2015 Şubat Anneleri

Kizlar acil yardim karin ve mide agrisindan duramiyorun sanki gaz sancisi gibi gogsume vuruyo

Internette ebru mat. Indirmdeyken bi pantolon bi tunik almistim daha bugun geldi yetsti bayrama dedm ama pantolon bel kalca Iyi de asagidan cok enli ya anlamiyorum ki kiloyu dizden asagi mi alcak bu insanlar orayi niye genis yapiyonuz. Terzide daralttrablrsem giyerim dedm. Tunigin icini doldurcak kadar buyuk gobusum yok ama olsun napiim :)

Olur niye olmasin da bu saatten sonra randevu alabilecek misin devlette yer bulmak sıkıntı oluyor ya verecekleri tarih bakilmasi gereken haftaya uycak mi hangi sehrdeydin sen canm
tatlım internetten işte bu yüzden giyim almayı sevmiyorum bi kaç kez başıma geldi siyah istedim lacivert geldi dar oldu vs vs terziye götür daralt güle güle giy inşş

yıllardan beri spor giyinirim. bayramda da aynısı olucak :D lcwye gidicem şu hamile pantolonundan birtane alıcam bide üstüne badi tamamdır. evde geçen bayram aldığım bol gömleğim var onuda giyerim işte süper kombin :D zaten ne giysem göbeğim önden gidiyor o yüzden mecburen şıka filan değil rahatlığa bakıyorum :D
ohh güle güle giy canım desene sende benim kafadasın :cool:

bayrama memleketlere gitme konusunda kararsız kaldık bakalım doktor yarın izin verecekmi
kıyafet işinide halledemedim netten alsam gelene kadar bayram biter
boydan uzun bi elbisem var ama mide kısmı sıkıyo gibi göbek kısmı rahat üstüne eşarp alırım oldu bitti:D
çok sıkmıyosa giy gitsin :))

bende siyah eteğim vardı kumaş onun üstüne kırmızı göğüs altından açılmalı bir kazak aldım :) bayrama giyerim diye. Siyahlı kırımızı bir eşarbım vardı zaten uyar etekle kazağa sıkıntı yok.

RAbbim bebişlerimizle daha nice sağlıklı bayramlar nasip etsin hepimize inşAllah
inzarrrrrrr ne demek göğüs altından açılmalı sen bayramda ne planlar kuruyosun söle bakemmm :KK70: güle güle giy canım

Kizlar mrb.daha once burda clexane kullananlarla konusmustuk dozu nasil ayarladiniz diye.sonuclarim henuz elime gecmediginden testin adini bilmiuorm yaptirdim testi hocayla gorustum.degeriniz0,38 cikimis bizim icin sinir 0,40-0,45 tir dedi bence dozu 0,6 ya cikarabilirsin dedi.yine karisti kafam yaaaa

ben 04 lük kullanıyorum doguma kadarda böyle olacak
yaptırdıgın testin adı ne canım bana doktorum hiç bahsetmedi

ben hıc bırsey almadım bayrama..gercı en son cocuklugumda anne babam alırdı dıye hatırlıyorum..bayramları sevmıyorum...gurbette elını öpecek bır kımsemız bıle yok ne yapıyım yenı kıyafetı :110:..gıyınıpte kıme dıyım baba yakışmış mı anne güzel olmuş mu:KK51: her senekı gıbı pıjama partısı :P bır kac yere gıderız ..hala normal kıyafetlerime rahatlıkla sığıyorum ..uydururm bıseyler :KK51:

al iştee dakka bir gol bir daha yeni ödevini yaptırdım hatunun anneeeee nerdesin diyor birde ikiliycez inşş aklımı yemem

ben hıc bırsey almadım bayrama..gercı en son cocuklugumda anne babam alırdı dıye hatırlıyorum..bayramları sevmıyorum...gurbette elını öpecek bır kımsemız bıle yok ne yapıyım yenı kıyafetı :110:..gıyınıpte kıme dıyım baba yakışmış mı anne güzel olmuş mu:KK51: her senekı gıbı pıjama partısı :p bır kac yere gıderız ..hala normal kıyafetlerime rahatlıkla sığıyorum ..uydururm bıseyler :KK51:
deme kız öyleeee bende gurbetteyim annişimi çok özledim ama süslenmem lazım yoksa ya kocişin yada kendi psikjolojimi bozarım süslenecem dedimde bi kot bi badi heeeee olsun uleynnn insan yeter ki bi şekerle bile mutlu olsun yemişim süsünü püsünü

offf offffffffff yarın görüşürük kızcelerrr hikaye zamanııı sanki bizim anamız bize her akşam hikaye okuyordu nasıl iştir yaaaa yatın uleynnn diyordu korkudan yatıyordduk

Canım nerden anlıyosun hıçkırdıgını bende 22. Haftadayım sadece tekmeleri dönmelerini hissedyrm hıçkırınca nası oluyoki
bi kaç saniye arayla bütün vucudu zıp zıp zıplıyo.bir dakikaya yakın sürüyo sonra geçiyo.Allahtan fazla uzun sürmüyo tedirgin oluyorum bazen.

Back
X