2015 Şubat Anneleri

offf offffffffff yarın görüşürük kızcelerrr hikaye zamanııı sanki bizim anamız bize her akşam hikaye okuyordu nasıl iştir yaaaa yatın uleynnn diyordu korkudan yatıyordduk
bazen benim kız da istiyorda okula gitmeye başladığından beri eve pestili çıkmış vaziyette geliyo.kafayı koyduğu yerde uyuyo kuzum.Allah rahatlık versin canım.

Kızlar polikinlikte tansiyonum 10 a 7 nabizda 80 cikti yani hersey yolunda sanirim kansizlik yada magnezyum eksikligi var doktorum endiselenme hersey yolunda dedi :)
Alışkın olmayan bir bünyeye 80 bile çarpıntı gibi gelir :) ee artık daha çok çalışıyor kalplerimiz,hadi gözün aydın :)

Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.

Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.

Canim kendi hastaligimdan unutmusum bugundu sahi ya anneciginin ameliyatı sujur atlattiniz hadi dilerim cabucak toparlar sifasini bulur rahata erer. Cok cok gecmis olsun canim sen de dinlen gergin ve yorucu bigun oldu senin için de bidaha yasatmasn rabbm

canım çok geçmiş olsun.ah sen o hamile halinle nasıl dayandın maşallah diyim.Rabbim acil şifalar versin annene.bir an önce dinlenmene bak tatlım.

bayrama memleketlere gitme konusunda kararsız kaldık bakalım doktor yarın izin verecekmi
kıyafet işinide halledemedim netten alsam gelene kadar bayram biter
boydan uzun bi elbisem var ama mide kısmı sıkıyo gibi göbek kısmı rahat üstüne eşarp alırım oldu bitti:D
biz gidemiyoruz malesef 4 gün için 10 saatlik yolculuk çok yorucu olacaktı doktorum gitmesen iyi olur dedi
elbise için de lcw ye bakabilirsin cnm hamile kıyafetleri var baya..

inzarrrrrrr ne demek göğüs altından açılmalı sen bayramda ne planlar kuruyosun söle bakemmm :KK70: güle güle giy canım

kız tenimi gösterecek şekilde açılmalı değil. Yani bollaşıyor açılıyor manasında kullandım onu :KK48::KK53:
kocişle bişiler düşünebilirm belki :KK15: bayramlaşma şeesi niyetine :KK8::-)

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin!

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş tez vakitte annene..
kendine de dikkat et.

hamile koleksiyonunda mı? Baktım ama hep kısa şeyler vardı..Tesettürlü olunca seçenek çok azmış hamilelikte onu anladım..
Ben testtürlü değilim yine de doğru düzgün guzel birşey bulamadim iki öpantolon bi eşofman aldim onlari giyiyorum. Ust kiyafet almadim simdilik evdeki tshirtlerden olanlarla idare ediyorum. Hamile kıyafet seçeneği çok az oluyor :(

S Sond annene çok çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlar kendini..

Arkadaşlar KOCAELİ de yaşayan kimse yok mu ? Ya ben bayram için bişeyler almak istiyorum kendime ,sonuçta kıyafet kalmadı artık. nerden nasıl birşey alabilirim. Aile ziyaretlerine gidicez. Fikir istiyorum lütfen

Alışkın olmayan bir bünyeye 80 bile çarpıntı gibi gelir :) ee artık daha çok çalışıyor kalplerimiz,hadi gözün aydın :)

benim bugün 135 çıktı doktor çok şaşırdı,15 dk sonra bida ölçelim dedi onda da 115 çıktı.. Ama yorum almadan çıktık,sormak hiç aklıma gelmedi açıkçası. Çok mu yüksek :S

Doktorum Şey Dedi Perinatoloji Uzmanı Asıl Bu Konunun Uzmanı Değerleri Durumları Daha İyi Değerlendiriyo Dedi. Eşimde Yanımdaydı Çıkınca Diyoki Sanki Para İçin Bu Kadar Ballandıra Ballandıra Anlattı Diyo :rolleyes:
Radyoloji uzmanı benim gebeliğimi kist olarak gördü canım. Ben tavsiye etmem. O kadar çok üzülmüştüm çocuğum olmayacak problemler yaşıcam zannettim. Meğerse hamileymişim.

geçmiş olsun canım. rabbim biran önce sağlık sıhhat versin annene.umarım kısa sürede iyileşir ve ayaklanır . sende dikkat et kendine.

Eşimle Konuştuk Oda Görüntüleme Merkezine Gidelim Diyo. Anormal Bi Durum Varsa Söyler Elbet Diyo. 8 Ekime Randevu Aldım. inş. Hayırlısıyla Bu Ayrıntılı İşinide Bi Atlatsaydık o_O
Merhaba bu ayrıntılı ultrason niçin isteniyor acaba ?

Ayrıntılı ultrason neden dolayı isteniyor acaba?

Ayrıntılı usg yani doppler diğer adı. 18-24. haftalarda oluyor ve bebeğin tüm organları inceleniyor kemik yapısı eli ayağı kaşı gözü burnu yani kısacası tepeden tırnağa inceleniyor ve sıkıntılı bir durum var mı yok mu ona bakılıyor. Bunu çoğu doktor öneriyor hatta kesinlikle yapılması gerekiyor diyenler de var.

Çünkü örneğin bebekte bir kalp hastalığı ihtimali varsa doğar doğmaz önem alınabiliyor tedbir amaçlı.
Ama doğmadan yinede hiç bir müdahale olmuyor.

Back
X