2015 Şubat Anneleri

2.duzey usg ye gırdım dun 3 kez paşazade yuzunu gostermedı cunku tatlı yıye yıye ıcım cıktı 3. de zor gosterdı yuzunu:)) doktor herseyı normal güzel dedı.ınsallah oyledır.armutluya gıtmıstım bayram oncesı 2 hafta.eve bayramda geldım camları sıldım bayram bayram nasıl batmış bu kadar anlamadım.10 makına camasır yıkadım.onların utuşunu yaptım bugun yazlıkları kışlıkları ayarladım.verılıceklerı sectım.ustunede evı supurdum.her yanım ayrı zonkluyor.dunde hastanede cok yoruldum zaten:(( seker yuklemesı yaptırmak ıstemeyen var mı kızlar??

bu arada 95 tl verdım ozel meltem hastanesınde yaptırdım 2.duzey usg yı.eve uzaktı hastane ama kadın radyolojı uzmanı orda var dıye oraya gıttım.kızımıda orda dogurmustum.sezeryan fıyatı sordum tek kısılık oda 700 tl suıt 800 tl dedı.yenıdogan sunnetınıde 1 ay bıtınce yapıyolarmıs.175 tl ymıs

Ben bugün ilk kez güçlü.tekme hissettim böyle içim hoş oldu. Akşam orjinal bal yemişti kırlarda dolaşan arıların yaptığı şekersiz doğan bal.( canan karatayın laflarına benzedi ama ona göre bal yasak zehir onlar tüm) neyse işte ondan mı baby dellendi diyorum.

2.duzey usg ye gırdım dun 3 kez paşazade yuzunu gostermedı cunku tatlı yıye yıye ıcım cıktı 3. de zor gosterdı yuzunu:)) doktor herseyı normal güzel dedı.ınsallah oyledır.armutluya gıtmıstım bayram oncesı 2 hafta.eve bayramda geldım camları sıldım bayram bayram nasıl batmış bu kadar anlamadım.10 makına camasır yıkadım.onların utuşunu yaptım bugun yazlıkları kışlıkları ayarladım.verılıceklerı sectım.ustunede evı supurdum.her yanım ayrı zonkluyor.dunde hastanede cok yoruldum zaten:(( seker yuklemesı yaptırmak ıstemeyen var mı kızlar??
Ben istemiyorum zorla yaptirtiyolar :(

Ben bugün ilk kez güçlü.tekme hissettim böyle içim hoş oldu. Akşam orjinal bal yemişti kırlarda dolaşan arıların yaptığı şekersiz doğan bal.( canan karatayın laflarına benzedi ama ona göre bal yasak zehir onlar tüm) neyse işte ondan mı baby dellendi diyorum.
Bundan s9nra daha cok hissrtmeye baslarsin cnm bende hissedemiyorum diye uzuluyodum 2. Olmasina rahmen ama 2 haftadir bende net hergun hussediyorum

bu arada 95 tl verdım ozel meltem hastanesınde yaptırdım 2.duzey usg yı.eve uzaktı hastane ama kadın radyolojı uzmanı orda var dıye oraya gıttım.kızımıda orda dogurmustum.sezeryan fıyatı sordum tek kısılık oda 700 tl suıt 800 tl dedı.yenıdogan sunnetınıde 1 ay bıtınce yapıyolarmıs.175 tl ymıs
Çok ucuzmuş senin usg. Benim 270 tl. Nerde o hastane.
Birde herkes doğum parasından bahsetmiş çok pahalılar, benim hastanede 800 tl. Diyorum acaba hastane mi kötü başka hastaneye mi gitsem. Aslında yeni hastanede dr da tecrübeli ama neden ucuz

Acaba bebeklerin boy ve kilo takibi diye bi topic acsak erkenmi ki bebislerin gelisimlerini her ay yazsak oraya

Çok ucuzmuş senin usg. Benim 270 tl. Nerde o hastane.
Birde herkes doğum parasından bahsetmiş çok pahalılar, benim hastanede 800 tl. Diyorum acaba hastane mi kötü başka hastaneye mi gitsem. Aslında yeni hastanede dr da tecrübeli ama neden ucuz
hastane bahcelıevler haznedarda.kızımıda 400 tl ya dogurmustum sezeryan.2011 subatta.doktorum cok ıyıydı.sımdı esenyurt devlet hastanesınde ama ben devlette doğum yapmak ıstemıyorum:((

hastane bahcelıevler haznedarda.kızımıda 400 tl ya dogurmustum sezeryan.2011 subatta.doktorum cok ıyıydı.sımdı esenyurt devlet hastanesınde ama ben devlette doğum yapmak ıstemıyorum:KK43:(
Yakınmış bizde. Benim hastanede yapılmıyor ayrıntılı Bakırköy'de yaptırcam salı günü.
Bende düşen bebeğim kız olsaydı adını defne koyacaktım. Gerçi Dr erkek demişti.

Ben saat 11 oldumu gözlerimi açamıyorum uykudan. Zorla 12 yi bekliyorum gece uyuyabilmek için.

Iyi geceler kızlar paylaşılankarı okuyorum ama bir türlü yazmamadım kaç gündür. 1 ayı geçti grip öksürük benden gitmedi yaa napçam bilemiyorum okulada başlayamadım bir türlü evde kös kös oturmaya devam
S serefraz85 cnm geçmiş olsun okudum ama yaazamadım öğle vakti dilim döndüğünde sana ve tüm karnında bebikli annelere dua ettim
Göbişini paylaşan kızceler hepiniz çok şekersiniz hepinize maşallah inşallah çok değil 5 6 ay sonra bebeklerimizin fotolarını paylaşacağız :) karnı çıkmayanlarda üzülmesin 1 2 haftada öyle bir değişim oluyoki kızlar görünce inanmayacaksınız :)

Benim de bugunku dr o kadar hizli bakti ki. Soylemislerdi 5 dk.da bakar bitirir diye. Ama kalbine bakti 4 odacigi gormemiz lazim gorunuyor dedi gecti hemen. Insn incelemez mi odaciklari. Hep anlatiyorlar tarzi oyle o bir bakista gorur iyi dr diye ama icim rahat etmedi.
Dilini cikardigi foto verdi yukleyebilirsem yuklicem ayni einstein in dil cikaran fotosu gibi
AA evet canım yüklesene bizde dün girdik ama hiç bişey anlamadık 4 boyutlu renkli yapmamış adam siyah gördük oda göremedik hiç bişey diğer aya ücretsiz tekrar yapılacak foto istiyodum olmadı

ben kızıma isim hala bulamadım aslında bulduğum isimleri babaya kabul ettiremedim int kız ismi bakmaktan da yoruldum.. sıla, hayat, masal, duru, öykü, hazal beğendiğim isimler ama ya akrabalarımda var yada baba istemiyor yardım istiyorum sizden
Benim kız olsaydı derin yada mira istiyodum öykü yü de beğeniyorum

Back
X