tabi ki hiç bir şey bebeklerimizin sağlığının önüne geçemez . Normal doğumda bebekler doğuma hazırlık aşamasından geçtiği için daha sağlıklı doğuyorlar. Vücudun topralanmasından kastım güzellik değil sağlık tarafıydı :) sezeryanda annede kendisine geç geldiğinden bebekle ilgilenmesi zor oluyor.benim ablamda normal yaptı
vücudun toparlanmasından ziyade sağlıklı olduğu
ve bebeğinde sağlığı için istiyorum ben
yoksa ne canıın yanması ne vücudumun deforme olması hiçbirşey annelik duygumun önüne geçemez
ama tabi en hayırlsıını Allah bilir
Oku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
ah maşallah kuzuma ne güzelde görünmüş canımOku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
Merak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.
İnşallah canım ya benimde öle olcak sanırım umarım her şey yolunda giderMerak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.
30/45 dk gibiDetaylı ultrasonda kaç dakika bakılıyor kızçeler
canım sen fetal ekoya girmişmiydsin ?hay maşallah sancılardan doğuma kadar konuşulmuş. ne kadar güzel zaman yaklaşıyor demek ki.
ben cam şişe aldım 1 litrelik ona koyuyorum suyu ve günde 3 defa yeniliyorum. 3 litre bazen daha fazla içmiş oluyorum. baştan beri düzenim böyle oldu. bol su içmek çok önemli.
bugün aşı oldum kolum çok acıyor
akşam ağladım acısından sinirim bozuldu
Doktoru da ebesi de ayri cahil. Basimiza boyle bisey gelmesin diye cok bilincli olmaliyiz dr u iyi secmeliyiz ama daha gidecek cok yolumuz var saglikta da her konuda oldugu gibiBenim ablam da normal doğum yaptı ancak yukarıdan bastırıcaz diye kaburgalarını kırmışlardı. Doğumdan sonra bir de onun ağrısını çekti.
Kan sulandirici igne veriyolar diye biliyorum bu durumda. Ins yolunda gider her sey. Bazen zor olur ama sonu guZel olur.günaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı
fetal ekonuz guzel gecsin insgünaydın bacılar vala geçmişi okumaya yetemedim çok olmuş bu sefer :) bıraktım 10 sayfa dün akşam ağlattı bebeğim babamız hiç hissedememişti onu ilk defa akşam hiç durmadan babaya attı tepikleri sonra karnımı açtıkki hareketi dışardan görünüyor pıt diye yukarı kaldırıyor karnımı oturduk ağladık ikimizde bizim mucizemizdi çünkü yarın fetal ekomuz ve kontrolümüz var rabbim sağ salim kavuştursun bizi
çok sevindim, hadi gözün aydın@serefraz85
Merhaba iyi geceler.. Ağrılarım geçmedi hatta şuan şiddeti arttıBugün muaynede şikayetlerimi anlattım, hepsi normal yaşıcaksın bunları dedi. Yalancı doğum sancılarıymış . Rahim duvarına baktı, incelme yok görüntü oldukça normal dedi. Erken doğum riskinden şüphelendiğimi anlamış olmalı ki açıklama yaptı çok şükür.. Ayrıca ekleme yaptı Normal doğum yapabilirsin sakın pes etme dedi...
Bu arada şeker yüklemesi de yapıldı , sonuçlarım iyimiş sıkıntı yok dedi doktor .
Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bu saatten sonra zor günler bekliyor,bu sancılar gerçekten çok fena..
canım Yüce Rabbim yardımcın olsun dua edecem sana bakarsın 1 ay sonra düzelir herşey bence başka bi dr daha gitdua etmekten başka yapacak bişy bulamıyorum kafayı yicem sanki düşün düşündua edin lütfen bide bu çıktı
canım buarada senin detaylı noldu 2 gündür çık sık bakamadım bide sanırım kızçenin fotosunu koymuşsun kaçıncı sayfada bakim bende merak ettim umarım güzel geçmiştir bi sıkıntı yokturMerak etme güzel haberler alırsın inşallah.ama muayene boyunca damarkarı kalbi falan ölçüyorken ekrana değil dr yüzündeki ifadeye bakıyorsun.
saol canım inşallah bunuda atlatacağızfetal ekonuz guzel gecsin ins
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsunDoktorun dogum ucreti + ebenin dogum koclugu + dogum oncesi egitimm hepsi toplmda 4500 tl. Birkac farkli hastane ile calisiyor dogumda hastaneye verecegin ucret kisminda bir fikrim yok o yuzden onceden hastane parasi da dahil 5500 idi hepsi ama simdi hastane disi dr ounca sgk sorun cikarip indirim mi vermiyomus ne oyle bi yasa cikiyornus o yüzden dr kendi kismini dedi hastane degskendir. Ben sgk geciyor diye kosuyolu mefipolu tercih edecegim hebuz fiyat öğrenmedim. Ucretler yuksek ama benim cok da secenegim yok sezeryan sonrasi normal dogum yaptran cok az isim var onlarin fiyatlar hep yuksek genelde ozel çalıştığı için
muayene ucreti 150 tl sik cagrmiyor usgye
ifa versin canım beterinden saklasıngünaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı
maşallah Allah bağışlasın@esoba iste saclari minigimin uclari dalgali tam kivircik degil de allahtan onlerini kesmisde kat vermis gibi duruyo cadi ya daha neler gorcez bakalim
günaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı
bende dün oldum hiç acı yok sadece hafif bi ağırlık hissi , ebenin elinden mi acaba hatun iğneyi yaptı haberim olmadı çok hafif bi eli vardı
yaparken bende hissetmedim hatta pamugu bastır deyince şaştım kaldım bitti mi dedim o kadar hafifti ama sonrası mahvetti 3 gün ağrı yapar dedi kolumu kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?