2015 Şubat Anneleri

herkeşlere gunaydınnnn :KK76:
gece doğru duzgun uyuyamamış olsamda şükredecek cok sey olduğunu dusunup enerjı doluyorum :KK71:
kahvaltımızı yaptık.. ogleden sonra gezmelere gıdıcez :D hava yağmurlu da olsa ınsanın ıcınıde kapatsa ve yıkadığım bır makıne camasır hala makınenın ıcındede beklese :KK57: vardır bır hıkmetı ...

Günaydın herkese bende uyuyamıyorum ama bacak krampları yüzünden bacaklarımın üstüne basamıyorum ya :KK43: üstelik osteocare vermişti doktor kullanıyorum ama faydası yok inanmazsınız toplasanıx 40-45 dakka anca verimli uyku uyudum doktoru tekrar arıcam birazdan .
kendını yormamaya calıs ben cok yorulduğumda tutmuyor bacaklarım adeta.. bende başka bır magnezyum kullanıyorum böyle zamanlarda faydasını goruyorum
dr una soyle degıstırsın olmazsa ;)
Kizlar gunaydin uykdan pasamin tepikleriyle uyandim onceden erken kalkinca sikayet ederdim ama smdi cok mutlu kalkiyorun
yakında onun ıngaaa seslerine uyanıcaksın :KK46: ınsaallah.

selam kızlar benim uykuyla problemim yok sık uyanıyorum ama geri uyuyorum kramp giriyor bacağıma öldürüyor beni magnezyum yazdı doktor. dün içmeyi unuttum gece zorladı beni bebeğimi bende çok net hissedemiyorum içimde yılan varmış ordan oraya gidiyormuş gibi oluyor :D narin kızım korkutuyor beni ama alıştım artık fazla hareket beklemiyorum. yemeğe çok dikkat etmiyorum ben süt içemiyorum yumurtadan tiksindim et yemeye çalışıyorum yoğurt yada ayran tüketiyorum birde meyve ve sebze yemekleri yemeye çalışıyorum. tatlıyla arama yok :D bu güzel birşy ama oğlumdada yoktu

herkeşlere gunaydınnnn :KK76:
gece doğru duzgun uyuyamamış olsamda şükredecek cok sey olduğunu dusunup enerjı doluyorum :KK71:
kahvaltımızı yaptık.. ogleden sonra gezmelere gıdıcez :D hava yağmurlu da olsa ınsanın ıcınıde kapatsa ve yıkadığım bır makıne camasır hala makınenın ıcındede beklese :KK57: vardır bır hıkmetı ...
kurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.
Hmm dusuneyim ben bu konuyu

selam kızlar benim uykuyla problemim yok sık uyanıyorum ama geri uyuyorum kramp giriyor bacağıma öldürüyor beni magnezyum yazdı doktor. dün içmeyi unuttum gece zorladı beni bebeğimi bende çok net hissedemiyorum içimde yılan varmış ordan oraya gidiyormuş gibi oluyor :D narin kızım korkutuyor beni ama alıştım artık fazla hareket beklemiyorum. yemeğe çok dikkat etmiyorum ben süt içemiyorum yumurtadan tiksindim et yemeye çalışıyorum yoğurt yada ayran tüketiyorum birde meyve ve sebze yemekleri yemeye çalışıyorum. tatlıyla arama yok :D bu güzel birşy ama oğlumdada yoktu
ben kırmızı etı hıc tuketmıyorum:KK43: kızımda b12 ıgnesı yaptırmıştım..sımdı degerlerım ıyı gıdıyor sonra nolur bılmem o_O
sut ıcmıyorum ozellıkle ama yoğurt sabah kahvaltımda bıle vardır.yumurtadan bende tıksındım zaten çokta sevmezdim ama ıcınde yumurta olan seylerden yıyorum :KK51:.donemının açılmasıyla bırlıkte her hafta balık yemeye çalışıyorum az cok artık.. bırde kesınlıkle semızotu,cevız,badem,fındık, en olmazsa olmaz benım ıcın cunku ılk 6 ay dr um annenın kılo almasının bebeğe hıcbır katkısı yok 6 aydan sonra senın yeyıp ıctıklerın bebeğe dırekt yansır o zamandan sonra ozellıkle dıkkat edeceksın demıstı.. :KK67:

kurutma makinasi lazim bize. SUbat sogugunda nasil kuruyacak camasirlar. Benim bir de iki cocuk.

valla sımdı her eve lazım ondan ama benım evımde onu koyacak yerım yok.. kızımda ekım doğumluydu o da kısa denk geldı hep kullanmadığımız odalara sere sere kuruturdum camasırı.. sımdı en azından subat mart 2 ay kıs gorcek çocuklar sonra havalar ısınır dıye tesellı edıyorum kendımı

Kızlar kurutma makinası cok radyasyon yayıyormuş dikkatli olun derim , saç kurutma bi de .

slm arkadaşlar bu eltimin bebeği 19 haftalık cinsiyet nedir sizce ? Allahım hepinizin kucagında gostersın

Eklentiler

• WP_20140922_008.webp
    WP_20140922_008.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 108
günaydınlarrrrrr. ben amma uyumuşum bugün yav. :D gece geç yatmanın zararları :)

Cook ggeçmiş olsun canim ben de oyleyim ama rapor da alamam gecen hafta kizda yedim o sansimi:KK43:

sevk al cnm haftada bi kere hakkımız var hastaneye giriş yapman ytr:KK54::KK25:

Cok hheyecanli Dimi rabbim iyi haberlerini nasip etsin insallah

Normal canim bu hftalarda iki gun uyuduklari bile olabiliyotmus arada bi dinlnmeye Aliyolar kendilerni

Hayrolsun ruyan cok guzel o gunler de gelir ins

hastayken sabah aksam yutuyorum bal ile canim cok dgl yani

Ben 3 yıldır kullanıyorum büyük rahatlık aynı gün yıka kurut kaldır.bebegin kıyafetlerinide 1 beden büyük alıcam çekme yapıyor özellikle çorap ve penyelerde haberiniz olsun

Saygi deger ogretmen arkadaslarim bana bi akil verin nolur ya cok bunaldim kizim anaokuluna basladi gecen yilda gitti cok istekli gidiyodu simdi ise agliyo gitmek istemiyo aksamdan basliyo solenmeye ve 2 gecedirde aglayarak uyanmaya basladi 3 tabe ogretmn degisti biseymi var diyorum sikiliyorum hep odev yapiyoruz hic parmak boyasi yaomiyoruz ben seni ozluyorum seni seviyorum diyo hep sikildim diyo acaba okul fobisimi diyorum napicagimi sasirdim
Bi eğitmen olarak belki faydası dokunur anaokulunda sevdği bi arkadaşyla okul dışında bi etkinlk yapın ısınır yeniden belki eve davet edebilirsin belki bilmem aklıma bu geldi

Günaydın hanımlar... Günaydın diyorum çünkü benim mercimeğim gece uyıtmuyor, sabah uyanmıyor:)
Kramplardan söz açılmış. Çok şükür hiö öyle bişey gelmedi başıma. Hatta bacak krampların varmı ilaç yazayım dedi doktor. Hiç olmadı dedim.
Bu arada bugün annemleri yemeğe çağırdık onlar gelecek. Dünde evimi temizledim. Biraz zorlansamda kendi işimi kendin görüyorum:) herkes diyo hiç kendini sakınmıyorsun. Ama kendimi iyi hissediyorum genel olarak:)

Back
X