2015 Şubat Anneleri

Ben hiç kova olsun istemiyordum aslında.kovalar için atasözü mü bilmiyorum ama " dünya yansa bir tutam otu yanmaz" sözü çok uygun geliyor bana. Biraz rahat oluyorlar sanki. Tamamen deneyimlerden gelme, özelliklerini bilmiyorum pek.
Gerçi rahat olması benim gibi takık olmasından iyidir.eşim balık ben Koç. Bakalım..nasıl olacak
Ayne güzel işte benim oğluşumda öyle olsun hiçbişeyi takmasın anası- babası çok pimpirikli takıntılı duygusal o bizim gibi olmasın ben çok isterim :)

Oyyy kizlar bugün geçmedi gitti okuldayken.hsryerim dökülüyor gripten.kızıma gececek diye de korkuyorum zatdn kreşe gittiğinden sık hasta oluyor.anneme geldim o bakiyor

Saygi deger ogretmen arkadaslarim bana bi akil verin nolur ya cok bunaldim kizim anaokuluna basladi gecen yilda gitti cok istekli gidiyodu simdi ise agliyo gitmek istemiyo aksamdan basliyo solenmeye ve 2 gecedirde aglayarak uyanmaya basladi 3 tabe ogretmn degisti biseymi var diyorum sikiliyorum hep odev yapiyoruz hic parmak boyasi yaomiyoruz ben seni ozluyorum seni seviyorum diyo hep sikildim diyo acaba okul fobisimi diyorum napicagimi sasirdim

Su içmediğim halde akşamdan beri 20 kez wc ye gittim. 5 kilo vermişimdir. Ne kadar su varmış vücudumda.
Tek farklı şey Cals D3 verdi onu içtim. Ondan mı oldu acaba yoksa üşüttüm mü?

Su içmediğim halde akşamdan beri 20 kez wc ye gittim. 5 kilo vermişimdir. Ne kadar su varmış vücudumda.
Tek farklı şey Cals D3 verdi onu içtim. Ondan mı oldu acaba yoksüşüttümm
Esobacim magnezyum demir ve vita

:mad::mad::mad::mad:ben değil pipili istiyor benim ne işim olur öyle şeylerle :KK47::KK47:

yav varya normalde kimsenin canı istemez ortam arasında söylesem herkes bööö yapar burun kıvırır ben ne bileyim bizim bu topiğin kızlarının deli gibi sakatat sevdiğini biri beyin ister biri işkembe :KK71:bütün normalin üstündeki hatunlar buraya toplanmış ne güzel ya seviyorum sizleri :cool::cool::cool: canlarım benim. gelin kucaklaşalım :KK15::KK15:
Bence biz bu topiğin adını manyak Şubat anneleri diye değiştirebiliriz herkes ayrı bi deli

Yok 1.5 yaş montu bile aldım 1.5 oydu, 180 den 60 a inmişti . Indirim seviyorum :)) kıştan yazlık fln aldım öneririm yani :)
Ooo ben o kadar bekleyemem hemen giymesi gerek.1,5 yaş ohooo.Sabırsızım çok fena. Ona bakar bakar kafayı üşütürüm giyene kadar

Bence biz bu topiğin adını manyak Şubat anneleri diye değiştirebiliriz herkes ayrı bi deli
Benim eşimin en büyük hayali kelle,paça,kokoreç birde şu kabuklu olandan (adını söyleyince bile kuruyorum)yiyen hatunla evlenmekmiş ama mümkün değil yanlarından bile geçemem

Back
X