Ya ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
Ben basınçlılar yerine damlalıklı olanları tercih ediyorum. Okyanus suyunu az kullanmamak gerekiyor. Bol bol kullanınca anca acıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
Ah ah rabbim bu babaannelerden bize nasip etmedi. Yine çok duygulandım.
kizlarrrr bgn kontrolum vardı minigim 670 gr olmuş :) hersey yolundaymış çok şükür :) tam mutlu mutlu doktora iyi günler dileyip odadan çıkacakken dur bakalım kacamazsin 24 haftalik oldun şeker yüklemesi de yapalim dedi o da aradan çıkmış oldu :) keyfim yerinde çok şükür darısı tüm kontrole gideceklerin başına :) öpüyorum güzel anneler :)
yaptım gonderdim ben canımSelam şubat anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
bunlar çok güzel ve tam kış bebeklerine görehttp://www.hm.com/tr/subdepartment/KIDS?Nr=4294943559 buradan alışveriş yapabilirsin canım
bilmiyorum öyle okudum nette falan bende 2 kılo aldım ama ben zayıf değildim 64 le başladmalakası yok ben 46 ile hamile kaldım şuan 48 im
22 haftada 2 kilo aldım
Çok teşekkür ederim canım, ellerin dert görmesin :)yaptım gonderdim ben canım
evet canım damarda direnç vardı fizyolojiktir buyuk ihtimal demişti ama dert etmiştim ben brz..fizyolojikmiş gercekten geçmiş :) hemşire tarttı hiç kilo almamısım son 1 ayda bi yandan seviniyorum bi yandan diyorum bebek gelişmedi de ondan mı alamadım kilo acaba ? ama çok şükür gelişimi sat la uyumlu :) amniyon sıvısı kese serviks uzunlugu hersey cok iyi dedi :) seker yüklemesi gıcık brz ya 50 ml yaptı bana sekerli içecek içiriyor 1 saat sonra kan alıyor..onunda sonucuna baktım şimdi internetten 90 çıkmıs :) ama midemi bulandırdı benim o içecek..ben yapacagını bilmiyordum bilsem yanımda limon götürürdüm okumustum daha önceden limon suyu içiyordu millet bulanmasın diye :) neyse bu da gecti gitti çok şükür :)Aaaa hadi gözün Aydın canım benim. Bir sorun vardı o geçmiş mi? Iti haberlerle çıkmana çok sevindim. Şeker yüklemesi de mi yaptırdın? Nasıl yapıyolar :)
phlıps in avent bıberonu varmıs onun onerıyo herkes canm hello baby de var bak bı nettenkızlar bebeshop diye bir site var dr.brown's 150 ml cam biberonu 19,53 diyor bu siteden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi acaba?
evet canım damarda direnç vardı fizyolojiktir buyuk ihtimal demişti ama dert etmiştim ben brz..fizyolojikmiş gercekten geçmiş :) hemşire tarttı hiç kilo almamısım son 1 ayda bi yandan seviniyorum bi yandan diyorum bebek gelişmedi de ondan mı alamadım kilo acaba ? ama çok şükür gelişimi sat la uyumlu :) amniyon sıvısı kese serviks uzunlugu hersey cok iyi dedi :) seker yüklemesi gıcık brz ya 50 ml yaptı bana sekerli içecek içiriyor 1 saat sonra kan alıyor..onunda sonucuna baktım şimdi internetten 90 çıkmıs :) ama midemi bulandırdı benim o içecek..ben yapacagını bilmiyordum bilsem yanımda limon götürürdüm okumustum daha önceden limon suyu içiyordu millet bulanmasın diye :) neyse bu da gecti gitti çok şükür :)
73 le kaldım. 68 kilo idim hamile kaldım 3,5 ayda 88 oldum. Bebek düştü diyete başladım 73 é düştüm.sonra yeniden hamile kaldım.sigarayı bıraktım ve progestan beni çok etkiledi kilo konusunda.Şuan şoka girdim okurken 24. Haftadasın ve 23 kilo mu aldın benim doktor manyak sana neler yapardı bi bilsen.ödem falan olamaz mı sende ondandır belki.peki bişey Sorcam kaç kiloya hamile kaldn herkes zayıf kalırsan çok hızlı ve cok alırsın diyorlar.
doldurdum umarım işine yararSelam şubat anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Çok sağol canım, yardımın için teşekkürler :)doldurdum umarım işine yarar
Beynim sulandı çok soru varmış. Benim gibi sabırsız biri için zor oldu ama üniversitede bir hocamız yapılan anketleri geri çevirmeyin derdi ondan dolayı her anketi cevaplıyorum.Selam şubat anneleri,
Teşekkür ederim canım, haklısın biraz uzun ve azcık da yoruyor :) yine de tamamlamışsın çok sağolBeynim sulandı çok soru varmış. Benim gibi sabırsız biri için zor oldu ama üniversitede bir hocamız yapılan anketleri geri çevirmeyin derdi ondan dolayı her anketi cevaplıyorum.