2015 Şubat Anneleri

Hayırlı cumalar güzel anneler beni unuttunuz mu bakayım arkadaşınız çok zor günler geçiriyor hamilelik Depresyonu mu yoksa farklı birşey mi bilmiyorum titreme Ağlama Nöbetleri mi dersiniz sabah uykudan nefessiz olarak uyanmak mı dersiniz daha neler neler yemeden içmeden kesildim ayakta dahi zor duruyorum sürekli dua okuyorum okutturuyorum birde kendimi sana çok nazar değmiş diyorlar kim okusa esnemekten gözünden yaş geliyor hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aklımı başka yerlere vermeye çalışıyorum ama sürekli sıkıntılıyım içimde göğsümde bir ağırlık varda atamıyorum sanki sizede oldu mu böyle birşey ne yapacağımı bilmiyorum :KK61:
Canım bende anksiyete bozukluğu vardı,hamileliğimin ilk 8 haftası zehir olmuştu..ilaç değil de imkanın varsa en güzeli psikoterapi,ben 10 seansta iyiyim şükür..ve Rabbim ve bebeğimden güç alıyorum..her gün çekebildiğin kadar ya selam cellecelaluhû çek,çok iyi geliyor..inan ve güçlü ol,her şey güzel olacak miniğinle :)

Bugün erken başlamış güne bizim topik. Eşimi uyandırayım bizde detaylıda yavrumuzu görmeye gideceğiz birazdan. Çoook heyecanlıyız.
hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.maalesef ben de gece boyunca uyuyamayanlardanım :( bi kere uyandım mı mümkün değil uyuyamıyorum.ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum.bu arada kızlar benim minik 2 3 gün çok hareketliyse diğer günler çok sakin oluyo günde bi kaç kez tekmeliyo sadece.haliyle ben de kendimi yiyip bitiriyorum o arada bişey mi oldu acaba diye.aranızda minik böcüğü böyle olan var mı acaba?

Günaydınnnnnnnnnn
çok güzel bir rüya gördüm canlarrr masmavi gözlü tontiş bir oğluş bana bakıyordu ayy maşallah rüyada bile nasıl güzeldi kuzummm aynı erkek kardeşimin küçüklüğü resmi var bende öyle benziyordu ki sonra yengem amacamın eşi bak bu senin bebeğin diyodu rüyamda ardından 5 yada 6 gelin vardı ama o gelinler evlilik çağında bir kıza dua ediyolardı çok tuhaftı rabbim hayretsin inşşş

Saatlerdir uyuyamamanin tek guzel yani kuzumun gecenin sesszlginde kendini daha net duyuran tepikleri :KK37:bikac gundur daha kendinden emin vurdukca vuruyor cimcime maşallah:nazar:
ilk kizimda bu kadar net ve sık hareket hic hissedemezdim hele bu hftalarda nerde ondan smdi pek bi hoşuma gidiyor rabbim daim etsinh hepimize duyursun inşallah:KK46:
ohh yerim tepiklerini büyüyor annesii maşallah kızceye allahım yaaa inşşşşş sıkıp sıkıp sevicezzzzzzz

