2015 Şubat Anneleri

Allam evim sonunda giyilmeyen yazlık Kıyafet istifinden kurtulup tam anlamıyla kullanıma açıldı !!! Depoları obur zıvırları da düzenledim, kim korkar hain kıştan bundan sonra :)
ahh şu yazlık kaldırma işini bi de ben halledebilsem.hava o kadar bunalcıtı ki canım hiç bi şey yapmak istemiyor..

ahh şu yazlık kaldırma işini bi de ben halledebilsem.hava o kadar bunalcıtı ki canım hiç bi şey yapmak istemiyor..
Hiç erteleme yavaş yavaş bi kenardan başka için açılacak dolaplar ferahladımı:)) walla Yük kalktı üstümden ama yardım al Eşinden sakın ağır kaldırma :)

Hiç erteleme yavaş yavaş bi kenardan başka için açılacak dolaplar ferahladımı:)) walla Yük kalktı üstümden ama yardım al Eşinden sakın ağır kaldırma :)
hamileliğin hiç sevmdeğim tarafı bu işte.işini kendi kendine halledemeyip birine muhtaç olmak.bazayı kaldıracak,hurçları çıkaracak adam lazım..adamı ara ki bulasın akşamda yorgun gelir.neyse ki hızır gibi yetişen anacım var da beraber hallediyoruz

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 18 hafta 4 günlük hamileyim cuma günü doktordaydım bebeğimin cinsiyeti kız ve 297 gr gelişimi güzel dedi ama sağ böbrekte 5 mm sıvı birikimi var ama tek başına bir problem oluşturmaz dedi 8 ekimde detaylı ultrason için randevu aldık bir şey çıkar diye korkuyorum başına gelen veya bilgisi olan varmı?

Ya sorma kramplar felaket kalçama ve belime kadar vuruyor herkeste şimdiden olmaz diyorlar biraz erken başlsmış bende güya. Valla az önce ytanmadan ağladım :KK43: benim plesenta öndeymiş demişti ya doktor bana sen kasıklarında hissedersin dedi tarif etti bide geç hissetmen normal dedi ben hiç ona şiphe duymamıştım çünkğ kasıkta hissetmeyi bekkemiyordum :) içimrahatladı . Seninde bence kilodan cnm kilo senin geç hissetmeni sağladı neyse ne boşver tepiklerimiz hiç bitmesin :) geç oldu ama çok olssun
Bende kramp falan yok. Sen hissettin kramp başladı.Doğana kadar dert bulacağız sanırım. Nasıl anne olucaz onunda merak ediyorum doğrusu

Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
ben hıc bırsey kullanmıyorum canım.. sadece kızımda hamılelıgım boyunca sadece 7 8 kez belkı vazelın surmustum cok yağlı dıye.. cıdden hıc catlagım olmadı.. ;)
Ben de 3 kg aldım kızlar cok mu ki:) bence de normal ya
bence normal sımdıden sonra hızla alıcaz zaten ;)
Ya sorma kramplar felaket kalçama ve belime kadar vuruyor herkeste şimdiden olmaz diyorlar biraz erken başlsmış bende güya. Valla az önce ytanmadan ağladım :KK43: benim plesenta öndeymiş demişti ya doktor bana sen kasıklarında hissedersin dedi tarif etti bide geç hissetmen normal dedi ben hiç ona şiphe duymamıştım çünkğ kasıkta hissetmeyi bekkemiyordum :) içimrahatladı . Seninde bence kilodan cnm kilo senin geç hissetmeni sağladı neyse ne boşver tepiklerimiz hiç bitmesin :) geç oldu ama çok olssun
ben 2 . ayıma gırmemle krampların başlaması bır oldu.. kızımda 9. ayda 2 yada 3 kez olmuştu sadece.. bunda hergun her an kalçamdalar :(
bende hallettım hem kızımınkılerı hem kendımınkılerı .. cıdden elımı dolaba suresım gelmiyor bozulacak dıye :D
merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 18 hafta 4 günlük hamileyim cuma günü doktordaydım bebeğimin cinsiyeti kız ve 297 gr gelişimi güzel dedi ama sağ böbrekte 5 mm sıvı birikimi var ama tek başına bir problem oluşturmaz dedi 8 ekimde detaylı ultrason için randevu aldık bir şey çıkar diye korkuyorum başına gelen veya bilgisi olan varmı?
kalbını ferah tut.. dua edelım sıkıntısız her bırımız evlatlarımızı kucaklayalım ınsaAllah

Ben bepantolun catlak kremini kullaniorm bude kakao yagi suruorm karnima ve gobusume şimdilik hicbir catlagim yok annemde de olmamis gerci 4 cocuk dogurmus irsi diyorlar ama ablamda da cok olmustu ondan korkuyorum :KK43:

Kremin arkadasımdaki içindekiler kısmını bir yazar mısın canım?

hamileliğin hiç sevmdeğim tarafı bu işte.işini kendi kendine halledemeyip birine muhtaç olmak.bazayı kaldıracak,hurçları çıkaracak adam lazım..adamı ara ki bulasın akşamda yorgun gelir.neyse ki hızır gibi yetişen anacım var da beraber hallediyoruz
:)) tez canlılığı "hatırlarsam" erteliyorum ben de

Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
canım lierac kullanıyorum ben geçen hafta bittiği için attım kutusunu yarın eşim yenisini getircek o zaman yazarım içeriğini ama bitkisel bişi lierac

Kremin arkadasımdaki içindekiler kısmını bir yazar mısın canım?
  • Darutoside, elastin ve kolajen yapıları destekleyerek, yeni hücre oluşumunu sağlar.
  • Bal, Shea Yağı, Mango Yağı, Kakao Yağı ve Jojoba Yağı cildi nemlendirir, elastin ve kolajenleri güçlendirerek çatlakların önlenmesine destek olur.
  • Bal ve Aloe Vera, çatlak oluşumu öncesi, cildin gerilmesi ile meydana gelebilen kaşıntının yatıştırılmasına yardımcı olur.
  • Göğüs ucu hariç göğüs bölgesi, bacaklar, kollar, kalça ve karın bölgelerine uygulanabilir.
Kullanım:
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması önerilir.
Organik içerikler ile birlikte üretilmiştir.

Paraben, petrol türevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermez. Hipoalerjeniktir.
Hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır.

Back
X