış ben asla istemem diyordum öle pat die hamile kalmak. Ama büyük konuştum sonra troidim çıktı eşimde çok bebek istiyordu o yüzden korunma fikrinden vazgeçtim. Ama yinede ilk aydan hemen hamile kalacağımı düşünmüyordum.
Hee şimdi sorsanız pişmanmıyım asla değilim
Bu arada aşı vurulan arkadaşlar sizlerinde kolu ağrıyor mu benim omzum dirseğime kadar ağrıo o kolumu çok oynatamıyorum![]()
bence mide yanmasının kesin çözümü patates 2 gündür ben patates haşlama yiyorum mide yanmasında azalma var. Rabbim kimseye yaşatmasın ya nasıl bir yanmadır. Tam mide bulantısı geçti derken yanma felaket. bende 25 yaşındayım 3 yılın üstüne bebeğimiz oldu.
herkes erken oldu diyor ama 3 yıl daha ne bekleyecektim acaba :):):)
Gunlerdir konustuk bu konuyu. Herkes dusuncesini yazdi daha dun. Biraz eski sayfalari okumaliyiz bence. Yani ben yeni mj yazmak varken okuyorum baska kimse okumuyor mu. Genelde boyle yapanlara diyorum bunu sama degil.seker yuklemesı hakkında ne dusunuryorsunuz kızlar.. ılk cocugumda yaptırmadım. ben bundada kesınlıkle düşünmüyorum.. canan karatay bebeğe cok zararı olduğunu soyluyor.. her hamılenın sekerı plesantanın ınsulın salgılamasından dolayı yuksektır zaten bırde dısardan seker yuklendıgınde bu bebegıde anneyı de sarsıyormuş.. dr unuz dedı dıye körü körüne yaptırmayın araştırın gerçekten ıhtıyac duyuyorsanız başvurun derım.
kızlar tetanos aşısı ağrı yapar. ve ne kadar hareketsiz olursanız o kadar daha ağrı çok olur. ben eskiden tetanos aşısı yaptırdığımda bir gün sonra misafir ağırlamıştım. sürekli koşturmaktan ve kolumu da hareket ettirmekten ağrım o kadar şiddetli olmadı.
ben 5 lt su kaldırıyorum o da mı ağır katogorisine giriyorahaha geçenlerde bana da aynı şey oldu, eşim ben keserdim sen niye zorlandın dedi. çok abartıyoruz, geçen gün amann dedim köydekilerin canı can değil mi 5 lt suyu yanında ufak tefek alışveriş yapmıştım tek başıma getirdim. Abartmaya gerek yok :)
hımm denerim canım patates haşlamasını tşk ederim.
Ayrıca 3 yıl beklemişsin ne erkeni ya onlar bni görse ne der acabailk aydan kaldım hamile
![]()
biri 89luyum deyince bana çocuk gibi geliyor valla yaşlanmışım da çaktırmıyorum :) ben 37 yaşındayım 30-32 gibi gösteriyormuşumAaaa,ben de 38im,ve ben de hic gostermem.uzun yillar okuyunca buyudugumu anlayamadim..gecen arkadaslarla otururken,kendimi 89lu ilan ettim..masadaki tanimadigim bir kiz da atladi "yaa gercekten mi diye". Demek ki giderim var diyorum ben de![]()
biri 89luyum deyince bana çocuk gibi geliyor valla yaşlanmışım da çaktırmıyorum :) ben 37 yaşındayım 30-32 gibi gösteriyormuşum
Evt canm Karadenizliyim ben de :)ımm afiyet olsun canım karadenizlimisin mısır ekmeği dedin de :)
Ellerine sağlık canım yinede dikkat et kendine iş yaparken
Bebişimin elbiselerini bnde seviyorum arada :)
Benim gucum hemen bitiyor yadağıldıkça dağılıyor yaw : )))) ipin ucu kaçıyor sonra daha kötü oluyor eni sonu ben yapacam ,
geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirir annenbenim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.
bu bayram bizim için normal geçmeyecek sanırım. annemin omurgasında 3 kırık varmış ve acilen açık ameliyat olması gerekiyor. kırıklar iç organlarına zarar verebilirmiş. omurgaya platin takacaklar sanırım.
ameliyat çok riskliymiş zaten yaştan dolayı da daha riskli ayrıca tansiyonu var.
üzülmemek elde değil insanın annesi söz konusu olunca üzülüyor işte ister istemez .
bugün gittiler işte anestezi doktoruyla görüşecekler. pazartesi yatacak.
ameliyata hangi gün alacaklar bilmiyorum henüz.
o nedenle eften püften şeyleri pek dert etmemek gerek aslında.
kızlar ben park yatak almayı düşünüyorum onun için uyku seti, nevresim takımı yada başka bişi ne alınır?
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri park yatak diyorum başka bişey demiyorum canım tşk ederim, zaten battaniyeleri var bi yastık, yorgan bide yatak ölçülerinde 2 nevresim takımı gibi bişi alsam yada diktirsem olur sanırım...canım park yatak ıcın uyku setı yok bıldıgım kadarıyla .. sen o olculerde yatağını alıcaksın. yada yünden yaptıracaksın bıde yorgan ve yastık o kadar.. kızımın kı de park yatak.. cok memnunum .. doğru bır karar verırsın derım tercıhın bu yönde olursa
acelen neydi diye başını yerler . benim 1 ay bu şekilde geçti. fakat onlarda haklılar ev falan alacaktık alamadık vs. onun için erken diye tutturdular:
Evt canm Karadenizliyim ben de :)
Minik minik cok tatlılar ya, sağlıkla giydirdiğimiz günler gelsin inş:)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri park yatak diyorum başka bişey demiyorum canım tşk ederim, zaten battaniyeleri var bi yastık, yorgan bide yatak ölçülerinde 2 nevresim takımı gibi bişi alsam yada diktirsem olur sanırım...![]()
Bende park yatak alacağıııım:) iki park yatagımız olacak bebek odasındahamile kaldığımı öğrendiğimden beri park yatak diyorum başka bişey demiyorum canım tşk ederim, zaten battaniyeleri var bi yastık, yorgan bide yatak ölçülerinde 2 nevresim takımı gibi bişi alsam yada diktirsem olur sanırım...![]()