2015 Şubat Anneleri

Bu ayda doğan bebek yaşamaz zaten. Sonrasında da ben doğana kadar çalışıcam zaten o sırada alırız diyorum. Diyorum da Allah korusun yatmak zorunda falan kalırsam ne yaparım bilmiyorum. ALLAHA emanet benim durumum ondan iyiyi düşünmekten başka çarem yok
eşin becerikli biriyse sorun yok halleder değilse de eline ayrıntılı liste yaparsın bebek sağlıklı olsun da sonrun kıyafet-yatak olsun çözüm bulunur

Kızlar günaydınnnn bende burnu tıkalılardanım başka bi hastalık belirtisi yok çok şükür ama sanki burnum basınçtan tukalı gibi bruno kullanıyorum o da işe yaramadı gece uyku yok gündüz nefes alamıyorum hele de yemek yerken tıkanıyorum ağzım kapalı. Benim yavru kuşumda iki gündür pek sakin bekliyorum tepiklemesini . Herkese bol tepikli az pimpirikli bir gün olsun inşAllah :)

Alisveris listesi yaptiniz mi kizlar? mutlaka alinmasi gerekenler neler sizce?

ben netten indırmıstım. şimdi aldıklarımı yada gereksiz gorduklerımı cızıyorum. lıste seklınde gormek ınan yardımcı oluyor. cunku bebek magazasına gıdınce neye ıhtıyacım var dıye dusunuyorum hıc bırsey gelmıyor aklıma bnede gözume şirin gozuken seylerı alıp cıkıyorum. dun aksam actım baktım. genelde yazlık almısım be 6-9 ay seyler almısım. dogdugunda gıydırmeye bısey yok adam gıbı :)

Slm lar arkadaslar umarim hpiniz iysinidr..ultrason sonucumda plesantamin asagida oldugu soylndi..olmasi gerektigi yerden daha asagidaynis:(32.haftaya kadar cikacagini tahmin ediyorlar insaAllah oyle olur..bu durunla karsilasan kimse varni aranizda?sevgilermle saglikli gnler dliorum

Alisveris listesi yaptiniz mi kizlar? mutlaka alinmasi gerekenler neler sizce?

arkadaşlar nacızane bır onerıde bulunmak ısterım.. kızım donemınde 2011 ekım annelerı olarak yıne lıste hazırlamıştı arkadaşlar..kıyafetinden kremine şampuanına burun spreyine bebe yağına bakım urunlerıne varana kadar cogu almıştı... çocuklar doğunca hemen her anne aynı seyı soyledı aldıkları urunlerın cok kısmını kullanamadıklarını.. bır hevesle alınmıştı ama ya gerek olmadı ya bebeklerıne yaramadı..

kıs bebegı olacakları kurutma sorunu olacağı ıcın bırde kusma ve bezınden kaka sızma durumlarını sık yasayacagımızı dusundugumden alt ust takımlardan bolca almanızı onerırım..

tulumlar 1 veya 2 kez gıydırebılırsınız..ınanılmaz cabuk buyuyorlar yazık oluyor verılen paraya..

ıc gömlek tarzı parcalar 5 6 parça en az ..ılk doğduklarında zıbın tarzı seyler gıydırmek zorluyor bıraz bebek minnacık olunca bunları gıydırmek daha kolay oluyor..

agız mendıllerı...

en cok ıhtıyac duyacağınız seyler bunlar olacak..

Bu ayda doğan bebek yaşamaz zaten. Sonrasında da ben doğana kadar çalışıcam zaten o sırada alırız diyorum. Diyorum da Allah korusun yatmak zorunda falan kalırsam ne yaparım bilmiyorum. ALLAHA emanet benim durumum ondan iyiyi düşünmekten başka çarem yok
Allah korusun tatlım öyle konuşma tıbben yaşamayabilir ama Allah onun kaderine yaşamayı yazdıysa kimse bir şey diyemez....Benden tavsiye acil kullanabilecek 2-3 parça bir şey alsan yeter zaten hemencik büyüyorlar dolap doldurmaya gerek yok...Allah mucizelerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Ben maddi değil de böyle manevi çok sevinsinler, heyecanlansınlar,patik falan örsünler isterdim.

