2015 Şubat Anneleri

Benim de bugunku dr o kadar hizli bakti ki. Soylemislerdi 5 dk.da bakar bitirir diye. Ama kalbine bakti 4 odacigi gormemiz lazim gorunuyor dedi gecti hemen. Insn incelemez mi odaciklari. Hep anlatiyorlar tarzi oyle o bir bakista gorur iyi dr diye ama icim rahat etmedi.
Dilini cikardigi foto verdi yukleyebilirsem yuklicem ayni einstein in dil cikaran fotosu gibi

ya aslında kalbe yüzeysel bakılıyor çünkü biliyorsun bende girdim ayrıntılıya kalpte herşey sorunsuz çıktı fetal ekoya gelince iş kalp sapasağlam ama bir damarda hafif akım azlığı çıktı. yani bu ultrasonda anlaşılacak birşey değildi. aslında çoğu yönden kalbe ayrıntılı bakılması gerekli kanımca.

Mmmmm sizin oralarınki de birbaşka güzel olur hani :KK66:

olmaz mı olmaz mı :KK8::KK8: ama allah seni inandırsın insan memleketinde ki şeyleri çok fazla aramıyor :) nerde abidik gubidik şeyler var gözüm hep oralarda. yoksa çarşıda pazarda görmesem almak aklıma gelmez :KK64::KK64:birde eskiden ben sobalı evde büyüdüm sayılır o zamanlar güzeldi böyle şeyler. şimdi tencere fırın aynı tadı vermiyor nedense. hoş eskiden herşey güzeldi ya.:-)
ayrıca istediğin an söyleyebilirsin hemen bir kargoya bakar bu iş biliyorsun :)

ya aslında kalbe yüzeysel bakılıyor çünkü biliyorsun bende girdim ayrıntılıya kalpte herşey sorunsuz çıktı fetal ekoya gelince iş kalp sapasağlam ama bir damarda hafif akım azlığı çıktı. yani bu ultrasonda anlaşılacak birşey değildi. aslında çoğu yönden kalbe ayrıntılı bakılması gerekli kanımca.

Yine avrupa dicem kızmayın. Avrupa'da sürekli ultrasona sokmuyorlar ama mutlaka fetal eko bakıyorlarmış.

Benim de bugunku dr o kadar hizli bakti ki. Soylemislerdi 5 dk.da bakar bitirir diye. Ama kalbine bakti 4 odacigi gormemiz lazim gorunuyor dedi gecti hemen. Insn incelemez mi odaciklari. Hep anlatiyorlar tarzi oyle o bir bakista gorur iyi dr diye ama icim rahat etmedi.
Dilini cikardigi foto verdi yukleyebilirsem yuklicem ayni einstein in dil cikaran fotosu gibi
Kız anlamazmı onlar binlerce kişiye bakmışlardır ve zaten organın şekli şemalini hep biliyorlar.sen güven iyi diyorlasa iyidir

olmaz mı olmaz mı :KK8::KK8: ama allah seni inandırsın insan memleketinde ki şeyleri çok fazla aramıyor :) nerde abidik gubidik şeyler var gözüm hep oralarda. yoksa çarşıda pazarda görmesem almak aklıma gelmez :KK64::KK64:birde eskiden ben sobalı evde büyüdüm sayılır o zamanlar güzeldi böyle şeyler. şimdi tencere fırın aynı tadı vermiyor nedense. hoş eskiden herşey güzeldi ya.:-)
ayrıca istediğin an söyleyebilirsin hemen bir kargoya bakar bu iş biliyorsun :)

Canım benim çok sağol ;)

Yine avrupa dicem kızmayın. Avrupa'da sürekli ultrasona sokmuyorlar ama mutlaka fetal eko bakıyorlarmış.

işte bundan bahsediyorum bende. toplasan 3 4 kere girdim ultrasona bende fazla girmedim ama fetal eko sadece riskli gebeliklerde yapılan bir durum keşke herkese yapılsa inan asıl gerekli olan bu bence.

Maşallah göbüşler konmuş, kış geldi iştahlar gelmiş :) istediğim meyve var hala markete gelmemiş :-)

Bebişine yorgan yapmıştım, bügünde yastıklarını yaptım biri Yün biri elyaf nasıl foto konuyor bilemedim :KK23:

Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
o parlaklık olabiliyormus ama zamanla geçiyor diye okumustum ben de canım.. merak etme insallah sag salim hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi yeterki sen kendini yıpratma dualarımız seninle kalbini ferah tut

senin şu yorumlarına mutlaka kahkaha atıyorum ya çok yaşa emi :KK53::KK53::KK53: aman bea işte korktuğum bu şeker yüklemesinde banada diyet verirse kafayı tırlatırım ben gözümde uçuşur herşey ama ne yapalım bebekler için katlanıcaz. benimde canım aşırı buz gibi kola istiyor ama içmiyorum diretiyorum. eşimin bardağından bir fırt çekiyorum sadece :KK42::KK42:
Ben dün meyvelisinden içtim zaten eskidende içmezdim dün çok canım çekti.
Ayda bir içiyorum biraz.
Birde benim.arkadaşta çıktı o da kilolu hamile kaldı on Halley yiyordu ve nutellayı. Bir oturuşta yiyordu.sanmam çıksın.gerçi yinede toplamda dokuz kilo aldı.hani şu yedi aylık 3 kilo alan kız.
15 gün sonra doğum yapacak 9 kilo aldı ve bebek 2 kilo 800 gr

Back
X