2015 Şubat Anneleri

Kızlarret nabersiniz ?? Ben çok azcık ciğer yedim dün akşam fazlası zarar diye ama şimdi az önce okudum bebekte doğum lekesi yapar falan yazmışlar..çilek için falan da diyorlar öyle..hurafe midir yoksa yapar mı cidden ??? Çok inandırıcı gelmiyor bana böyle şeyler ama var mı etrafınızda böyle bişi olan
kv esıme hamıleyken hususı cıger yıyıp elımı sırtıma surdum dedı.. onada soylemısler bebekte çıkar dıye ınanmadım dedı.. esımın sırtıo boydan boya leke :)
MAden suyu cnm içinde bayagı magnexyum var calsiyum bile var denedim içmedğim zmn bndede oluyor geceleri ve dediğin gibi olan yer gündzds agrıyor
maden suyunun kramplara ıyı geldıgını bende denedım tasdık ettım.. ıcıne 1 tanede lımon sıkıyorum kıs zamanı vıtamın mıneral hepsını alayım dıye.. ;)
Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
ben DİMAG 365 MG lık olanı kullandım3 4 kez cok aman aman degıl ama hafıfletıyor.. ılacın prosfektusunde hamılelıkte kullanımı konusu bıraz kafa karıştırıcı olduğundan sureklı kullanmıyorum..dınlenmeye çalışıyorum daha cok.
Allah allah ;/ madem böyle bizde mi 5 doz yaptırsak. Sonuçta çok çocuk düşünüyoruz :)) her seferinde ben bu iğneyi vurdurmaktansa tek seferinde kurtulsam daha iyi. Olmadı konuşurum doktorumla ona göre harekt ederiz

Tetanos sadece ben yaptırmadım sanırım
ılk kızımda 2 doz yaptırdım..ebemız 5 doz yaptırcaksın 2sı hamıleyken 3u doğumdan sonra demıstı..ama yaptığı agrı yüzünden korkudan yaptırmamıştım :KK17: bunda daha sağlık ocağına gıdıp takıp bıle başlatmadım.. bıraz savsaklıyorum galıba :KK47:

Kızlarrr Göbişleriniz Ne Durumda Büyüme Varmı. Benim Çok Büyümedi :KK51:
benım kı bazen cok buyuyor bazen hıc bırsey olmuyor.. dun mısafırlıge gıttım ınanmadılar 6. ayımın ıcınde olduğuma :) hosumada gıtmıyor degıl hanı.. :KK45:
ordan çıkınca şeker yüklemesi yaptırdım kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ilk başta çok iyiyidim 3 saat geçtikten sonra bi fenalaştım bayılmamak için direndim resmen. Bide ikeadaydım bebişe bişiler alacaktık. Hangi akla hizmet gittiysem artık. Kendime kızdım.
seker yuklemesı anne ve bebegı sarsıyormuş zannedersem yasadıgın bununla alakalıydı..

Ben de bu yaşıma kadar hiç pediküre gitmedim. Dokunulmasından pek haz etmiyorum ama şimdiden zor oluyor yaw.
hamıleyken tırnaklarımla alakalı hıc bır sorun yasamamama rağmen doğumdan sonra ıkı ayağımın da bas tırnakları cıktı ..o_O
Uykusuz her gece:KK51:
saat 4 te uyanmaktan ve sabaha kadar uyuyamamaktan usandım.. al benden o kadar arkadaşım :KK47:
Kizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
benımde plesanta assagıdaydı hatta detaylı usg de bebek cok assagıda heralde hareketlerı cok assagılarda hıssedıyorum demıstım.. hayır bebek normal yerınde hareket yukardada olabılır assagıdada demıstı dr.. 3 gun once dopler de plesantamın yukarı cıktıgını soyledı dr .. ama ben hala hareketlerı assagıda hıssedıyorum.. korkma demekkı normal bırsey :KK19:

kocaelıde delı gıbı yağmur yağdı gece boyunca .. bırde kızım yüzünden zırp pırt kalktım durdum.. kramplar ve kıcımın resmen ayrılması da cabası.. sabah oldu ama nasıl bılmem.. esım sabahın nurunda kahvaltı hazırlamış kaldırdı benı yaptık.. kpss sınavında gorevlıymıs o oraya gıttı .. bızde yavrus ve oglusla yağmurun da kasvetiyle karanlıkta oturuyoruz :KK64:neysekı yarından sonra hava açacakmış.hava böyleyken ınsanın ıcınden bısey yapmakta gelmiyor :KK51:

Sevindim valla iki kişiyiz desene.
Benim tırnak batması sorunum var ve sadece ben düzeltebiliyorum tırnağı.şimdi yetişemiyorum ondan iltihap oldu. Eşim diyor yan keski ile keseyim. Dedim ben tetanos aşısı olmadım.sen göz göre göre beni tetanos yapacaksın.
Aynı problem annem ve dedemde de var. Çok zor ya Allah yardımcın olsun. Banyodan çıktıktan sonra yumuşamış oluyo ya o zaman uğraşıyo onlarda. Yoksa çok kötü olabiliyo

Kizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
Boyu uzadı kolu bacağı bir yerde olabilir.ben daha yeni hissediyorum ama benim de bazen kasığımda bazen de taa göbeğimin orda bir şeyler yapıyor. Bebek normal yerinde benim.

