2015 Şubat Anneleri

Kızlar bende gribim bir türlü geçmyo bir yandan öksürük maalesef birde tetenozun verdiği inanılmaz kol ağrısı :KK43:
Yaştan bahsedilmiş bende 89 luyum kızlar annem 41 yaşında ve 4 yaşında ikiz kardeşlerim var @anneolmakk ikiz oğluş seninkiler gibi acayip koruyup kolluyorlar birbirlerini :)

Kızlar bende gribim bir türlü geçmyo bir yandan öksürük maalesef birde tetenozun verdiği inanılmaz kol ağrısı :KK43:
Yaştan bahsedilmiş bende 89 luyum kızlar annem 41 yaşında ve 4 yaşında ikiz kardeşlerim var @anneolmakk ikiz oğluş seninkiler gibi acayip koruyup kolluyorlar birbirlerini :)

geçmiş olsun canım öksürük son zamanlarda artmıştı benim ama geçti bol bol ılık ballı süt iç. o yumuşatıyor. bu arada yerim onları ya ikizler birde :) benimde erkek kardeşimle aramda 10 yaş var o 14 ben 24 yaşındayım birde kız kardeşim var onunla aramda 2 yaş ama erkek kardeşimi iyi ki de yapmış annem hala ısırır öperim bide sevdirir kendini. :) erkek kardeş nedense farklı oluyor birde seninkiler daha 4 yaşındaymış senin bebeğine resmen arkadaş olucaklar dayı yeğen gibi değil çok güzel birşey :)

Sağ ol canım içiyorum mecburen geçsin diye
Bu arada biz bayağı kalabalığız kardeş olarak ama gerçekten iyi ki olmuş ikizler diyoruz çünkü herkes üniversite lise derken evden uzakta başakta şehirlere gitti annem babam ikizlerle kaldı. Oyy zaten hayallerimizde öyle hani normal dayı yeğen ilişkisinden farklı bişey olacak ona eminim :)

Ah ne kadar doğru değil mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 93
Ah ne kadar doğru değil mi

hemde nasılll vur oğlum diye konuşuyorum. gün içinde hissedemezsem aklım hep orada böyle karnım zıplıyor ya dünyalar benim oluyor. gözüm hiç bir şey görmüyor. rabbimin en büyük mucizeleri en büyük hediyeleri :)

hemde nasılll vur oğlum diye konuşuyorum. gün içinde hissedemezsem aklım hep orada böyle karnım zıplıyor ya dünyalar benim oluyor. gözüm hiç bir şey görmüyor. rabbimin en büyük mucizeleri en büyük hediyeleri :)

Gerçekten mucize. Hayal gibi , ben hala inanamıyorum. Tepiniyor içerde ama ben şaşırıp bakıyorum sadece. Allahım isteyen herkese yaşatsın , bizede kucağımızı almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bu arada bugün doktorum bundan sonra sırt üstü yatmak yok dedi. Sağ tarafada fazla yatma, çoğunlukla sol tarafına yat dedi. Nasıl olcak bilmiyorum:110:

Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa:63: Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine :KK48:

Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)

8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi:KK12:Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım :KK51:

Ewt :) topiğin en genci benim :)

Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara :KK28:

Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa:63: Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine :KK48:

Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)

8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi:KK12:Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım :KK51:

Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara :KK28:
Gecmisi okumadiysn merak edip etmedigimizi nasil bileceksin : )
Saka bi yana ben farkettim de sen zaten az girenlerdensin cocuklardan diye dusundum

Back
X