2015 Şubat Anneleri

Gel bize canım en güzel hazırladığım öğün kahvaltıdır

kim oynayacak bunlarla hergün yaw, hap temiz işmiş :)

bende normal doğum istiyorum
hep dua ediyorum inşallah normal olur diye
şimdiden egzersizlere başladım bile
ağrıya dayanırım bende
koskoca kürtajı sadece novalgin iğne ile bayıltılmadan atlamış bünyem var
o acının yanında eminim normal doğum sancısı devede kulak kalır

benimde sabahlar ara ara oluyor bulantım
ama gece aç yatarsam olduğunu farkettim bende
dün akşam hafif açlık vardı ne yesem diye düşünürken bişey yemeden yattım
sabah midem bulandı
kocamı zorla kaldırdım yataktan midem bulanıyo çok acıktım kalk çıkalım hemen dedim

Allah kabul etsin canim.
Senin gobuse de sasirirlar 7 haftada nasil buyumustur.

sağol canım Allah razı olsun
büyüdü tabi yaa
yani ben çok farkedemesemde 10 gün görüşmediğim arkadaşlarım bile hemen farkediyor
onlar neredeyse 2 aydır görmüyor

Normal doğumu epiduralle yapmak nasıl bişi acaba. Sancılar bes dakikada bir gelince epidural vurulsa olur mu ki.

prenses doğum dediklerini diyosun sanırım, bunun için çok iyi bir anestezi uzmanı ve kadın doğumcu bulmak lazımmış yoksa riskliymiş

bende normal doğum istiyorum
hep dua ediyorum inşallah normal olur diye
şimdiden egzersizlere başladım bile
ağrıya dayanırım bende
koskoca kürtajı sadece novalgin iğne ile bayıltılmadan atlamış bünyem var
o acının yanında eminim normal doğum sancısı devede kulak kalır[/QUOTE]

bende Normal doğum yaptım tabi hiç bir şey kolay değil ama mecbur kalmadıkça sezeryan istemem. doğumdan sonra vücut çok kısa sürede kendini toparlıyor. Benim doğumum biraz zor olmuştu. benden sonra gelenler doğurup doğurup gittiler ben ertesi güne kadar sancı çektim. sanırım talihsizliğim suyumun önce gelmesiydi

bende Normal doğum yaptım tabi hiç bir şey kolay değil ama mecbur kalmadıkça sezeryan istemem. doğumdan sonra vücut çok kısa sürede kendini toparlıyor. Benim doğumum biraz zor olmuştu. benden sonra gelenler doğurup doğurup gittiler ben ertesi güne kadar sancı çektim. sanırım talihsizliğim suyumun önce gelmesiydi

benim ablamda normal yaptı
vücudun toparlanmasından ziyade sağlıklı olduğu
ve bebeğinde sağlığı için istiyorum ben
yoksa ne canıın yanması ne vücudumun deforme olması hiçbirşey annelik duygumun önüne geçemez
ama tabi en hayırlsıını Allah bilir

Benim ablam da normal doğum yaptı ancak yukarıdan bastırıcaz diye kaburgalarını kırmışlardı. Doğumdan sonra bir de onun ağrısını çekti.

prenses doğum dediklerini diyosun sanırım, bunun için çok iyi bir anestezi uzmanı ve kadın doğumcu bulmak lazımmış yoksa riskliymiş

Aslında daha çok normal sancıyla suni sancının verdiği sancı arasındaki farkı merak ediyorum. Hangisi daha çok acıyor acaba?

Günaydınlar kızlarrrr...Bugün çok karışık bi gün benim için heyecan korku endişe merak hepsini biarada yaşıyorum 5 te detaylı ultrasonum var vakit geçmio sanki okulda yine bi nebze geçio ama eve gidince nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Dualarınızı esirgemeyin olur mu Rabbim herkesinkiyle birlikte benim bebişime de sağlık sıhhat versin inşallah

iyi haberlerle gel inşallah canım
valla daha ultrason için sayılı saatleri geçiremiyoruz
son ayları nasıl geçireceğiz
ben şmdiden heyecanlanmaya başladım
zaman hemen geçsin kızımı kucağıma alayım istiyorum

Aynen doğru diyosun onlar sağlıklı olsunlarda bekleriz sorun değil canım

günaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı

Merak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.

canım rabbim yardımcın olsun sıkma canını
ben hiç çevremde duymadım böyle birşey
ama herşeyin bir çaresi vardır

Canım geçmiş olsun ben yaşamadım bilmiyorum bu dediklerin ne ama rabbim inşallah sağlık versin bebeğine morel en büyük ilaç yüksek tutmaya çalış dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…