2015 Şubat Anneleri

Ay bende esimi bekliorum izin gunu butun bazinin alti bosalip yine dolcak

eskiden ne çıtırmışım diyorum şimdi kilom fazla değil ama göbeğim büyüdüğünden hiçbişey olmuyor ,

İnşallah öyledir canm ne biliyim altı kiloyla doğuma gidenler olmş galan onları okuyunca moralim bozuldu ama vazgeçtim yemekten kısmayacam ya banane çok canm istyo dünyayı yemek istyrm yiyecemde

6 kiloyla gidenleri düşünme bebeğim sende 30 kiloyla falan gidenleri düşün : )))

selam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç

benim bebeğim zaten hareketli değil , ama bazende hepden duruyor hareketleri kendine vesvese vermemeye çalış dua ediyorum diyorumki hadi canımın içi anneye bi işaret ver bazen veriyor o işareti beni mutlu ediyor

Kızlar zaman çabuk geçti sanki dimi 24 lere 25 lere geldik çok şükür 30 larıda bi göreydik sonrası daha kolay geçer gibi sanki

bence 30 dan sonrası geçmez gibi geliyor sürekli doğumu bekliyorsun ya. birde ağırlaşınca hiç geçmez zaman. hep evde oturmaktan. şimdi en azından dışarı çıkıp geziyoruz yürüyoruz falan

Nilda Sidelya ve Tuana hoşuma gitti. Illa Kuran'da yazmasına da gerek yok zaten. Anlamı güzel olsun. Hz ibrahimin eşinin adının Sara olduğuna ayrıca sevindim. Sare sanıyodum ben de.
Bence de onemli olan anlami guzel olsun. Bu yazida da bahsedilen internetteki kaynaklarin bazilari anlamini yanlis vermeleri. İyi arastirma yapmak lazim yani

ee ben 40 la gıdecem heralde. sabahtan berı salatalık yıyorum. acıkıyorum aç dusam olmaz ne yapam şaşırdım.

biz senle biriz kilodaşım aldı başını gidiyor ne dur diyebiliyorum nede git bende aç duramıyorum ama öğlende ağır yemek yemiyorum akşamda az ekmek tüketiyorum. günde 4 litre su içiyorum gene doymuyorum

Oluyor canım , yorgun olduğumda ya da araba yolculuğu yaptığımda

ahaa araba yolculuğunda da mı hareket duruyor ,ben bunu hiç düşünmedim normalde arabayla gitmiyom işe ev yakın keşfedememişim bunu bende izin dönüşü neredeyse 2 gün hissedemedim acep arabadan mı ki :)) vayy kuzum çok mu sallanmış da hırpalanmış : (((

ee ben 40 la gıdecem heralde. sabahtan berı salatalık yıyorum. acıkıyorum aç dusam olmaz ne yapam şaşırdım.

bende sabah evde kahvaltı yapıp çıktım, yemeğe kadar bi havuç bi de mandalina yedim ama yemekhaneye zor düştüm resmen ... anam akşam 4 kase çorba yedim doymama hepimizde var sanırsam, haşlanmış patetes getir evden belki daha ii tutar

koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))
Ben de yaptirnadim. Toplam 3 doz yapilmisim. EN sonuncu da bir bucuk sene once. Kolum cok agrimisti simdi okul zamani o agriyi cekemem diye kendime izin verdim. Aslinda yapulmasi lazim diye dusunuyorum ama benim oglan kucuk onda yapilan gecerli diye okudim
ben de simdi onumu kapatamadan geldim. Ve usudum. Napcaz ya. 2 ay icin mont da alamam zaten nasil bir monta sigarim ki. Panco tarzi birsey olabilir de ucuz olmadi. Bi battaniye kesip kendimiz mi yapsak acaba

3 kilo aldım göbek epey çıkmaya başladı ..Fazla almak istemiyorum 10 kiloyu bulmasa bari
gerçi son aylar özellikle 7. aydan sonra nasıl oluyor -kilo alımı bilmiyorum

hastane zaten steril mi ? : ))) kim diyor bunu yaw, hastane enfeksiyonu diye bir gerçek varken
Geçende de yazmıştım özel bir hastanede burun ameliyatı olan kadın enfeksiyon kapıp iki bacağını da kaybetti haberlere çıktı. Ondan sonra bende tırstım ayrıca canlı aşıları yaptırmamak gerekirmiş tetanos canlı aşı değil bildiğim kadarıyla

bence 30 dan sonrası geçmez gibi geliyor sürekli doğumu bekliyorsun ya. birde ağırlaşınca hiç geçmez zaman. hep evde oturmaktan. şimdi en azından dışarı çıkıp geziyoruz yürüyoruz falan
30 DAN önce de geçmedi sonrada geçmez. bana hıc gecmıyor . saya saya perişan oldum. daha 24. hafta her haftanın her gununu sayıyorum bır gun unutmadımki geçsin. haftayı bıraktım gunlerı sayıyorum .90 güne ne zaman ınecek dıye başladım sımdıde.
keyfını çıkar dıyorlarya o bende hiç yok. her ay ayın bırınde işlerı bıtırmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz rahatsızlanırım yatmak zorunda kalırım dıye. çok şükür iyi geçti şimdiye kadar problem olmadı ama asıl bundan sonrası zor.

senın annen yapıyor güzel yemeklerı tabii beslıyor kızanını.

ben de simdi onumu kapatamadan geldim. Ve usudum. Napcaz ya. 2 ay icin mont da alamam zaten nasil bir monta sigarim ki. Panco tarzi birsey olabilir de ucuz olmadi. Bi battaniye kesip kendimiz mi yapsak acaba

becerikli olsam battaniye fikrini denerdim bi : ))) hiç hayatımda panço giymedim nsl olur bilemedim, lcw den bi hamile kazağı aldıydım onu giysem üstüne bişey giymeden nsl olur of of

bu şekilde daha fazla alırsın ama çorba yap kendine ekmeksizde olsa onu ye doyurucu salatalardan yapabilirsin
aslında bünye meselesi almaya müsaitse vücudun alırsın kiloyu geçici bir durum gibi düşün önemli olan dogumdan sonra kalmaması
hep aynı şeyleri duyuyorsun belki ama kendini bu şekilde rahatlat en azından
bende bazen aynaya bakarken kendimi garip hissediyorum ama oğlum için herşeye değer dogrusu

becerikli olsam battaniye fikrini denerdim bi : ))) hiç hayatımda panço giymedim nsl olur bilemedim, lcw den bi hamile kazağı aldıydım onu giysem üstüne bişey giymeden nsl olur of of
Ben de hic giymem panco. Sal dolamayi da sevmem omzuma fln. Ama olmaz bi cozum bulmamiz lazim. Okul evime yakin 10 dk yuruyup geliyorum ama usunur artik.
Kardesimin bi pancosu vardi artik giymiyo isteyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…