çok şükür canım ama saolsun iki doktorda beni rahatlattı amniyosenteze gerek yok dedi o yüzden çok mutluyumyaaa ne dedim sana. hiç bir şeycik olmaz allahın izni ile. hele birde fetal eko çekilsin. zaten fetal ekonun amacı doğumdan sonra bir problem varsa hemen müdahele edebilmek. aslında şanslı bile sayılırız bu konuda. çoğu insan problem olduğu halde haberi olmuyor. o yüzden inşallah sıkıntısız atlatırız bu hamileliği. yavrularımız sağ salim kucaklarımızda olur
Tedirgin oldum da okuldan gelip görünce.teşekkür ederim cnm:)Genelimizde Bu Sıkıntı Var Canım. Normal Herhalde Ben Günde 3 Defa Günlük Ped Değiştiriyorum
canım söyleyecek bak elleri parmakları iç organları vs anlatacak sana haaa baktın susuyor sen sor mutlakaÇok Şükür Canım Bir Sıkıntı Yok. Doktorumuz Herşey Güzel Diyip Duruyo Ama İlla Perinatoloji Uzmanı Baksın Diyince Fiyatta Yüksek Olunca Kararsız Kaldım. Radyoloji Uzmanıda Yorum Yapıyomu Peki Sadace Çekip Rapormu Veriyo
canım bak kafanı karıştırmak istemem bende daha dün yaptırdım 250 tl verdim ama perinatoloji uzmanı yaptı yani bu iş uzmanlık gerektiriryo ki bebeğimin kalbinde açıklık gördü ve sadece 15 dk ona baktı diğer doktorlar görmedi tabi sen bilirsin ama bence bırak paraya acıma uzmanına danış derimÇok Şükür Canım Bir Sıkıntı Yok. Doktorumuz Herşey Güzel Diyip Duruyo Ama İlla Perinatoloji Uzmanı Baksın Diyince Fiyatta Yüksek Olunca Kararsız Kaldım. Radyoloji Uzmanıda Yorum Yapıyomu Peki Sadace Çekip Rapormu Veriyo
valla ben anlamadım hani bana dese tamamda ben kabul ederim ben risk grubundayım sonuçta ama illaki git diyosa ne denir ki yani radyologlarda bu işi biliyor sonuçta sen bilirsin tatlımDoktorum Şey Dedi Perinatoloji Uzmanı Asıl Bu Konunun Uzmanı Değerleri Durumları Daha İyi Değerlendiriyo Dedi. Eşimde Yanımdaydı Çıkınca Diyoki Sanki Para İçin Bu Kadar Ballandıra Ballandıra Anlattı Diyo
canım daha öncede mi detaylıya girdin anlamadım radyolog görmedi mii????canım bak kafanı karıştırmak istemem bende daha dün yaptırdım 250 tl verdim ama perinatoloji uzmanı yaptı yani bu iş uzmanlık gerektiriryo ki bebeğimin kalbinde açıklık gördü ve sadece 15 dk ona baktı diğer doktorlar görmedi tabi sen bilirsin ama bence bırak paraya acıma uzmanına danış derim
İnşallah 16 sına kadar kapanır canım olmazsa da sıkma kendini bebeklerde doğduktan sonrada organ gelişimi devam ediyor. Turp gibi sağlıklı bir bebeğin olur inşallahselam kızlar geldim ben,
fetal eko çektirecektim devlet hastanesinde öle bir doktora denk geldim ki alah resmen içimi okudu bana yardım etti.muhteşem bir beyfendiydi.hemen ultrasona aldı.sonra onun aletnde açıklığı çok göremedi çocuk kardiyolojsinden randevu alınması gerekiyor ama dedi sen bekle kapıda bi dedi.20 dk sonra geldi hadi gidiyoruz dedi benle beraber çocuk kardiyolojiye geldi. iki doktor kafa kafaya verdiler o bişi diyo diğeri bişey hastamız biraz tedirgin dedi. kızım onların dokunmasıyla tekme attı hareketli çok maşalah dediler.kalbinde açıklık olduğunu gördüler fakat böle bi çok çocuk doğabileceğini bunun ilerde kapanabileceğini söyledi diğer tetkikler problemsiz olduğu için sorun teşkil etmiyeceğini söylediler. bebeğimin 23 haftayı doldurduğunda tekrar bakıp o zaman fetal eko çekeceklerini söylediler yani 16 ekime tekrar randevumuz var. allaha şükür iyi iki doktora denk geldim ki izmir gibi bir yerde çok zor bu şekilde denk gelmem. rabbim tüm bebeklerimizi korusun
inşalah canım artık korkmuyorum rahatladım zaten allah korusun tüm bebekleriİnşallah 16 sına kadar kapanır canım olmazsa da sıkma kendini bebeklerde doğduktan sonrada organ gelişimi devam ediyor. Turp gibi sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
hayır direk doktorum perinatologa gönderdi beni radyolog daha ucuza bakıyo evet ama sonuçta uzmanlık alanı değil dün girdim detaylıyacanım daha öncede mi detaylıya girdin anlamadım radyolog görmedi mii????
