2015 Şubat Anneleri

canım 3076 . sayfada. iyi geçti bir problem yok dedi 683 gr 31 cm miş. normal gelişimi ama yine de pek hareketli değil. öyle çook az ara sıra hareket edıyor. o da uzanınca akşamüstü genelde.
Maşallah ne de güzel çıkmış boy kiloda iyi herşeyin yolunda olması ne güzel darısı benim başıma dicem ama cumaya kaldı:(neyse vardır her işte bi hayır...benim de aynı öle çok sağlam hissetmiom hareketleri en çok yemek yerken tepki verio obur olacak galiba:)

Maşallah ne de güzel çıkmış boy kiloda iyi herşeyin yolunda olması ne güzel darısı benim başıma dicem ama cumaya kaldı:KK43:neyse vardır her işte bi hayır...benim de aynı öle çok sağlam hissetmiom hareketleri en çok yemek yerken tepki verio obur olacak galiba:)
olsun cumaya ne kaldı. insan sabırsızlanıyor ama yapacak bır sey yok.
benım bıraz once bır ıkı pıtlatttı gectı daha çıt yok. zaten zayıf hareketler.

Benim hamileliğimin başından beri bu problem var. 6 aylık oldum anca kültür istediler.. özel e sormuştum 10 günde çıkar dediler, devletle de uğraşılmıyor ne yapsam acaba?

Kultur uc gunde cikar ki on gun cok demisler mutlka yaptir ihmal etme en rutin testler bunlar nsl istemiyorlar hayret

Dün ayrıntılıya girmiştim..Raporu aldık..Baş çevre ölçümü Kemik boy uzunlugu değerleri falan yazıyor..
En sonda da Fetal anomali görülmemeiştir diyor...Aslında baya inceledi doktor sanırım hepsini raporlamadı..Direk sonucu yorumlamış. Kendi doktoruma götüreceğim sonucu zaten gittiğim hastanedende isteyecek ayrıntılıyı. İkinci defa girmiş olacağız..

Cok sukur goxun aydin canim

selam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç

Arada oluyo oyle sikinti yapma bu hafta benimki de sessiz

koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))

Ben de varim daha once dort doz oldum diye olmuyom bu gebelikte

ahaa araba yolculuğunda da mı hareket duruyor ,ben bunu hiç düşünmedim normalde arabayla gitmiyom işe ev yakın keşfedememişim bunu bende izin dönüşü neredeyse 2 gün hissedemedim acep arabadan mı ki :)) vayy kuzum çok mu sallanmış da hırpalanmış : (((

O kesinlike etkiliyor istanbul donusu yasadim bizzat

Nobetciyim bugun yeni mudur yardimcisi gelmis. Bana bakti bakti siz nobetten dusmediniz mi dedi : )
Oyle bir bakti ki icinden dogum izni almam gerektigini dusundu bence.

Kiz firsat ayagna gelmisken deseydin cok zoraniyorum zaten bi insanlik merhamet gisteren olursa sevinirm diye

siz çok şanslısınız ya ilk çocuktan dolayı. benimde yavrumun sadece bir tane battaniyesi 2 tane çorabı birde çıtçıtlısı var daha da birşeyi yok. annem çıkalım bu ay çarşıya diyor. torununa o alıcak ilk kıyafetlerini :) kayınvalidem de verir para bitiririm alacakları. çok bir para tutmuyor aslında toplu bakarsak. teyzemin gelini doğurucak o da 600 700 tlye bitirdik biz alışverişi dedi.
Gucum yetmiyor diye mi ne bilmem isim bitmek bilmiyor resmen..

