2015 Şubat Anneleri

kötü düşünmüyorum iyi haberler alıcam :) gidip kara kuzumu görücem annesi özledi kızını

Bende 9 kilo aldım,bişey olmaz veririz inşallah bide seninkiler ikiz galiba,bizimki tek olmasına rağmen 9 kilo

canım ben de 5,5 haftada 7 kilo aldım. doktor fazla dedi. ama durduramıyorum kendimi. sürekli açım. geçen bi tanıdık doğum yaptı. bebeğinin kırkı dolmuş ve emzirebiliyormuş. 40 günde 15 kilosunu vermiş. o yüzden emzirmek için maksimum çaba sıfır acı modunda olmalıyız. şimdiden herkes emzirmeye hazırlasın kendini : )

Benim hamileliğimin başından beri bu problem var. 6 aylık oldum anca kültür istediler.. özel e sormuştum 10 günde çıkar dediler, devletle de uğraşılmıyor ne yapsam acaba?

anladım canım çok saol ben gittiğimde bi kontrol etmişti kardiyalog sonra dediki bebeğin küçük 21. haftadaydım 15 dk baktı kalbine hafif bi açıklık var dedi büyüsün öle gel dedi 24. haftada oluyorum şimdi heralde aynısı olacak bi kağıt imzalattılar devlet hastanesinde yapcaklar çünkü çok ilgili bi kadın kapanır bu korkma dedi de gelde bünyene bunu anlat :) inşalah yarın bu saatlerde gircem hayırlı haberlerle gelirim o açıklık kapanmış olur

ben hala doktor randevusu almadım ya yarın gideyim alayım kızanım iyice büyümüştür vallahi. ben gidene kadar 1 kilo olacak neredeyse ne kadar az gidersem doktora o kadar stresten kurtulurum felsefesini uyguluyorum ama bu şeker yüklemesi işi bozdu. yarın gideyim alayım randevu birde şu şeker yüklemesini yaptıralım da kurtulayım. herkesler yavrularını gördü bende özledim. allahtan kıpraşıyor içeride bol bol konuşuyoruz biz onunla.

Sütümüz olsun da emzirelim inşallah,ondan faydalısı var mı,bide kolayı,gece vakti aç memeyi emsin kuzucuk

Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf

canım bol bol dinlen. tarhana çorbası çok güçlendiriyor. keşke kemik suyuyla pişirebilsen daha faydalı olur senin için. çabuk toparlarsın. geçmiş olsun.

Dün ayrıntılıya girmiştim..Raporu aldık..Baş çevre ölçümü Kemik boy uzunlugu değerleri falan yazıyor..
En sonda da Fetal anomali görülmemeiştir diyor...Aslında baya inceledi doktor sanırım hepsini raporlamadı..Direk sonucu yorumlamış. Kendi doktoruma götüreceğim sonucu zaten gittiğim hastanedende isteyecek ayrıntılıyı. İkinci defa girmiş olacağız..

aynı şekilde sağolsun bana da öyle bir profesör denk geldi çok ilgili ve bilgiliydi. bende işte 20. haftamdaydım sanırım baktı ileride düzelir falan dedi 29. haftada bir daha bakılacak işte :) sende bende buradaki herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah :)

s
sıkıntı yapma direk doğuma gidersin artık

ayrıntılı yazılmıyor canım devlette filan. normal yani kafana takma daha fazla :)

tetanoz aşısı olunmuş kızlar okudum ara ara.ne zaman oldunuz herkes oldu mu?benim doktor bahsetmedi hiç.22. haftadayım şimdi.haftaya kontrol var bi sorsam mı acaba?burda okuyup doktora sormak da acayip oluyo işini öğretmek gibi gerekli görse söylerdi diye düşünüyorum ama işte bi soru işareti oluyo.bi de grip aşısı oldunuz mu?

Sütümüz olsun da emzirelim inşallah,ondan faydalısı var mı,bide kolayı,gece vakti aç memeyi emsin kuzucuk

canım normal şartlarda sütün gelmesi lazım. sezaryen yapıldığı için çoğu doğum, o yüzden gelmesi 1-2 günü bulabiliyor. sütüm yok, sütüm gelmiyor diyip bebekleri emzirmeyen ya da meme ucu çatlakları yüzünden acı duyan, acı eşiği düşük olan anneler emzirmektense mamaya başvuruyorlar. aslında bu yüzden "hepimiz kendimizi emzirmeye hazırlayalım" demek istedim.

banada doktorum söylemedi sağlık ocağına gidince sölediler o yüzden sağlık ocağına sor

Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf
Geçmiş olsun cnm sen hasta olduğundan bitkinsin bebeğinde hisseder onu ondandır sıkma canını . Gerçi sana diyorum da bizdebazen hiç durmayız bazen çok sakin Bugün yine sakiniz inşAllah ilerleyen saatlerde coşar çocuğum akşamda doktora gidicez gene telaş heyecan

tekrar mı tetenoz aşısı muhabbeti durumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…