2015 Şubat Anneleri

fyz35 fyz35 canım napım geç kalınca böyle topiğin konusunda topluca yazdım çenem düşmüş bnm nede olsa karadenizliyim laz kızıyım çenem çok oluyor :KK48: ve iremguzum iremguzum tşk ederim canım cvbınız için demek ki sorun yok kol ağrısı olağan bir şey :)

Merhaba kızlar,
Uzuunca bir süreden sonra eve erken gelebildim. Halıları yıkamaya verdim, bi kaç odanın perdesini de. Süpürdüm, silemesem de vileda yaptım en azından tozlar uçmasın die:) 3 çeşit de yemek + Mısır ekmeği yaptım fırına attım :)
Nası mutluyum sizinle de paylaşmak istedim. Özlemişim evimin kadını olmayı :) sonra bebişin hurcunu açtım cicilerini sevdim hayal kurdum biraz :) Allah hepimize heveslik aldırsın inşallah

ımm afiyet olsun canım karadenizlimisin mısır ekmeği dedin de :)
Ellerine sağlık canım yinede dikkat et kendine iş yaparken
Bebişimin elbiselerini bnde seviyorum arada :)

Merhaba anneler çok hızlısınz canım yaa oku oku ancak bitirdim geçmişi.
Benim bugün keyfim yok dün gece sabah ettim mide yanmasından uyuyamadım resmen içim kavruldu. :KK43: Bu yanmalar beni öldürecek sonunda. Anlamadığımda çiğköfte yiyorum yanmıyor küçük parça çikolata yemiştim ondan oldu sanırım çünkü dikkat ettim hep çikolata yediğimde oluyor bu yanma işi. Yarın ayrıntılı usgmiz var çikolata yiyeyim hareketli olsun diyordum ama artık yemem.:KK51:

Bu arada yaştan bebiş yapmaktan bahsetmişsiniz. Sanırım topiğin en hızlısı benim :KK48:
Nisan 2014 te evlendim mayıs ayında hamile kaldım. 24 yaşına 26 eylülde giricem ve ilk bebeğime kavuşmuş olcam Allahın izniyle :KK46::nazar: Eşim 30 yaşında hemen bebiş olsun istedi daha da yaşlanmadan kendisi :p Bende troidim olduğu için gebe kalman zorlaşır dedi drlar ilaç başladım:KK46: o yüzden korunmak istemedim. Benim troidim normale düşer düşmez oğluşum annesine koştu :nazar::KK46:

Ama büyük konuşmuştum kızlar ben, annem bana ilk aydan hamile kalmış ben asla istemem diyordum öle pat die hamile kalmak. Ama büyük konuştum sonra troidim çıktı eşimde çok bebek istiyordu o yüzden korunma fikrinden vazgeçtim. Ama yinede ilk aydan hemen hamile kalacağımı düşünmüyordum.

Hee şimdi sorsanız pişmanmıyım asla değilim :KK68::KK68::KK68:

Bu arada aşı vurulan arkadaşlar sizlerinde kolu ağrıyor mu benim omzum dirseğime kadar ağrıo o kolumu çok oynatamıyorum :KK43:

bence mide yanmasının kesin çözümü patates 2 gündür ben patates haşlama yiyorum mide yanmasında azalma var. Rabbim kimseye yaşatmasın ya nasıl bir yanmadır. Tam mide bulantısı geçti derken yanma felaket. bende 25 yaşındayım 3 yılın üstüne bebeğimiz oldu.

herkes erken oldu diyor ama 3 yıl daha ne bekleyecektim acaba :):):)

bence mide yanmasının kesin çözümü patates 2 gündür ben patates haşlama yiyorum mide yanmasında azalma var. Rabbim kimseye yaşatmasın ya nasıl bir yanmadır. Tam mide bulantısı geçti derken yanma felaket. bende 25 yaşındayım 3 yılın üstüne bebeğimiz oldu.

