2015 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler. Yuruyemiyorum kemiklerimin agrisindan oy oy hic dinlenmeden uyandim

Benim gucum hemen bitiyor ya
Normalde 3 saatte yaptigim islerin 10 da birini anca yapabiliyorum

bende o ilk 3 ay vardı ama şimdi iyiyim çok şükür , ne iş ne yemek , ki yemek yapmayı çok severim ,o tembel dönemlerimde makarna yemekten bir hal oldu adam kilo verdi yaa : )))

Merhaba anneler çok hızlısınz canım yaa oku oku ancak bitirdim geçmişi.
Benim bugün keyfim yok dün gece sabah ettim mide yanmasından uyuyamadım resmen içim kavruldu. :KK43: Bu yanmalar beni öldürecek sonunda. Anlamadığımda çiğköfte yiyorum yanmıyor küçük parça çikolata yemiştim ondan oldu sanırım çünkü dikkat ettim hep çikolata yediğimde oluyor bu yanma işi. Yarın ayrıntılı usgmiz var çikolata yiyeyim hareketli olsun diyordum ama artık yemem.:KK51:

benim midemi de karpuz yakıyor keşfettim : ))) yerken ferahlatıyor sonrada kavuruyor yemiyorum karpuz

Günaydın kizlar Hayırlı cumalar..ya bn oğluşumun tekmelerine alışamadım daha normalmi artik baya sert vuruyor esim bile hissetti..esim bn korkarim nasil bisey bu diye cok şaşırıyor :) hem cok garip bisey hemde cok çok güzel..

Ayrıca şu yatak olayı bizimde hala kararsız olduğumz bir durum. EŞim büyüyen yataklı mobilya takımları istiyordu ama bunu almak hem bizi maddi olarak zorlıcaktı hemde evimde oda var ama ilk zmnlar yatağını bnm odama koymak istiyorum o yüzden yatak odama sığmıyor büyüyen beşikler. Oyüzden sanırım park yatak almak mantıkılı geliyor bana çünkü tayinciyiz biz tanışınca fln mobilya sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ama eşimde pek park yatakları beğenmiyor napacız karar veremedik. Ayrıca park yataklarda önereceğiniz markalar var mıdır onları o bezlerinin fln bebek için sağlıklı olması gerek her markada alınmaz gibi geliyor bana çünkü çok uygun fiyatada var çok pahalıyada var.

Yorgan yastık ve döşeğini benim annem yapacakmış dün konuştuk köyden gelirken kuzu yünü getiriyormuş. İki yorgan yapacam hatta diyor biride onların evde duracakmış :) Yatak aldığımızda ölçülerine göre yapacak sonrada o ölçülere uygun nevresim takımı alırız 2 çeşit yıkanınca değiştirmelik olsun die bence yeterli olur.
valla kuzum park yataklar odadan odaya taşınabiliyor, tekerlekli, sallananları var, kademeli, katlamalı bence çok fonksiyonel diğer büyüyen yataklılarda da aynı özellikler vardı ama beni en çok çeken taşınabilir olması hatta kuzenimin kızından kalma hiç kullanılmamış bir yatağı vardı onu taşınmıyor diye yatak odama sığmicak diye almadım, fiyatlara gelince 100 liraya da var 1000 liraya da ama büyüyen yataklarda kaliteli bişey olacaksa fiyatlar yine uçuyor kraftın bi modelini beğendim 400 lira başka beğenmezsem sanırım onu alıcam kumaş kalitelerine gelince hangisi iyidir bişey diyemem tatlım, bi tanıdık terzi var 2 takım nevresim bi yastık bide yapabilirse bebek yorganı yaptırıcam bende.

Günaydın kizlar Hayırlı cumalar..ya bn oğluşumun tekmelerine alışamadım daha normalmi artik baya sert vuruyor esim bile hissetti..esim bn korkarim nasil bisey bu diye cok şaşırıyor :) hem cok garip bisey hemde cok çok güzel..
ayy ne zaman hissetmeye başladınn ben bile heyecanlandım :)

Bebegimi kucagima almama 141 gun kalmis. 100 den sonrasi son donemec ona da az kalmis. Saka maka yarisi olmus hamileligin ya
Hepimiz şurda kalp atışını beklerken şimdi zaman ne çabuk geçti diyoruz :) anlayamıyoruz nasıl geçiyo sonuda böle çabuk geçsin inşalah :)

peki sen ne zaman hissettin ya bizde tık yok :KK43:((
hergün bizimkisi vuruyo canım alıştım artık ama merak etme bazen plesanta önce bebek geride olabiliyomuş o yüzden geç hissedilebilirmiş iç karnın ince demişti doktor bana ondan rahat hissettim galiba

Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa:63: Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine :KK48:

Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)

8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi:KK12:Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım :KK51:

Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara :KK28:
Canım yaaa bende gazla giremiyorum bu telefondaki uygulama gittğimden beri . Gece sadece tuvalete uyanıyrm bnde sıkıntı yok başka şükür

Back
X