şu perinatolog işi çok karışık bir durum. mesela ben perinatologa gidiyorum ama inan oraya gelen insanları görünce acaba bıraksam mı diyorum. halime binlerce şükredip bazen gelenlere sıramı bile veriyorum ben en son muayene oluyorum. çünkü inan üzülüyorum kimseyle muhabbet etmek bile istemiyorum gelen herkeste çok aşırı sorunlar var. onları normal kadın doğumcular kabul etmiyormuş. eğer bana doktor sen bana gelme artık kadın doğumcuya git deseydi inan sorgulamazdım direk çeker giderdim. ama doktorumdan memnunum oda sanırım doğurtmak istiyor beni. o yüzden devam ettiriyor zaten illa randevu alırken belirtmek zorunda kalıyorum niye riskli gebelikten randevu aldığımı illa soruyorlar. dışarıda peritanologlar uçmuş bir şekilde ücret belirtiyor. kusura bakmasınlar ama 700 lira ücret çok uçuk şu devirde. o ücrete bir aile geçimini sağlıyor. ha tabi evlat için herşey feda ama şimdilik sıkıntı yoksa her doktor aynı şeyi yapıyor sana. hepsi aynı yaklaşımda bulunuyor ister devlet ister özel. önemli olan İNSAN olan bir doktora denk gelmek. yoksa hepimizin işi çok zor şu hamilelik süresinde.