herkes erken oldu diyor ama 3 yıl daha ne bekleyecektim acaba :):):)

hımm denerim canım patates haşlamasını tşk ederim.
Ayrıca 3 yıl beklemişsin ne erkeni ya onlar bni görse ne der acaba :KK53: ilk aydan kaldım hamile :KK48:

seker yuklemesı hakkında ne dusunuryorsunuz kızlar.. ılk cocugumda yaptırmadım. ben bundada kesınlıkle düşünmüyorum.. canan karatay bebeğe cok zararı olduğunu soyluyor.. her hamılenın sekerı plesantanın ınsulın salgılamasından dolayı yuksektır zaten bırde dısardan seker yuklendıgınde bu bebegıde anneyı de sarsıyormuş.. dr unuz dedı dıye körü körüne yaptırmayın araştırın gerçekten ıhtıyac duyuyorsanız başvurun derım.
Gunlerdir konustuk bu konuyu. Herkes dusuncesini yazdi daha dun. Biraz eski sayfalari okumaliyiz bence. Yani ben yeni mj yazmak varken okuyorum baska kimse okumuyor mu. Genelde boyle yapanlara diyorum bunu sama degil.

kızlar tetanos aşısı ağrı yapar. ve ne kadar hareketsiz olursanız o kadar daha ağrı çok olur. ben eskiden tetanos aşısı yaptırdığımda bir gün sonra misafir ağırlamıştım. sürekli koşturmaktan ve kolumu da hareket ettirmekten ağrım o kadar şiddetli olmadı.

kızlar tetanos aşısı ağrı yapar. ve ne kadar hareketsiz olursanız o kadar daha ağrı çok olur. ben eskiden tetanos aşısı yaptırdığımda bir gün sonra misafir ağırlamıştım. sürekli koşturmaktan ve kolumu da hareket ettirmekten ağrım o kadar şiddetli olmadı.

Canım dün vuruldum geldim eve normal rutin işleri yaptım çok bişi yapmadım ama hemşire bu kolunu çok zorlama dedi bana. Dün gece ağrı yoktu sabah ağrısı ile uyandım. açıkcası ütü yapıcam ama korkuyorum yapmaya daha çok ağrır mı die

ahaha geçenlerde bana da aynı şey oldu, eşim ben keserdim sen niye zorlandın dedi. çok abartıyoruz, geçen gün amann dedim köydekilerin canı can değil mi 5 lt suyu yanında ufak tefek alışveriş yapmıştım tek başıma getirdim. Abartmaya gerek yok :)
ben 5 lt su kaldırıyorum o da mı ağır katogorisine giriyor

hımm denerim canım patates haşlamasını tşk ederim.
Ayrıca 3 yıl beklemişsin ne erkeni ya onlar bni görse ne der acaba :KK53: ilk aydan kaldım hamile :KK48:

acelen neydi diye başını yerler . benim 1 ay bu şekilde geçti. fakat onlarda haklılar ev falan alacaktık alamadık vs. onun için erken diye tutturdular:

kızlar ben park yatak almayı düşünüyorum onun için uyku seti, nevresim takımı yada başka bişi ne alınır?

Aaaa,ben de 38im,ve ben de hic gostermem.uzun yillar okuyunca buyudugumu anlayamadim..gecen arkadaslarla otururken,kendimi 89lu ilan ettim..masadaki tanimadigim bir kiz da atladi "yaa gercekten mi diye". Demek ki giderim var diyorum ben de :KK48:
biri 89luyum deyince bana çocuk gibi geliyor valla yaşlanmışım da çaktırmıyorum :) ben 37 yaşındayım 30-32 gibi gösteriyormuşum

ımm afiyet olsun canım karadenizlimisin mısır ekmeği dedin de :)
Ellerine sağlık canım yinede dikkat et kendine iş yaparken
Bebişimin elbiselerini bnde seviyorum arada :)
Evt canm Karadenizliyim ben de :)
Minik minik cok tatlılar ya, sağlıkla giydirdiğimiz günler gelsin inş:)

benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.
bu bayram bizim için normal geçmeyecek sanırım. annemin omurgasında 3 kırık varmış ve acilen açık ameliyat olması gerekiyor. kırıklar iç organlarına zarar verebilirmiş. omurgaya platin takacaklar sanırım.
ameliyat çok riskliymiş zaten yaştan dolayı da daha riskli ayrıca tansiyonu var.
üzülmemek elde değil insanın annesi söz konusu olunca üzülüyor işte ister istemez .
bugün gittiler işte anestezi doktoruyla görüşecekler. pazartesi yatacak.
ameliyata hangi gün alacaklar bilmiyorum henüz.
o nedenle eften püften şeyleri pek dert etmemek gerek aslında.
geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirir annen

kızlar ben park yatak almayı düşünüyorum onun için uyku seti, nevresim takımı yada başka bişi ne alınır?