Saygi deger ogretmen arkadaslarim bana bi akil verin nolur ya cok bunaldim kizim anaokuluna basladi gecen yilda gitti cok istekli gidiyodu simdi ise agliyo gitmek istemiyo aksamdan basliyo solenmeye ve 2 gecedirde aglayarak uyanmaya basladi 3 tabe ogretmn degisti biseymi var diyorum sikiliyorum hep odev yapiyoruz hic parmak boyasi yaomiyoruz ben seni ozluyorum seni seviyorum diyo hep sikildim diyo acaba okul fobisimi diyorum napicagimi sasirdim
genellikle hamile olan annelerin çocukları öyle davranıyor şöle düşünürlermiş ikisi birlikte kalıyor ve seni kaybetme korkusu yaşıyordur ama tabi ortamdanda olabilir inanki üzülme dönem dönem çocuklar böle farklı davranabiliyolar şöle yap öğretmeniyle konuş bi kaç gün derse gir ortamı öğrenirsin birde babayla konuştuklarınız tutumlarınız aynı olsun sen gidiceksin deyip baba zorlama demesin çocuklar çok kullanıyor bilirsin ona istediği bir hediye alın gerekirse benim kızımda 1. sınıf dün ne beslenmesini yemiş nede öğretmenin verdiği e harfini tamamlamış niçin bitirmedin annecim dedim hemen gözlerimin içine bakıyor acaba kızıyomuyum die eğer kızarsam onu çok iyi tanıyorum ve okula gitmeyeceğini biliyorum sonra yoruldum dedi aaaa tamam kızım o zaman evde tamamlarız dedim oda tamam dedi sonra akşam babayla ecemcim sana bir hediye almak istiyoruz okulda çok akıllı bir öğrenciymişsin dedik hemen anne saat istiyorum dedi bizde bugün alcaz inşş sen hep yapıcı ol kızma sakın eminim pes edecektir ve alışacaktır

veeee prensessss anneeeeeeee dedi inşş sizlerde bu sesi duyarsınız kahvaltı zamanımız geldi herkese afiyet olsunn

bnde ölüyorum cnm ya çok kötüyüm sesim çıkmıor eğer böyle giderse pazartesiye rapor alacağım:KK61:

Cook ggeçmiş olsun canim ben de oyleyim ama rapor da alamam gecen hafta kizda yedim o sansimi:(

Bugün erken başlamış güne bizim topik. Eşimi uyandırayım bizde detaylıda yavrumuzu görmeye gideceğiz birazdan. Çoook heyecanlıyız.

Cok hheyecanli Dimi rabbim iyi haberlerini nasip etsin insallah

hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.maalesef ben de gece boyunca uyuyamayanlardanım :KK43: bi kere uyandım mı mümkün değil uyuyamıyorum.ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum.bu arada kızlar benim minik 2 3 gün çok hareketliyse diğer günler çok sakin oluyo günde bi kaç kez tekmeliyo sadece.haliyle ben de kendimi yiyip bitiriyorum o arada bişey mi oldu acaba diye.aranızda minik böcüğü böyle olan var mı acaba?

Normal canim bu hftalarda iki gun uyuduklari bile olabiliyotmus arada bi dinlnmeye Aliyolar kendilerni

Günaydınnnnnnnnnn
çok güzel bir rüya gördüm canlarrr masmavi gözlü tontiş bir oğluş bana bakıyordu ayy maşallah rüyada bile nasıl güzeldi kuzummm aynı erkek kardeşimin küçüklüğü resmi var bende öyle benziyordu ki sonra yengem amacamın eşi bak bu senin bebeğin diyodu rüyamda ardından 5 yada 6 gelin vardı ama o gelinler evlilik çağında bir kıza dua ediyolardı çok tuhaftı rabbim hayretsin inşşş

Hayrolsun ruyan cok guzel o gunler de gelir ins

hergün mü yiyiyosun hastalandığımda yiyiyorum bi kaç gün oda ölçülü hergün yeme kuzum

hastayken sabah aksam yutuyorum bal ile canim cok dgl yani

Sabah altiydi yattım azcik uyuyabiliyim derken kuzum uyandi kalk anne aciktim diye hasta olmk bile luks valla

herkese gunaydin. Doktora gideceklere iyi haberler ve hastalar için sifa diliyrm

Gunaydin anneler. Geceyi hareketli gecirmissiniz. Bazen bnim de uykum kaciyor ama sabah 7 de kalkis oldugunu bildigimden uyuyorum zorla.
Oglan geldi anne ben kalktm sen de kalk. Bebek de pit pitladi. Kalktik mecbur. O kadar uyumaya kuyruk kemigim dinlenmemis agriyor. 32 den fazla calisayim da aktarayim diyordum cok zor bu gidisle.
Doktora gidecekler guzel haberlerle gelsin ins. Hareketleri duyuyorum ya kosmuyorum doktora, ayrintilimiz bayramdan sonra

hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.maalesef ben de gece boyunca uyuyamayanlardanım :KK43: bi kere uyandım mı mümkün değil uyuyamıyorum.ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum.bu arada kızlar benim minik 2 3 gün çok hareketliyse diğer günler çok sakin oluyo günde bi kaç kez tekmeliyo sadece.haliyle ben de kendimi yiyip bitiriyorum o arada bişey mi oldu acaba diye.aranızda minik böcüğü böyle olan var mı acaba?
Valla.bizimki hiç hareket etmiyor alıştık artık eskiden nasılsa o durumda.devam.ediyoruz.

Günaydınnnnnnnnnn
Hayrola inşallah. İnsan bilmediği yüzü rüyasında göremezmiş zaten.demek onun yüzü olarak gördün.

Yine gece vakti uyandım. Vucudum alıştı ve 3-4 saat uyuyorum sadece. Aslında uykumu alıyorum şikayetçi değilim ama şu kafaya üşüşen kötü düşünceler de olmasa.
Bulaşık mı yıkasam? Eskiden boş vaktimde kitap okurdum, şimdi kalkıp ev süpüreyim diyorum. Ne oldu bana.
Günaydın herkese bende uyuyamıyorum ama bacak krampları yüzünden bacaklarımın üstüne basamıyorum ya :( üstelik osteocare vermişti doktor kullanıyorum ama faydası yok inanmazsınız toplasanıx 40-45 dakka anca verimli uyku uyudum doktoru tekrar arıcam birazdan .

Günaydın herkese bende uyuyamıyorum ama bacak krampları yüzünden bacaklarımın üstüne basamıyorum ya :KK43: üstelik osteocare vermişti doktor kullanıyorum ama faydası yok inanmazsınız toplasanıx 40-45 dakka anca verimli uyku uyudum doktoru tekrar arıcam birazdan .
Uykusuzluk çok zor Cidden gündüzde perişan oluyorsun bu sefer. Bana da pasiflora verdi ama içemedim daha zor günlerde içerim artık.ama iki üç yastık işe yarıyor öyle daha rahat uyunuyor

günaydınlar.zabaaan köründe kalkmışınız bu gün cumartesi yahuu yatın uyuyun mübarekler.

kociş sınava gitti bende ağırdan ağırdan kahvaltı hazırlıyorum.gelene kadar ölmezsem açlıktan iyi.

Esobam yine nobetcisin desene geceler insan zihnine iyi oyun kurar kafanı biseyle mesgul etmeye calis ne biliyim bi dizi takip et netten falan uyuyamiosan

ben de uyuyamıyorum kızdan bana gecen mikroplar saolsun bogazm fena ustune bi de ates yapiyor gicik tutmasndan uyumak imkansiz. Allahm buyuk dert vermesin de şu son ni hftadr hastaliklardan cok yoruldum artik gücüm kalmadi :KK43:
bende bu saatlerde uyanıktım takı sabah ezanına kadar:KK51: ınsanın kıcı ağrırmı arkadaş sankı kemıklerım ayrılıyor.. yattığım yerden kalkmak ta ayrı dert yatmak ta.. neyse bugünümüze hamdolsun... :KK49:
Zencefil niye almayn dedi dr yahu cok sasrdm bi sakincasi mi varmış ben de macun gibi yutup duruyorum onu az da olsa iyi geliodu :KK57:
dr nıye oyle dedı bende sasırdım.. hamılelıgım boyunca bende tanıdığım her hamılede boğazımız sıstıkce acıdıkça bu karışımı yedık.. kı hamılelerede bır zararı yok... ıstersen hergun yeme de sadece rahatsız hıssettıgınde al ;):KK19:

Kizlar gunaydin uykdan pasamin tepikleriyle uyandim onceden erken kalkinca sikayet ederdim ama smdi cok mutlu kalkiyorun

Back
X