cnm takmayın kafaya boyle seylerı. hepsının huyu ayrı. kımısı hıc ılgılemez, kımısıde fazla ılgılenır keske ılgılenmese dersın. ortasını tutturabılen cok az. herkesın şıkayeı var eşinin aılesı konusunda

Ben maddi değil de böyle manevi çok sevinsinler, heyecanlansınlar,patik falan örsünler isterdim.
bende ama bazı ınsanlarla alakalı hayal dahı kurmayı cok goruyorum kendıme..
Slm lar arkadaslar umarim hpiniz iysinidr..ultrason sonucumda plesantamin asagida oldugu soylndi..olmasi gerektigi yerden daha asagidaynis:KK43:32.haftaya kadar cikacagini tahmin ediyorlar insaAllah oyle olur..bu durunla karsilasan kimse varni aranizda?sevgilermle saglikli gnler dliorum
benımde oyleydı takı en son doplerr cekılene kadar.. doplerde yukarı cıktıgını soyledı bakan dr.. dun kendı dr uma kontrole gıttıgmde oda normale döndugunu tegıt ettı hamdolsun.. sıkma canını bekle her gebenın assagıda olurmuş zaten ama buyuk bır kısmı yukarı cıkarmıs sonraları ;)

ben netten indırmıstım. şimdi aldıklarımı yada gereksiz gorduklerımı cızıyorum. lıste seklınde gormek ınan yardımcı oluyor. cunku bebek magazasına gıdınce neye ıhtıyacım var dıye dusunuyorum hıc bırsey gelmıyor aklıma bnede gözume şirin gozuken seylerı alıp cıkıyorum. dun aksam actım baktım. genelde yazlık almısım be 6-9 ay seyler almısım. dogdugunda gıydırmeye bısey yok adam gıbı :)
Ben listeden Eledim kendime elimle yeni Liste yaptım. Okulda da hep yazarak çalışırdım ille kendi yazım olacak :)
İki sayfa tuttu.büyük eşyalar hariç.dolabı arabası yani

Biz daha kiyafet olarak pek bisey almadik. aralik ayindaalalim diyorum. aslinda indirimlerden faydalanip 6-9 9-12 ay alinabilir bence..

Ben listeden Eledim kendime elimle yeni Liste yaptım. Okulda da hep yazarak çalışırdım ille kendi yazım olacak :)
İki sayfa tuttu.büyük eşyalar hariç.dolabı arabası yani

tutmustur valla. cunku ıvır zıvır alınacak cok sey var

bende ama bazı ınsanlarla alakalı hayal dahı kurmayı cok goruyorum kendıme..
benımde oyleydı takı en son doplerr cekılene kadar.. doplerde yukarı cıktıgını soyledı bakan dr.. dun kendı dr uma kontrole gıttıgmde oda normale döndugunu tegıt ettı hamdolsun.. sıkma canını bekle her gebenın assagıda olurmuş zaten ama buyuk bır kısmı yukarı cıkarmıs sonraları :KK66:
Cok sagolasin canim insaAllah bende alirim o guzel hbaeri..peki o surecte ozel bisey yaptinmi?surekli yatip dinlenmek gibi?

Biz daha kiyafet olarak pek bisey almadik. aralik ayindaalalim diyorum. aslinda indirimlerden faydalanip 6-9 9-12 ay alinabilir bence..

aralıkta 9-12 kışlık alıp bırdahakı kışa yatırım yapılabılır tabı. ama ben ufakları aralıga bırakmayacagım buyuk ıhtımalle. cunku benım bebısın dogumu ocaga kaydı. allah korusun 1 ay erken gelse aralıkta dogacak :) bırde ben suan bıle 1 saatten fazla gezemıyorum. çarsıya cıktık annemle hemen eve dondum. fena oluyorum yorulunca. tansıyonum cok dusuk, sanırım ondan. suan boyleysem ıkı ay sonra daha beter olurum dıye dusundum. yavastan halletmeye calısıyorumm herseyı

Back
X