- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
Ah ah rabbim bu babaannelerden bize nasip etmedi. Yine çok duygulandım.
herseyın bır ıyı bır de kotu yanı var canım. sende bu durumun ıyı yanlarını gormeye calıs :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah rabbim bu babaannelerden bize nasip etmedi. Yine çok duygulandım.
benimde misafirim var yarın gidecekler sonra mobilya için çıkıcaz tabii önce çarşamba ayrıntılı usgtatlım riskin varsa almaya başlaman gerekmez mi hem daha çok zorlanmamış olursun hem havalarda güzel Allah korusun aniden doğum olursa eşin, kv yada annen alıp toparlayabilecek mi? bende bu ay boya işiyle mobilya işini halledersem kıyafet için çarşı pazar işini aralık ayına bıraktım ama nette bunları görünce dayanamadım....
Doğru diyorsun,bahar nasıl eşimde bahara takmış durumda...
ben kızım olsaydı ırmak yada esila istiyordum ama oğlum olacak doğu koyucazbahar, asya, doğa beğendiğim koyamadığım isimlerden ayyy bu isim konusu çok zor bütün güzel isimleri yakınımdakiler koymuş
şiddetli hapşırmada evetkızlar oksururken ve hapşırırken karnıma acayıp sancı gırıyor. sızınde oluyor mu?
Gule gule kullansin bebisin simdiden :)kızlar bende bugun bebısıme beşik bakmaya gidecegim. babaannesi alıcakmıs besıgını. heyecan yaptım resmen :)
canım bende çok isim var ama hep dolu yazdıklarımdan beğendiğin olmadı mıYa banada bi isim bulunn bulduklarımı kimse bgenmedi biri belli ruya diğerini ne koysak bilemedim
Ya banada bi isim bulunn bulduklarımı kimse bgenmedi biri belli ruya diğerini ne koysak bilemedim
Gule gule kullansin bebisin simdiden :)
ırmak benimde beğendiğim bir isim ama malesef kuzenim koydu ayrıca oğlunun ismi çok güzelben kızım olsaydı ırmak yada esila istiyordum ama oğlum olacak doğu koyucaz![]()
birinci sayfada liste var eslaa paylaştıAlisveris listesi yaptiniz mi kizlar? mutlaka alinmasi gerekenler neler sizce?
Bu ayda doğan bebek yaşamaz zaten. Sonrasında da ben doğana kadar çalışıcam zaten o sırada alırız diyorum. Diyorum da Allah korusun yatmak zorunda falan kalırsam ne yaparım bilmiyorum. ALLAHA emanet benim durumum ondan iyiyi düşünmekten başka çarem yoktatlım riskin varsa almaya başlaman gerekmez mi hem daha çok zorlanmamış olursun hem havalarda güzel Allah korusun aniden doğum olursa eşin, kv yada annen alıp toparlayabilecek mi? bende bu ay boya işiyle mobilya işini halledersem kıyafet için çarşı pazar işini aralık ayına bıraktım ama nette bunları görünce dayanamadım....
biri rüya biri hayalYa banada bi isim bulunn bulduklarımı kimse bgenmedi biri belli ruya diğerini ne koysak bilemedim
henüz hareketlerını saymak ıcın cok erken.. bazen gun boyu 1 kez ya hareket edıyor ya etmıyor bazen de aksama kadar hıc durmuyor hatta gece uyandığımda vc ıcın sankı ıcımde taklalar attığı oluyor.. ama suan cok duzensız..takılma bence bu kadar annesı evham yapmayın bebelerde strese gırıyorGünaydın kızlar,dün geceden beri elim karnımda bebişimin tekmesini duyabilecekmiyim diye,sizi ne kadar aralıklarla tepikliyor bebişleriniz,gece 2 den 7 ye kadar falan yalan yanlış uyudum,uyumuştur herhalde bebişimde demi,7 de tepikledide rahatladım,aslında sağlık ocağına gitmiştim hemşireye doktora gitmeye çok var,kalp atışına bakarmısın demiştim,baktı 132,134 çıktı ,açsan yorgunsan onunda kalp atışı düşer dedi,ondan sonra evhamlandım ...
Ne kadar çok burnu tıkalı arkadaş var.
Sonunda hepinizi toplayıp okyanusa götürecem. Dalıp çıkın, burnunuza çekin suları da açılsın.
ınsaallah ıcıne sınen olur .. ben alıyorum benım begendıgım olacak demesındekızlar bende bugun bebısıme beşik bakmaya gidecegim. babaannesi alıcakmıs besıgını. heyecan yaptım resmen :)
okyanus suyu tamamen zararsız kızlar.. hem kendınıze kullanabılırsınız hem bebeklerınız dogdugunda onlar ıcın... hatta ben ılk kızımda edındıgım tecrübeler sayesınde en son bır sıse serum fızyolojık aldım eczaneden bırde enjektör uzun zamandır onu kullanıyoruz..günaydın anneler ve bebekleri :) ben okyanus suyu kullanıyorum başta sabah akşam kullandım ama şimdi rahatsız olunca kullanıyorum, kbb ve kadın doğum dr önerdi zararı yokmuş
Doğru diyorsun,bahar nasıl eşimde bahara takmış durumda...
Amin insallah canim :)cok teşekkürler cnm ınsallah hepımızın kı gule oynaya buyur beşıklerınde
bızde aynıyız bacım.. kendı yağımız ne kadar bolsa olanla kavruluyoz.. bıze uzak Allaha yakın olsunlar ..hıc degılse canım sıkılmazAh ah rabbim bu babaannelerden bize nasip etmedi. Yine çok duygulandım.