1,5 neMağazalarda cok Pahalı zaten sezonda, ben şimdiden 1.5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 neMağazalarda cok Pahalı zaten sezonda, ben şimdiden 1.5
Ayne güzel işte benim oğluşumda öyle olsun hiçbişeyi takmasın anası- babası çok pimpirikli takıntılı duygusal o bizim gibi olmasın ben çok isterim :)Ben hiç kova olsun istemiyordum aslında.kovalar için atasözü mü bilmiyorum ama " dünya yansa bir tutam otu yanmaz" sözü çok uygun geliyor bana. Biraz rahat oluyorlar sanki. Tamamen deneyimlerden gelme, özelliklerini bilmiyorum pek.
Gerçi rahat olması benim gibi takık olmasından iyidir.eşim balık ben Koç. Bakalım..nasıl olacak
Teşekkür ederim:)İkra nisa tabiki bnce:))
Evet güzel fikir teşekkür ederim:)fonetik olarak söylenmesi daha kolay ve kulağa hoş gelmesi açısından, sanki ikinci isim sessiz harfle biten bi isim olmalı diye düşündüm.
Örneğin, İkra Nas gibi...
her ne olacaksa adıyla yaşasın sağlıklı olsun inşallah.
:)) yarım gitmiş, netten indirimden buldum baya bişi yazmak istemiştim1,5 ne
Bende sandım kıyafete 1500! Tl harcadın:)) yarım gitmiş, netten indirimden buldum baya bişi yazmak istemiştim
Canim aradim bugun pzt gel yapalim dedi.dr um da yaptir dedi.aile hekimi tatile cikmis oda aramamiscanım benide aramadılar ben kendim aradım kalabalık sağlık ocakları aramıyo bilgin olsun .
Esobacim magnezyum demir ve vitaSu içmediğim halde akşamdan beri 20 kez wc ye gittim. 5 kilo vermişimdir. Ne kadar su varmış vücudumda.
Tek farklı şey Cals D3 verdi onu içtim. Ondan mı oldu acaba yoksüşüttümm
Esobacim magnezyum demir ve vitamin kullaniyo musun
beyın mı, sakatat mı yeme dedı cnm ?
Yok 1.5 yaş montu bile aldım 1.5 oydu, 180 den 60 a inmişti . Indirim seviyorum :)) kıştan yazlık fln aldım öneririm yani :)Bende sandım kıyafete 1500! Tl harcadın
Bence biz bu topiğin adını manyak Şubat anneleri diye değiştirebiliriz herkes ayrı bi deliben değil pipili istiyor benim ne işim olur öyle şeylerle
yav varya normalde kimsenin canı istemez ortam arasında söylesem herkes bööö yapar burun kıvırır ben ne bileyim bizim bu topiğin kızlarının deli gibi sakatat sevdiğini biri beyin ister biri işkembebütün normalin üstündeki hatunlar buraya toplanmış ne güzel ya seviyorum sizleri
canlarım benim. gelin kucaklaşalım
![]()
Ooo ben o kadar bekleyemem hemen giymesi gerek.1,5 yaş ohooo.Sabırsızım çok fena. Ona bakar bakar kafayı üşütürüm giyene kadarYok 1.5 yaş montu bile aldım 1.5 oydu, 180 den 60 a inmişti . Indirim seviyorum :)) kıştan yazlık fln aldım öneririm yani :)
Benim eşimin en büyük hayali kelle,paça,kokoreç birde şu kabuklu olandan (adını söyleyince bile kuruyorum)yiyen hatunla evlenmekmiş ama mümkün değil yanlarından bile geçememBence biz bu topiğin adını manyak Şubat anneleri diye değiştirebiliriz herkes ayrı bi deli
Canim hamileligin son ayinda genelde haftada yada iki haftada girdigin bi alet diyim yatiyosun karnina bi alet bagliyolar yaklasik bi 15 dk bebegin kalp atisina ve annenin sanci oranina bakiliyo son ay surekli giricez yani:)Kızlar nst ne demek