2015 Şubat Anneleri

çok şükür canım ama saolsun iki doktorda beni rahatlattı amniyosenteze gerek yok dedi o yüzden çok mutluyum

Doktorum Şey Dedi Perinatoloji Uzmanı Asıl Bu Konunun Uzmanı Değerleri Durumları Daha İyi Değerlendiriyo Dedi. Eşimde Yanımdaydı Çıkınca Diyoki Sanki Para İçin Bu Kadar Ballandıra Ballandıra Anlattı Diyo

canım söyleyecek bak elleri parmakları iç organları vs anlatacak sana haaa baktın susuyor sen sor mutlaka

canım bak kafanı karıştırmak istemem bende daha dün yaptırdım 250 tl verdim ama perinatoloji uzmanı yaptı yani bu iş uzmanlık gerektiriryo ki bebeğimin kalbinde açıklık gördü ve sadece 15 dk ona baktı diğer doktorlar görmedi tabi sen bilirsin ama bence bırak paraya acıma uzmanına danış derim

valla ben anlamadım hani bana dese tamamda ben kabul ederim ben risk grubundayım sonuçta ama illaki git diyosa ne denir ki yani radyologlarda bu işi biliyor sonuçta sen bilirsin tatlım

canım daha öncede mi detaylıya girdin anlamadım radyolog görmedi mii????

bu ayrıntılıdan sonra ne kalıyor geriye..Her haftamız heyecanla geçti mübarek önce kese, sonra kalp atışı en se ölçümü ikili üçlüler vs..9 ay ay hop oturup hop kalkacağız gibi

İnşallah 16 sına kadar kapanır canım olmazsa da sıkma kendini bebeklerde doğduktan sonrada organ gelişimi devam ediyor. Turp gibi sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

İnşallah 16 sına kadar kapanır canım olmazsa da sıkma kendini bebeklerde doğduktan sonrada organ gelişimi devam ediyor. Turp gibi sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
inşalah canım artık korkmuyorum rahatladım zaten allah korusun tüm bebekleri

hayır direk doktorum perinatologa gönderdi beni radyolog daha ucuza bakıyo evet ama sonuçta uzmanlık alanı değil dün girdim detaylıya
tatlım mesele para meselesi değil zati insan evladına canını bile verir kim nereye gitmek istiyosa gider elbette ben bildiğimi diyorum risk görürlerse perinatolog diyolar yoksa bütün dr lar direk bizlerede perinatoloğa gidin derler bizim arkadaşın ikizi olcaktı dr birinin ensesini kalın görmüş misal ona perinatoloğa git demiş risk görmüş anlayacağın demek ki bazı dr lar öylesinede gönderiyolarmış

doğrudur canım her doktor farklı ama benim doktor herkesi aynı doktora gönderiyo yani hep perinatoloğa aman sağlıklı olsunlarda ne fark eder

Merhaa canm bende iki kız beklyrm 22 haftalık oldum aynı şeyi banada söylemişlerdş ara sıra o fark kapanıyo geri açılıyo falan çok önemli bi fark olmadkça mühim değil seninki çift yunurtamı bnmki çift

doğrudur canım her doktor farklı ama benim doktor herkesi aynı doktora gönderiyo yani hep perinatoloğa aman sağlıklı olsunlarda ne fark eder
hep derim rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın inşşşş zor zor zor hemdee çokkkk
sen 24. haftanı bir tamamla bak ben oğluşumda bana dr ların çoğu kalp 24. haftada tamamlanıyor gelişimi dediler prof bile senin eminim kapanacak o haftalarda birde gücün yetiyorsa fakir bir çocuğa bişeyler al kuzum duacıyım bebeğine cani gönülden

Ayyy canım yaaa kesinleişnce haber bize bnde merakettm:)

canım sanırım ben yanlış anlamışım evet detaylı 2 boyutlu bakılıyomuş.benim doktor da öyle baktı zaten.bi sorun da yok dedi çok şükür.bebişim de devamlı hareketli,yerinde durmuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…