- 12 Ocak 2014
- 4.083
- 3.311
- 448
Ben 94 kasımlıyım :)biri 89luyum deyince bana çocuk gibi geliyor valla yaşlanmışım da çaktırmıyorum :) ben 37 yaşındayım 30-32 gibi gösteriyormuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 94 kasımlıyım :)biri 89luyum deyince bana çocuk gibi geliyor valla yaşlanmışım da çaktırmıyorum :) ben 37 yaşındayım 30-32 gibi gösteriyormuşum
Ben 94 kasımlıyım :)
kusura bakma cevap yazamadim insallh gorusebilirimNasil gorusturebilirim bilmiyorum ama arkadasa nicki ni soyleyeyim sana yine burdan ulasmasini isteyeyim sanirim yazar sana
Kızlar bende gribim bir türlü geçmyo bir yandan öksürük maalesef birde tetenozun verdiği inanılmaz kol ağrısı
Yaştan bahsedilmiş bende 89 luyum kızlar annem 41 yaşında ve 4 yaşında ikiz kardeşlerim var @anneolmakk ikiz oğluş seninkiler gibi acayip koruyup kolluyorlar birbirlerini :)
Sen benden de çıtırsın canım :)
Ben 94 mayısım![]()
annniiiimm bende kendimi en küçük sanırdım burdaboğa burcusun yani bende mayıs 15 im.
Ah ne kadar doğru değil mi
Ewt :) topiğin en genci benim :)annemkız sen ne çıtırsın öyle maşallah. erkenden anne olucaksın he :)
hemde nasılll vur oğlum diye konuşuyorum. gün içinde hissedemezsem aklım hep orada böyle karnım zıplıyor ya dünyalar benim oluyor. gözüm hiç bir şey görmüyor. rabbimin en büyük mucizeleri en büyük hediyeleri :)
sende yeni evlimisin ? Benim nerdeyse 1 buçuk yıl olduSen benden de çıtırsın canım :)
Ben 94 mayısım![]()
Kızlar bu arada bugün doktorum bundan sonra sırt üstü yatmak yok dedi. Sağ tarafada fazla yatma, çoğunlukla sol tarafına yat dedi. Nasıl olcak bilmiyorum![]()
az çok anlarım bnm bebiş erkk cnm foto eklersen bakarımyok cnm henüz belli değil..cumrtesi belli olcak inşallah.anlar mısın nubdan senin bebiş ne bellimi
Ewt :) topiğin en genci benim :)
Gecmisi okumadiysn merak edip etmedigimizi nasil bileceksin : )Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaaŞaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine
Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)
8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmediDoktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım
Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara![]()