Uykusuzluk da iyi degil. Iyi yapmissin. Stresli bi donem senin icin. Hersey yoluna girer de rahat uyursun ins yakinda. Sonra da bebis uyutmaz ama bol uykulu olsun senin kiz ins
Razıyım o uyutmasın. Zaten alışkınım uykusuzluğa.ee tabii uyusa daha iyi çalışırken zor olur. Birde ablamın çocukları da bebekken ağlayınca benimde içim daralırdı nesi var diye. İnsanın kendinin olunca ağlayınca nasıl hisseder kimbilir.

var olmaz mı atarım akşam cnm:oops:

Maşallah. Senin adına çok sevindim
sağolasın cnm tşk ederim

Gozun aydin ogrenmissin cinsiyeti masallah kikızına

evet cnm çok şükür iki kere onaylandı ayrıntılı ultrasondaki dr da kız old. biliorsunuz değil mi dedi evet yeni öğrendik dedik

Cok guzelmis canim

Oooo tebrikler emek hanim annenizi sevindirin artik:KK66:

Cook gecmis olsun kuzum

Oy yesinler onu masallah

benim bi haftada baya bi belli etti kendini bugun misafrlige gittim arkadasa da biraz dar bi tisort giyince fark ettim ne kadar buyudgunu :KK46:

ben sorarım ona pazartesi gittiğimde.. hep biz araştırıp öğrenelim bişeyleri .. ne doğru ne yanlış olması gereken ne..... hiç anlatmasınlar , sallamasınlar zaten..
bnmkini de vermemişlerdi ilk sonra tahlile gittiğimde sana aşı kartı vermediler mi dedi hemşire yok dedim bu nasıl iş yapıorlar ya dedi bayağı kızdı allahtan aşı olduğum tarihi tahlil tarihini hatırlıordum da yazdı hepsini

Günaydın iyi pazarlar heeyerim dökülüyor bogazm acisindan uyuyamadim yine çoçuk kahvaltı bekler bende guc yok bi bakanin olmaynca ne zor yahu :KK43:
ananası eskılerın boğaz ağrısı tedavısınde kullandıklarını okudum dun.. ıstersen ye hem acayıp vıtamın var ıcınde ..

Gunaydin ben uykuya doyamiyorum onceden deliksiz uyudugum icin istedigim saatte kalkiyordum simdi gece su icin wc icin o icin bu icin uyan dur sabahta oglene kadar uyu gicik durum :p batman da sogudu yagmur ruzgar abovvv sabah elveda sortum atletim dedim de izne cikicaz sali kazak mi gotureyim maras afyon arasi gezip gelecez aman mont a falan ihtiyac duyarmiyiz ki beni derin derin dusuncea sardi az daha uyuyayim tam depresyonluk hava :))

Kızlar sonunda bebegimin cinsiyetini öğrenebildim...dünyalar güzeli bir kızım oluyor :)
babası gibi köfte dudaklim geliyor :) kilosu 430 gr boyu 26 cm bebegimin ..ve parmağını emiyodu bize gülümsedi kizcem:) birdaha ay şeker yüklemesi yapilcakmis şimdilik böyle buarada 3 kilo almışım:(

Kızlar sonunda bebegimin cinsiyetini öğrenebildim...dünyalar güzeli bir kızım oluyor :)
babası gibi köfte dudaklim geliyor :) kilosu 430 gr boyu 26 cm bebegimin ..ve parmağını emiyodu bize gülümsedi kizcem:) birdaha ay şeker yüklemesi yapilcakmis şimdilik böyle buarada 3 kilo almışım:KK43:
hayırlı olsun cnm bnde dün öğrendim bnmki de kız 3 kilo normal bnde o kadar almışım:KK19:

Tünaydın güzellikler Ankara'nın puslu sisli azıcıkta depresif havasından herkese merhaba :)
Dün kendime bayram için bişeyler almaya çıkmışken eve hiç aklımda yokken sadece bunlarla döndüm oğluşumu çokk seviyorum yaa hemen gel Şubat hemen :)
image.webp

tünaydınnnn ben gece 3 4 gibi uyudum nedense uykularım kaçtı eskisi gibi değilim. ee malum geç yatınca geç kalktım yavrumda tepikleyip duruyor acıktı kuzum herhalde :) havada öyle kötü ki sanki gece gibi bursa da yağmur çamur full devam :D herkesler iyidir umarım akşam girip okuyamadım. cimcimesultan cimcimesultan canım geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah iyileşirsin en kısa sürede

Back
X