tatlım mesele para meselesi değil zati insan evladına canını bile verir kim nereye gitmek istiyosa gider elbette ben bildiğimi diyorum risk görürlerse perinatolog diyolar yoksa bütün dr lar direk bizlerede perinatoloğa gidin derler bizim arkadaşın ikizi olcaktı dr birinin ensesini kalın görmüş misal ona perinatoloğa git demiş risk görmüş anlayacağın demek ki bazı dr lar öylesinede gönderiyolarmışhayır direk doktorum perinatologa gönderdi beni radyolog daha ucuza bakıyo evet ama sonuçta uzmanlık alanı değil dün girdim detaylıya
doğrudur canım her doktor farklı ama benim doktor herkesi aynı doktora gönderiyo yani hep perinatoloğa aman sağlıklı olsunlarda ne fark edertatlım mesele para meselesi değil zati insan evladına canını bile verir kim nereye gitmek istiyosa gider elbette ben bildiğimi diyorum risk görürlerse perinatolog diyolar yoksa bütün dr lar direk bizlerede perinatoloğa gidin derler bizim arkadaşın ikizi olcaktı dr birinin ensesini kalın görmüş misal ona perinatoloğa git demiş risk görmüş anlayacağın demek ki bazı dr lar öylesinede gönderiyolarmış
bendede oluyor kuzum bazen sulu akıntı şeklinde korkmaTedirgin oldum da okuldan gelip görünce.teşekkür ederim cnm:)
aynen öyle canım.teşekkürler:)bendede oluyor kuzum bazen sulu akıntı şeklinde korkma
Merhaa canm bende iki kız beklyrm 22 haftalık oldum aynı şeyi banada söylemişlerdş ara sıra o fark kapanıyo geri açılıyo falan çok önemli bi fark olmadkça mühim değil seninki çift yunurtamı bnmki çiftMerhabalar ben de yeni katildim araniza 19+2 günlük ikizlere hamileyim. Bugün ayrintili ultrasona girdim. Iki kiz beklerken bi kiz bi erkek oldugunu ogrendik. Her sey normal cikti. Ancak kizin gelisimi erkegin gelisim oranina göre cok geri. Aralarinda 6 gün fark var. Gun olarak cok farkli degiller ama kiz olan gelisim olarak ufak kalmis. Ilerde bu oran sorun yaratabilir dedi doktorum. Nasıl gelisimlerini dengeleyebilirim? Fikri olan varsa paylaşabilir mi?
hep derim rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın inşşşş zor zor zor hemdee çokkkkdoğrudur canım her doktor farklı ama benim doktor herkesi aynı doktora gönderiyo yani hep perinatoloğa aman sağlıklı olsunlarda ne fark eder
Ayyy canım yaaa kesinleişnce haber bize bnde merakettm:)Kızlarrr ablamla konuştum az önce mannak mannak zırlıyorrr bebişin ensesi normal çıkmış 3 oğluşu var 12 13 ve
5,5 yaşlarında çocuk düşünmüyorlardı yanlız kız sevdası sardı yine son kez belki die çok seviyor kız bebişleri dr a sormuş tahmin ver die oda erken demiş yine erkek die ağlıyorr ayy işin kötüsü o ağlıyor ben gülüyorummkızımmm dedim daha dr bişey dememiş bak hem sölemediğine göre kız ihtimali yüksek diyorum düdüklü tencere misali öttürüyor inşşş bir kızı olurda bende saatlerce ağlamasından kurtulurum
canım sanırım ben yanlış anlamışım evet detaylı 2 boyutlu bakılıyomuş.benim doktor da öyle baktı zaten.bi sorun da yok dedi çok şükür.bebişim de devamlı hareketli,yerinde durmuyo:)sen kafanı karıştırmışsın 3 4 boyutlu dedikleri farklı bir durum zaten 2 boyutluyla bakılıyor ayrıntılı. en son aileye gösteriliyor 3 4 boyutlu olarak. ayrıntılı da elbetteki atlanan bir şeyler olabilir. ama mesela bir hasta gelmişti benim doktoruma bebeğin kalbinin sağ tarafı yokmuş bu ayrıntılı da anlaşılmış normal ultrasonda değil.yani her ultrasonda bebeğin iç organları incelenmiyor. mesela benim en çok beynine bakıldı sonra böbrekler sonra kalp en son omurilik incelendi. en son doktor yüzüne de baktı. sonra rapor yazılıp doktora gönderildi.senin doktorun eğer gerekli ise zaten söyler merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?