Ya o zaman rahatladim demekki normal aşagida hissetmem sanirim ayaklari asagida ondan öyle oluyor..cok sagol cevap icinCanim ben tamamen asagida hissediyorum ancak yakinlarimda vardi senin gibi olanlar sanırım normal. ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o zaman rahatladim demekki normal aşagida hissetmem sanirim ayaklari asagida ondan öyle oluyor..cok sagol cevap icinCanim ben tamamen asagida hissediyorum ancak yakinlarimda vardi senin gibi olanlar sanırım normal. ...
kv esıme hamıleyken hususı cıger yıyıp elımı sırtıma surdum dedı.. onada soylemısler bebekte çıkar dıye ınanmadım dedı.. esımın sırtıo boydan boya leke :)Kızlarret nabersiniz ?? Ben çok azcık ciğer yedim dün akşam fazlası zarar diye ama şimdi az önce okudum bebekte doğum lekesi yapar falan yazmışlar..çilek için falan da diyorlar öyle..hurafe midir yoksa yapar mı cidden ??? Çok inandırıcı gelmiyor bana böyle şeyler ama var mı etrafınızda böyle bişi olan
maden suyunun kramplara ıyı geldıgını bende denedım tasdık ettım.. ıcıne 1 tanede lımon sıkıyorum kıs zamanı vıtamın mıneral hepsını alayım dıye..MAden suyu cnm içinde bayagı magnexyum var calsiyum bile var denedim içmedğim zmn bndede oluyor geceleri ve dediğin gibi olan yer gündzds agrıyor
ben DİMAG 365 MG lık olanı kullandım3 4 kez cok aman aman degıl ama hafıfletıyor.. ılacın prosfektusunde hamılelıkte kullanımı konusu bıraz kafa karıştırıcı olduğundan sureklı kullanmıyorum..dınlenmeye çalışıyorum daha cok.Doktoru aradım magnezyum diasporal iç dedi hani suda eriyenler varya Allahım inşAllah işe yarar çünkü bacak ağrım belime kadar vurdu kızlar. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu?
Allah allah ;/ madem böyle bizde mi 5 doz yaptırsak. Sonuçta çok çocuk düşünüyoruz :)) her seferinde ben bu iğneyi vurdurmaktansa tek seferinde kurtulsam daha iyi. Olmadı konuşurum doktorumla ona göre harekt ederiz
ılk kızımda 2 doz yaptırdım..ebemız 5 doz yaptırcaksın 2sı hamıleyken 3u doğumdan sonra demıstı..ama yaptığı agrı yüzünden korkudan yaptırmamıştımTetanos sadece ben yaptırmadım sanırım
benım kı bazen cok buyuyor bazen hıc bırsey olmuyor.. dun mısafırlıge gıttım ınanmadılar 6. ayımın ıcınde olduğuma :) hosumada gıtmıyor degıl hanı..Kızlarrr Göbişleriniz Ne Durumda Büyüme Varmı. Benim Çok Büyümedi![]()
seker yuklemesı anne ve bebegı sarsıyormuş zannedersem yasadıgın bununla alakalıydı..ordan çıkınca şeker yüklemesi yaptırdım kan uyuşmazlığı testi yaptırdım ilk başta çok iyiyidim 3 saat geçtikten sonra bi fenalaştım bayılmamak için direndim resmen. Bide ikeadaydım bebişe bişiler alacaktık. Hangi akla hizmet gittiysem artık. Kendime kızdım.
hamıleyken tırnaklarımla alakalı hıc bır sorun yasamamama rağmen doğumdan sonra ıkı ayağımın da bas tırnakları cıktı ..Ben de bu yaşıma kadar hiç pediküre gitmedim. Dokunulmasından pek haz etmiyorum ama şimdiden zor oluyor yaw.
saat 4 te uyanmaktan ve sabaha kadar uyuyamamaktan usandım.. al benden o kadar arkadaşımUykusuz her gece![]()
benımde plesanta assagıdaydı hatta detaylı usg de bebek cok assagıda heralde hareketlerı cok assagılarda hıssedıyorum demıstım.. hayır bebek normal yerınde hareket yukardada olabılır assagıdada demıstı dr.. 3 gun once dopler de plesantamın yukarı cıktıgını soyledı dr .. ama ben hala hareketlerı assagıda hıssedıyorum.. korkma demekkı normal bırseyKizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
Aynı problem annem ve dedemde de var. Çok zor ya Allah yardımcın olsun. Banyodan çıktıktan sonra yumuşamış oluyo ya o zaman uğraşıyo onlarda. Yoksa çok kötü olabiliyoSevindim valla iki kişiyiz desene.
