2015 Şubat Anneleri

Kuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas
Geçmiş olsun canım bende de var o ağrıdan. Masa başı çalışıyorum bide çok kötü oluyordum akşama kadar, şu simit şeklindeki ortopedik minderlerden aldım akşama kadar ağrısız geçiyor eve gidincede hop uzanıyorum. Bi dene o minderden belki sende de işe yarar

Geçmiş olsun canım bende de var o ağrıdan. Masa başı çalışıyorum bide çok kötü oluyordum akşama kadar, şu simit şeklindeki ortopedik minderlerden aldım akşama kadar ağrısız geçiyor eve gidincede hop uzanıyorum. Bi dene o minderden belki sende de işe yarar
Sagol canim sana da gecmis olsun. Ben ogretmenim yanimda tasiyamam yastigi. Sanirim beni yoran merdiven inip cikmak. Her derste 2 kat merdiven inip cikiyorum. Oturmak da dinlendirmiyor yan yatmak lazim. Yastik var sanirim evde bayramda yola cikarken kullanicam.

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 18 hafta 4 günlük hamileyim cuma günü doktordaydım bebeğimin cinsiyeti kız ve 297 gr gelişimi güzel dedi ama sağ böbrekte 5 mm sıvı birikimi var ama tek başına bir problem oluşturmaz dedi 8 ekimde detaylı ultrason için randevu aldık bir şey çıkar diye korkuyorum başına gelen veya bilgisi olan varmı?

öncelikle hoşgeldin , kızın hayırlı uğurlu sağlıklı bi evlat olsun inşallah .
eğer doktorun önemli değil sorun teşkil etmiyor diyorsa çok fazla üzerinde durmamaya çalış , üzme bebeğini
bizimde 15inci haftalarımızda başında kist vardı,ama pazartesi gittiğimde kaybolmuştu.. Güzel şeyler düşün.

pazar günleri forma girmiyordum ama sizi özledimm canlarım
bi bakınmak istedim sevgilerimi öpüücüklerimi iletiyorummm :KK45::KK45:

evet bebişimn cinsyetini öğrendim bii prenses daha gelyo bize 3. kızım yolda
iki kızın varsa sigortalısın derler , üç kız olduğuna göree sen direk 'özel sigortalısın' :KK73:
maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Ben bepantolun catlak kremini kullaniorm bude kakao yagi suruorm karnima ve gobusume şimdilik hicbir catlagim yok annemde de olmamis gerci 4 cocuk dogurmus irsi diyorlar ama ablamda da cok olmustu ondan korkuyorum :KK43:
Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
Ben badem yagi kakao yagi susam yagi ve kayisi cekirdegi yagi kullaniyorum. İnternetten bulmustum tarifini deneyen anneler memnun kalmislar

kızlar ben dün moral bozukluğuyla doktora ayrıntılı ultrasonu sormadım
aklıam geldi ama canım sormak istemedi
şimdide pişman oldum sormadığıma
çünkü doktorum ekimin son haftasına kadar izinli banada ekimin son haftası gel dedi
ama ben o hafta 25. haftama girmiş olacağım
ayrıntılı ultrason için geç bir hafta değilmi
acaba kendim başka doktora gitsemmiki

çünkü doktorum ekimin son haftasına kadar izinli banada ekimin son haftası gel dedi

bu bi iki gün içinde olmazmı hastanede , hemen mi gidiyor ?
ayrıntılı için en iyi zaman 18-23 arası çünkü
eğer yoksa da başka doktora git o zaman

Bana da 21-25 arası gelebilirsin dedi.ekimin 14 ne gün aldım 23+ oluyor.

Bana da 21-25 arası gelebilirsin dedi.ekimin 14 ne gün aldım 23+ oluyor.

o zaan çok geç kalmış olmam yani değilmi
zaten kendi doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok başka doktora yönlendirecek

bu bi iki gün içinde olmazmı hastanede , hemen mi gidiyor ?
ayrıntılı için en iyi zaman 18-23 arası çünkü
eğer yoksa da başka doktora git o zaman

kendi doktorumun ayrıntılı ultrasonu yok başka doktora yönlendirecek
ve ben onun yönlendireceği doktora gitmek istemiyorum
beni boş yere kürtaja alan doktordu o
araştırma hastanesinden randevu alacağım

1,5 kilo aldım şimdiye kadar
özellikle mide bölgem şişmiş böyle göbekle birlikte dümdüz bi hal aldı:KK23:

o zman bekleme doktorunun gelmesini sen istediğin bir başka doktora git. Ama git .. İstersen internettende biraz araştır.. En ideal aman dediğim haftalar. Doktorum da demişti 23üncü hafta en iyi hafta kontrol için diye... Şuan tam gitmen gereken haftalardasın

Valla emin değilim bana merkez öyle dedi ama birçok yerde 18-23 diyor.bilemedim
.sen sor yinede randevu alırken. Zaten direkt onun için alacaksan haftanı soruyorlar.

Kızlar mrb

kaçıncı haftada konuşmalarınıza tepki verdi bebiş?:)

20. Haftadan sonra sankı eşimin sesıne tepkı verıyor, yanı ben oyle hıssedıyorum. zaten bebekler anne karnında erkek seslerını daha rahat duyabılıyorlarmıs , belkıde ondandır. amma nette falan da yazıyor bu haftadan ıtıbaren anı seslere tepkı verebılır dıye

Canim 23. Haftaya kadar demisti benim doktorum.. Telefonu varsa ara doktorunu sor tatilde de olsa bence.

Back
X