canım park yatak ıcın uyku setı yok bıldıgım kadarıyla .. sen o olculerde yatağını alıcaksın. yada yünden yaptıracaksın bıde yorgan ve yastık o kadar.. kızımın kı de park yatak.. cok memnunum .. doğru bır karar verırsın derım tercıhın bu yönde olursa

canım park yatak ıcın uyku setı yok bıldıgım kadarıyla .. sen o olculerde yatağını alıcaksın. yada yünden yaptıracaksın bıde yorgan ve yastık o kadar.. kızımın kı de park yatak.. cok memnunum .. doğru bır karar verırsın derım tercıhın bu yönde olursa
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri park yatak diyorum başka bişey demiyorum canım tşk ederim, zaten battaniyeleri var bi yastık, yorgan bide yatak ölçülerinde 2 nevresim takımı gibi bişi alsam yada diktirsem olur sanırım...:KK71::KK71:

acelen neydi diye başını yerler . benim 1 ay bu şekilde geçti. fakat onlarda haklılar ev falan alacaktık alamadık vs. onun için erken diye tutturdular:

Canım bizim düğün borçlarımız var ve ev alma planı bizde de var ama bu devirde ve hele ki istnbul şartlarında bunları yapmayı beklersek ben 34 olurum eşim 40 yaşında ozmnda çocuk yapmak daha zor. Ben herşeyin doğru yaşlarda olması gerektiğine inanıyorum. Beni o kadar çok isteyen oluyordu ki erken yaşta evlenmek isteseydim evlenirdim ama ben istemedim üni. bittirdim şükür 1 yılda kpss hazırlandım ama olmadı kpss sonra eşimle tanıştık derken evlendim 1 yılda öle geçti yaşım olacak 24 artık bence anne olma vaktimdi :)

Evt canm Karadenizliyim ben de :)
Minik minik cok tatlılar ya, sağlıkla giydirdiğimiz günler gelsin inş:)

Ohh ellerine sağlık canım bende karadenizliyim ondan sordum mis gibi kokar şimdi o ekmekler bnde bursaya gidicem akrabalara onlardan isterim yaparlar banada mısır ekmeği :)

hamile kaldığımı öğrendiğimden beri park yatak diyorum başka bişey demiyorum canım tşk ederim, zaten battaniyeleri var bi yastık, yorgan bide yatak ölçülerinde 2 nevresim takımı gibi bişi alsam yada diktirsem olur sanırım...:KK71::KK71:

Ayrıca şu yatak olayı bizimde hala kararsız olduğumz bir durum. EŞim büyüyen yataklı mobilya takımları istiyordu ama bunu almak hem bizi maddi olarak zorlıcaktı hemde evimde oda var ama ilk zmnlar yatağını bnm odama koymak istiyorum o yüzden yatak odama sığmıyor büyüyen beşikler. Oyüzden sanırım park yatak almak mantıkılı geliyor bana çünkü tayinciyiz biz tanışınca fln mobilya sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ama eşimde pek park yatakları beğenmiyor napacız karar veremedik. Ayrıca park yataklarda önereceğiniz markalar var mıdır onları o bezlerinin fln bebek için sağlıklı olması gerek her markada alınmaz gibi geliyor bana çünkü çok uygun fiyatada var çok pahalıyada var.

Yorgan yastık ve döşeğini benim annem yapacakmış dün konuştuk köyden gelirken kuzu yünü getiriyormuş. İki yorgan yapacam hatta diyor biride onların evde duracakmış :) Yatak aldığımızda ölçülerine göre yapacak sonrada o ölçülere uygun nevresim takımı alırız 2 çeşit yıkanınca değiştirmelik olsun die bence yeterli olur.

Bende park yatak alacağıııım:) iki park yatagımız olacak bebek odasında

Back
X