Benim tırnak batması sorunum var ve sadece ben düzeltebiliyorum tırnağı.şimdi yetişemiyorum ondan iltihap oldu. Eşim diyor yan keski ile keseyim. Dedim ben tetanos aşısı olmadım.sen göz göre göre beni tetanos yapacaksın.
Boyu uzadı kolu bacağı bir yerde olabilir.ben daha yeni hissediyorum ama benim de bazen kasığımda bazen de taa göbeğimin orda bir şeyler yapıyor. Bebek normal yerinde benim.Kizlar methaba bisey sorucam 20 haftalıgım ben bebegimin hareketkerini kasıklarimda cok asagida hissediyorum genelde ama bazen drgisiyor yukarilarda hissediyorum sizde durum nasil ben bazen korkuyorum acaba aşagidami ondanmi sıkıntı var diye korkuyorum cünkü plasentam biraz aşağıdada..bana cvp verirseniz sevinirim
Razıyım o uyutmasın. Zaten alışkınım uykusuzluğa.ee tabii uyusa daha iyi çalışırken zor olur. Birde ablamın çocukları da bebekken ağlayınca benimde içim daralırdı nesi var diye. İnsanın kendinin olunca ağlayınca nasıl hisseder kimbilir.Uykusuzluk da iyi degil. Iyi yapmissin. Stresli bi donem senin icin. Hersey yoluna girer de rahat uyursun ins yakinda. Sonra da bebis uyutmaz ama bol uykulu olsun senin kiz ins
var olmaz mı atarım akşam cnmResim yok mu?
sağolasın cnm tşk ederimMaşallah. Senin adına çok sevindim
Gozun aydin ogrenmissin cinsiyeti masallah kikızına
evet cnm çok şükür iki kere onaylandı ayrıntılı ultrasondaki dr da kız old. biliorsunuz değil mi dedi evet yeni öğrendik dedik
Cok guzelmis canim
Oooo tebrikler emek hanim annenizi sevindirin artik
Cook gecmis olsun kuzum
Oy yesinler onu masallah
benim bi haftada baya bi belli etti kendini bugun misafrlige gittim arkadasa da biraz dar bi tisort giyince fark ettim ne kadar buyudgunu![]()
bnmkini de vermemişlerdi ilk sonra tahlile gittiğimde sana aşı kartı vermediler mi dedi hemşire yok dedim bu nasıl iş yapıorlar ya dedi bayağı kızdı allahtan aşı olduğum tarihi tahlil tarihini hatırlıordum da yazdı hepsiniben sorarım ona pazartesi gittiğimde.. hep biz araştırıp öğrenelim bişeyleri .. ne doğru ne yanlış olması gereken ne..... hiç anlatmasınlar , sallamasınlar zaten..
ananası eskılerın boğaz ağrısı tedavısınde kullandıklarını okudum dun.. ıstersen ye hem acayıp vıtamın var ıcınde ..Günaydın iyi pazarlar heeyerim dökülüyor bogazm acisindan uyuyamadim yine çoçuk kahvaltı bekler bende guc yok bi bakanin olmaynca ne zor yahu![]()
bilirim cnm çok iyi bilirim şu an bnde öyleyimGünaydın iyi pazarlar heeyerim dökülüyor bogazm acisindan uyuyamadim yine çoçuk kahvaltı bekler bende guc yok bi bakanin olmaynca ne zor yahu![]()
hayırlı olsun cnm bnde dün öğrendim bnmki de kız 3 kilo normal bnde o kadar almışımKızlar sonunda bebegimin cinsiyetini öğrenebildim...dünyalar güzeli bir kızım oluyor :)
babası gibi köfte dudaklim geliyor :) kilosu 430 gr boyu 26 cm bebegimin ..ve parmağını emiyodu bize gülümsedi kizcem:) birdaha ay şeker yüklemesi yapilcakmis şimdilik böyle buarada 3 kilo almışım![]()
Darısı başına. Bir iyileşemediniz kış gelmeden hastalık başladığı. İlk ve son olur inşallah.
Ben de aynı şekilde :/ neyse ki hava serin ona seviniim bari :)bilirim cnm çok iyi bilirim şu an bnde öyleyim
hayırlı olsun cnm bnde dün öğrendim bnmki de kız 3 kilo normal bnde o kadar almışım![]()