kötü düşünmüyorum iyi haberler alıcam :) gidip kara kuzumu görücem annesi özledi kızınıbende çok kötü olmuştum ama yattım oraya doktor gelene kadar dua ettım. sonra rahatladım o sırada. ya birde bizim yaşımız biraz büyük olduğundan olur olmaz daha çok korkarak yaklaşıyoruz çok fazla şansımız yok tabii.
Bende 9 kilo aldım,bişey olmaz veririz inşallah bide seninkiler ikiz galiba,bizimki tek olmasına rağmen 9 kilo
En basta hem tahlil hem kultur istese ya. Sonucta sikayetin var. Bazi ozel hastaneler her seye tahlil istiyor ek ucret alindigi icin. Bazilari da ihtiyac olsa da istememeye calisiyor ucretsiz yaptiklari icin.
Benim dr rutin istedi idrar tahlili de kulturu de. Bir sikayetim yokken.
anladım canım çok saol ben gittiğimde bi kontrol etmişti kardiyalog sonra dediki bebeğin küçük 21. haftadaydım 15 dk baktı kalbine hafif bi açıklık var dedi büyüsün öle gel dedi 24. haftada oluyorum şimdi heralde aynısı olacak bi kağıt imzalattılar devlet hastanesinde yapcaklar çünkü çok ilgili bi kadın kapanır bu korkma dedi de gelde bünyene bunu anlat :) inşalah yarın bu saatlerde gircem hayırlı haberlerle gelirim o açıklık kapanmış olurbildiğin ultrason ya ama sadece içerideki ışığı falan kapattılar korktum benişte uzandım aynı şekilde ultrason gibi.bebeği zaten net görüyorsun ben detaylıda bu kadar net görmemiştim. sadece kalbe odaklı çoğu zaman kalbi alıyor ekrana. inceliyor, ama aslı olay kan akışı ve kalp damarlarındaki akım hızı vs vs onlara odaklanıyor herhalde bir 10 kere dinlemişimdir kalp atışını ve kalp damarlarında ki kanın akım sesini. zaten amaçta o kanın akım hızı kan dağılımı vs onlara bakılıyor. bende valla yanlış olmasın 30 dakika filan sürmüştür. hafif bir darlık çıkmıştı bir damarda o yüzden biraz fazla inceledi doğru rapor çıkarabilmek için. işte sonra kalktım anlattı normal olduğunu kalbin sağlam olduğunu filan söyledi bebek büyüsün bir daha bakalım geçmiş olur filan dedi. 12 kasıma tekrar randevu verdi. korkma bende aynı şekilde korktum stres yaptım ama kalbi incelenirken habire tepikledi bizim ki sanki sakin ol der gibi. ama o fetal ekodan çıktım ya nasıl bir rahatlık çöktü üstüme anlatamam :) inşallah sende hayırlı haberlerle geliceksin canım :)
amin canım amin allah aratmasın isteyen herkese nasip etsinAynen Allahım kimseye yaşatmasın inşallah böyle acıları,isteyen herkesin hemencecik oluversin bebişleri...
canım ben de 5,5 haftada 7 kilo aldım. doktor fazla dedi. ama durduramıyorum kendimi. sürekli açım. geçen bi tanıdık doğum yaptı. bebeğinin kırkı dolmuş ve emzirebiliyormuş. 40 günde 15 kilosunu vermiş. o yüzden emzirmek için maksimum çaba sıfır acı modunda olmalıyız. şimdiden herkes emzirmeye hazırlasın kendini : )
Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf
anladım canım çok saol ben gittiğimde bi kontrol etmişti kardiyalog sonra dediki bebeğin küçük 21. haftadaydım 15 dk baktı kalbine hafif bi açıklık var dedi büyüsün öle gel dedi 24. haftada oluyorum şimdi heralde aynısı olacak bi kağıt imzalattılar devlet hastanesinde yapcaklar çünkü çok ilgili bi kadın kapanır bu korkma dedi de gelde bünyene bunu anlat :) inşalah yarın bu saatlerde gircem hayırlı haberlerle gelirim o açıklık kapanmış olur
sıkıntı yapma direk doğuma gidersin artıkben hala doktor randevusu almadım yayarın gideyim alayım kızanım iyice büyümüştür vallahi. ben gidene kadar 1 kilo olacak neredeyse ne kadar az gidersem doktora o kadar stresten kurtulurum felsefesini uyguluyorum ama bu şeker yüklemesi işi bozdu. yarın gideyim alayım randevu birde şu şeker yüklemesini yaptıralım da kurtulayım. herkesler yavrularını gördü bende özledim. allahtan kıpraşıyor içeride bol bol konuşuyoruz biz onunla.
Dün ayrıntılıya girmiştim..Raporu aldık..Baş çevre ölçümü Kemik boy uzunlugu değerleri falan yazıyor..
En sonda da Fetal anomali görülmemeiştir diyor...Aslında baya inceledi doktor sanırım hepsini raporlamadı..Direk sonucu yorumlamış. Kendi doktoruma götüreceğim sonucu zaten gittiğim hastanedende isteyecek ayrıntılıyı. İkinci defa girmiş olacağız..
sanırım mecburuz canım en azından bebiş için son kez diyicez katlanıcazaşıdan gelince ne varmış bunda dedim bi güzel evi topladım sonra şiddetlendi sinirim bozuldu kolumu oynatamıyorum..İkinci 17 kasımda. olmak zorundamıyız acaba
Sütümüz olsun da emzirelim inşallah,ondan faydalısı var mı,bide kolayı,gece vakti aç memeyi emsin kuzucuk
burda karalarda bıraz sarı çıkıyor. :) :) söylede dr güzel resim alsın. bizimki tam önden yüzünü çeksin diye çabaladı olmadı.kötü düşünmüyorum iyi haberler alıcam :) gidip kara kuzumu görücem annesi özledi kızını
banada doktorum söylemedi sağlık ocağına gidince sölediler o yüzden sağlık ocağına sortetanoz aşısı olunmuş kızlar okudum ara ara.ne zaman oldunuz herkes oldu mu?benim doktor bahsetmedi hiç.22. haftadayım şimdi.haftaya kontrol var bi sorsam mı acaba?burda okuyup doktora sormak da acayip oluyo işini öğretmek gibi gerekli görse söylerdi diye düşünüyorum ama işte bi soru işareti oluyo.bi de grip aşısı oldunuz mu?
Geçmiş olsun cnm sen hasta olduğundan bitkinsin bebeğinde hisseder onu ondandır sıkma canını . Gerçi sana diyorum da bizdebazen hiç durmayız bazen çok sakinKızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?