- 24 Haziran 2014
- 465
- 356
- 78
selam kızlar.bugün varrya bugün aman Allahım ne gündü..büyük konuşmanın bedelini iyi ödedim.sabah şeker tarama testi için hastaneye gittim evim çok yakın olduğu için tek başıma gittim salak gibi.şekerli suyu içtiktikten 40 dk sonra falan fenalık geçirdim tansiyonum düştü bayılıyodum az daha mide bulantısı buz gibi bi ter beni hemen müşahedeye aldılar.renk falan attı.2 saat bırakmadılar hastaneden.eşim geldi sonra.Allahtan istfira etmedimde verdim ikinci kanı ayyyy yoksa bi daha asla yaptırmazdım.
burda S Sond cancağızım bana bir arkadaşının şeker yüklemesinde fenalık geçirdiğini söylemiştide bende yok be oda abartıyo okadar da değil demiştim.efenim anladım ki büyük lokma yiyiceeen büyük konuşmayacan.ağzımın payını almış durumdayım.
sonrada doktoruma gittik oğluşumu gördüm şükür her şeyi iyi bacakları uzata uzata yatıyo. şeker sonuçlarıda iyi çıktı 100 lük falan istemedi Allahtan.26 ocak ile başlayan hafta içinde bize doğum gözüküyo.yani kaldı 3 aaayy.
burda S Sond cancağızım bana bir arkadaşının şeker yüklemesinde fenalık geçirdiğini söylemiştide bende yok be oda abartıyo okadar da değil demiştim.efenim anladım ki büyük lokma yiyiceeen büyük konuşmayacan.ağzımın payını almış durumdayım.
sonrada doktoruma gittik oğluşumu gördüm şükür her şeyi iyi bacakları uzata uzata yatıyo. şeker sonuçlarıda iyi çıktı 100 lük falan istemedi Allahtan.26 ocak ile başlayan hafta içinde bize doğum gözüküyo.yani kaldı 3 aaayy.