- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Renklisipariş.com var sürekli alışveriş yaparım ben ordan güvenilir bi site oradan bak kızlar içinde varNe güzeller nerde satılıyor bunlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renklisipariş.com var sürekli alışveriş yaparım ben ordan güvenilir bi site oradan bak kızlar içinde varNe güzeller nerde satılıyor bunlar?
Ben istemiyorum zorla yaptirtiyolar2.duzey usg ye gırdım dun 3 kez paşazade yuzunu gostermedı cunku tatlı yıye yıye ıcım cıktı 3. de zor gosterdı yuzunu:)) doktor herseyı normal güzel dedı.ınsallah oyledır.armutluya gıtmıstım bayram oncesı 2 hafta.eve bayramda geldım camları sıldım bayram bayram nasıl batmış bu kadar anlamadım.10 makına camasır yıkadım.onların utuşunu yaptım bugun yazlıkları kışlıkları ayarladım.verılıceklerı sectım.ustunede evı supurdum.her yanım ayrı zonkluyor.dunde hastanede cok yoruldum zaten( seker yuklemesı yaptırmak ıstemeyen var mı kızlar??
Ben goremedim nedense hata veriyoBu da benim kızım :)Eki Görüntüle 1265900
Bundan s9nra daha cok hissrtmeye baslarsin cnm bende hissedemiyorum diye uzuluyodum 2. Olmasina rahmen ama 2 haftadir bende net hergun hussediyorumBen bugün ilk kez güçlü.tekme hissettim böyle içim hoş oldu. Akşam orjinal bal yemişti kırlarda dolaşan arıların yaptığı şekersiz doğan bal.( canan karatayın laflarına benzedi ama ona göre bal yasak zehir onlar tüm) neyse işte ondan mı baby dellendi diyorum.
Çok ucuzmuş senin usg. Benim 270 tl. Nerde o hastane.bu arada 95 tl verdım ozel meltem hastanesınde yaptırdım 2.duzey usg yı.eve uzaktı hastane ama kadın radyolojı uzmanı orda var dıye oraya gıttım.kızımıda orda dogurmustum.sezeryan fıyatı sordum tek kısılık oda 700 tl suıt 800 tl dedı.yenıdogan sunnetınıde 1 ay bıtınce yapıyolarmıs.175 tl ymıs
Aramızda 9' gün var.seninde ikinci bebek hissetme konusunda eşitlenıyoruz demek.Bundan s9nra daha cok hissrtmeye baslarsin cnm bende hissedemiyorum diye uzuluyodum 2. Olmasina rahmen ama 2 haftadir bende net hergun hussediyorum
Aynen ole cnm aetio sende hergun baslarsin kipirtilaraAramızda 9' gün var.seninde ikinci bebek hissetme konusunda eşitlenıyoruz demek.
Bencen iyi fikir değil biz evhamlıyız ahanda benimki zayıf kaldı diye dertlenmeyelim sonra.Acaba bebeklerin boy ve kilo takibi diye bi topic acsak erkenmi ki bebislerin gelisimlerini her ay yazsak oraya
hastane bahcelıevler haznedarda.kızımıda 400 tl ya dogurmustum sezeryan.2011 subatta.doktorum cok ıyıydı.sımdı esenyurt devlet hastanesınde ama ben devlette doğum yapmak ıstemıyorumÇok ucuzmuş senin usg. Benim 270 tl. Nerde o hastane.
Birde herkes doğum parasından bahsetmiş çok pahalılar, benim hastanede 800 tl. Diyorum acaba hastane mi kötü başka hastaneye mi gitsem. Aslında yeni hastanede dr da tecrübeli ama neden ucuz
Yakınmış bizde. Benim hastanede yapılmıyor ayrıntılı Bakırköy'de yaptırcam salı günü.hastane bahcelıevler haznedarda.kızımıda 400 tl ya dogurmustum sezeryan.2011 subatta.doktorum cok ıyıydı.sımdı esenyurt devlet hastanesınde ama ben devlette doğum yapmak ıstemıyorum(
AA evet canım yüklesene bizde dün girdik ama hiç bişey anlamadık 4 boyutlu renkli yapmamış adam siyah gördük oda göremedik hiç bişey diğer aya ücretsiz tekrar yapılacak foto istiyodum olmadıBenim de bugunku dr o kadar hizli bakti ki. Soylemislerdi 5 dk.da bakar bitirir diye. Ama kalbine bakti 4 odacigi gormemiz lazim gorunuyor dedi gecti hemen. Insn incelemez mi odaciklari. Hep anlatiyorlar tarzi oyle o bir bakista gorur iyi dr diye ama icim rahat etmedi.
Dilini cikardigi foto verdi yukleyebilirsem yuklicem ayni einstein in dil cikaran fotosu gibi
Benim kız olsaydı derin yada mira istiyodum öykü yü de beğeniyorumben kızıma isim hala bulamadım aslında bulduğum isimleri babaya kabul ettiremedim int kız ismi bakmaktan da yoruldum.. sıla, hayat, masal, duru, öykü, hazal beğendiğim isimler ama ya akrabalarımda var yada baba istemiyor yardım istiyorum sizden