2015 Şubat Anneleri

dua etmekten başka yapacak bişy bulamıyorum kafayı yicem sanki düşün düşün dua edin lütfen bide bu çıktı

günaydın bacılar vala geçmişi okumaya yetemedim çok olmuş bu sefer :) bıraktım 10 sayfa dün akşam ağlattı bebeğim babamız hiç hissedememişti onu ilk defa akşam hiç durmadan babaya attı tepikleri sonra karnımı açtıkki hareketi dışardan görünüyor pıt diye yukarı kaldırıyor karnımı oturduk ağladık ikimizde bizim mucizemizdi çünkü yarın fetal ekomuz ve kontrolümüz var rabbim sağ salim kavuştursun bizi

tabi ki hiç bir şey bebeklerimizin sağlığının önüne geçemez . Normal doğumda bebekler doğuma hazırlık aşamasından geçtiği için daha sağlıklı doğuyorlar. Vücudun topralanmasından kastım güzellik değil sağlık tarafıydı :) sezeryanda annede kendisine geç geldiğinden bebekle ilgilenmesi zor oluyor.
Epidural çıktıktan sonra bu süreç kısaldı aslında. yıllar önce çok yakın bir arkadaşım sezeyanla doğum yaptı ayılamadığı için çocuğu görmek bile istememişti o zaman kesinlikle normal dedim.
bebeğinizin ilk ağlama sesini duymanız kadar keyifli bir şey yoktur sanırım.

Merak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.
Merak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.
İnşallah canım ya benimde öle olcak sanırım umarım her şey yolunda gider

canım sen fetal ekoya girmişmiydsin ?

bugün aşı oldum kolum çok acıyor
akşam ağladım acısından sinirim bozuldu

bende dün oldum hiç acı yok sadece hafif bi ağırlık hissi , ebenin elinden mi acaba hatun iğneyi yaptı haberim olmadı çok hafif bi eli vardı

Benim ablam da normal doğum yaptı ancak yukarıdan bastırıcaz diye kaburgalarını kırmışlardı. Doğumdan sonra bir de onun ağrısını çekti.
Doktoru da ebesi de ayri cahil. Basimiza boyle bisey gelmesin diye cok bilincli olmaliyiz dr u iyi secmeliyiz ama daha gidecek cok yolumuz var saglikta da her konuda oldugu gibi

Kan sulandirici igne veriyolar diye biliyorum bu durumda. Ins yolunda gider her sey. Bazen zor olur ama sonu guZel olur.
fetal ekonuz guzel gecsin ins

çok sevindim, hadi gözün aydın

Ca
dua etmekten başka yapacak bişy bulamıyorum kafayı yicem sanki düşün düşün dua edin lütfen bide bu çıktı
canım Yüce Rabbim yardımcın olsun dua edecem sana bakarsın 1 ay sonra düzelir herşey bence başka bi dr daha git
canım buarada senin detaylı noldu 2 gündür çık sık bakamadım bide sanırım kızçenin fotosunu koymuşsun kaçıncı sayfada bakim bende merak ettim umarım güzel geçmiştir bi sıkıntı yoktur

sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun

Allah ş
ifa versin canım beterinden saklasın

canım sıkma canını , vardır Allah'ın bir hikmeti

bende dün oldum hiç acı yok sadece hafif bi ağırlık hissi , ebenin elinden mi acaba hatun iğneyi yaptı haberim olmadı çok hafif bi eli vardı

yaparken bende hissetmedim hatta pamugu bastır deyince şaştım kaldım bitti mi dedim o kadar hafifti ama sonrası mahvetti 3 gün ağrı yapar dedi kolumu kullanamıyorum

yaparken bende hissetmedim hatta pamugu bastır deyince şaştım kaldım bitti mi dedim o kadar hafifti ama sonrası mahvetti 3 gün ağrı yapar dedi kolumu kullanamıyorum

hımm, bana da dedi 3 gün ağrıyabilir diye, bi de şişme kızarıklık olursa buz koyabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…