Cikardim yagizin esyalarini
Once deterjanla yikadim
İlk firsatta dalan roxy alcm bi de oyle yikicam kismetse utuleyip yerlestiricem.
Beyazlar uc yilda sandik lekesi olmus vakumlu hurcta bide! Onlari cikaricam diye canim cikti. En guzel parcalari da beyaz olnlar :)
Bi suru battaniye var
Orgu takimlari ve yelekleri de var ki yagizin agzina sokma huyu vardi tuyli seyleri hic giydiremedim insallah ayazda saglikla giydirmek nasip olur
Badisi de bisuru var..
Yurutec mama sandalyesi nevresim takimlari uorgan yastigi var
Mevlutluk ve hastane cikisi
Pijama bi kac tulum disarida giyebilecegi yakisikli bi kac takim alirim yeter

kızlar dün bunu h&m den aldıım, o kadar güzel kiii, yumuşacııkkk, ay içinde oğluşumu hayal ettim, Allah o günleri gösterir inşallah sağlıkla huzurla:KK68:

Eklentiler

• hmprod.webp
    hmprod.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 87
Park yatak almaya karar verdim onuda kasim sonu amcasi hediye alacakmis
Kendi ihtiyacm olacak emzirme 2 sutyen 4 atletim var avent yikanabilen gogus pedi de var
Sabahlik ve geceligim var
Bi gecelik ve bi pijama alsam kafi
Port bebesi ve anakucaginin da monte edilebildigi 3 lu travel arabamiz var.
Bi yagmurluk eksigi var
Harbi liste yapmis oldum iyi mi :)
Lansinoh gogus kremi
Sebamed pisik kremi
Sebamed sampuan
Sebamed yuz kremi ya da bebe kremi
Bebek bezi alinmali
Yaparsam bi de bebek sekeri alcm o kadar gibi

Evet canım her iki damarda da vardı bnm perinatolog bnm gozumü çok korkutmustu preeklamsi nöbetleri olabilir erken doğum olabilir tansiyon yükselebilir falan diye ama kendim doktorum rahatlatmisti çok büyük ihtimal geCer diye gerçekten de dediği gibi geçmiş sana aspirin falan verdiler mi inşallah seninki de geçer canım dua ediyorum senin için
evet aspirin verdiler kaçıncı haftada geçti ?

bu cuma bende e bebeğe gıtmeyı düşünüyorum. bızımde hemen herseyımız var sadece bırbeyaz battanıye 3 4 dışarı ıcın takım alıcam..

ılk cocugumda ne pısık kremı ne bakım kremı hıcbırsey almadım hıcte gerek olmadı..kı ben acıkcasıbu tarz seylere de karsıyım..doğal yöntemler herdaım daha cazıp gelır ..mesela kızımı banyo sonrası hep saf zeytınyagını hafıf ısıtıp onunla masaj yaparak yağladım..hıc ısılık, pişik yada derısel bır sorunu olmadı..pişik olduğunda yıne kullanmadım..yıkayıp kurulayıp havalandırıp bezledim..
hastalansa ılac ıcırmek yerıne bıtkılerle tedavı etmeye çalışırım hamdolsun Allah yardım edıyor..

mesele çocuk olunca ınsanın vıcdanı el vermıyor açıkçası ..

bu cuma bende e bebeğe gıtmeyı düşünüyorum. bızımde hemen herseyımız var sadece bırbeyaz battanıye 3 4 dışarı ıcın takım alıcam..

ılk cocugumda ne pısık kremı ne bakım kremı hıcbırsey almadım hıcte gerek olmadı..kı ben acıkcasıbu tarz seylere de karsıyım..doğal yöntemler herdaım daha cazıp gelır ..mesela kızımı banyo sonrası hep saf zeytınyagını hafıf ısıtıp onunla masaj yaparak yağladım..hıc ısılık, pişik yada derısel bır sorunu olmadı..pişik olduğunda yıne kullanmadım..yıkayıp kurulayıp havalandırıp bezledim..
hastalansa ılac ıcırmek yerıne bıtkılerle tedavı etmeye çalışırım hamdolsun Allah yardım edıyor..

Saf zeytin yağını nereden buluyorsun canımcım?

bende zeytinyağdan yanayım hiç pişik yapmadı ablamlar hep öle yaptı

kızlar dün bunu h&m den aldıım, o kadar güzel kiii, yumuşacııkkk, ay içinde oğluşumu hayal ettim, Allah o günleri gösterir inşallah sağlıkla huzurla:KK68:
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah

O bu su olur her eksik bi şekilde giderilir de arkadaşlarbenim sise nacizane tabsiyem dilinizden duanizi dusurmemeniniz.. İnsan hamileyken onemsemeyebiliyor yahu illaki yicek illaki uyuyacak illaki büyüyecek diyebiliyor.. Ama çocuk büyütmek öyle zor öyle zor ki..hele annelere.. Uykusuzluk falan değil kastim anne olmadan anlamazsin derler ya çok doğru.. O uyur siz nefesini dinlersiniz o yer siz doymadi zannedersiniz hele hastalaninca Allahim ondan al derdi bana ver diye sabahlara kadar aglarsiniz... Dua edelim Allah bugunlerimizi aratmasin .. Hepimize en kolayindan saglikla doğumlar nasip etsin..
Bebeklerin kucaklarimiza gelir gelmez sutlerimiz fiskirsin..
Bebikler hemen tutsun hic zorluk cekmesin..
Sonrasindada onlari emzirmek noktasında Allah bize bol sütler nasip etsin onlarda yilmadan usanmadan emsin...
Hiccccccccc gaz sorunumuz olmasin... Aksam yatan sabah kalkan bebekler nasip etsin yüce Yaradan ..
Hele öyle istahli olsunlar ki ne versek yesinler ama hic kusmasinlar inşaallah...

O bu su olur her eksik bi şekilde giderilir de arkadaşlarbenim sise nacizane tabsiyem dilinizden duanizi dusurmemeniniz.. İnsan hamileyken onemsemeyebiliyor yahu illaki yicek illaki uyuyacak illaki büyüyecek diyebiliyor.. Ama çocuk büyütmek öyle zor öyle zor ki..hele annelere.. Uykusuzluk falan değil kastim anne olmadan anlamazsin derler ya çok doğru.. O uyur siz nefesini dinlersiniz o yer siz doymadi zannedersiniz hele hastalaninca Allahim ondan al derdi bana ver diye sabahlara kadar aglarsiniz... Dua edelim Allah bugunlerimizi aratmasin .. Hepimize en kolayindan saglikla doğumlar nasip etsin..
Sonrasindada onlari emzirmek noktasında Allah bize bol sütler nasip etsin onlarda yilmadan usanmadan emsin...
Hiccccccccc gaz sorunumuz olmasin... Aksam yatan sabah kalkan bebekler nasip etsin yüce Yaradan ..
Hele öyle istahli olsunlar ki ne versek yesinler ama hic kusmasinlar inşaallah...
insaAllah....
Aminn..amin...amin...canim Allah razi olsn..

Park yatak almaya karar verdim onuda kasim sonu amcasi hediye alacakmis
Kendi ihtiyacm olacak emzirme 2 sutyen 4 atletim var avent yikanabilen gogus pedi de var
Sabahlik ve geceligim var
Bi gecelik ve bi pijama alsam kafi
Port bebesi ve anakucaginin da monte edilebildigi 3 lu travel arabamiz var.
Bi yagmurluk eksigi var
Harbi liste yapmis oldum iyi mi :)
Lansinoh gogus kremi
Sebamed pisik kremi
Sebamed sampuan
Sebamed yuz kremi ya da bebe kremi
Bebek bezi alinmali
Yaparsam bi de bebek sekeri alcm o kadar gibi
arabanizdan memnun musun canım ? markası ne?

ızmırden kv demler den getırıyoruz... elımde yaklaşık 35 lt kadar mevcut :KK66:

Ooooo ne güzel maşallah. Ben de öyle saf doğal şeyleri severim ama kimsemiz yok ki. Bir köyüm bile yok. Çevremdeki kimse de benim kadar dikkat etmiyor. Doğalını bulalım organiğini alalım diyen yok.

Aminnn canim aminn
Ben kismetse ikinci cocugumu bekliyorum
Yagiz istahsizdir ve ayazin da bir bobreginde genisleme var ve gunum duayla gciyor saglikla sinama rabbim diye.
Hrm butun gun korku ve kurguyla gecmeyecegi icin hem de sezeryan olacagim icin de evden en az 40 gun onu bunu alamya cikmak istemeyecegim icin ne lazim olur diye kafa patlatmak zorunda kaliyorum mecbur:)
Hersey tabii ki olur insallah vakit ayirip kafa patlatip gonlumuzce yapmak almak kullanmak da nasip olur

Back
X