Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumuşatıcı gözüne sirke koyun diyolarlar hem yumuşatıyormuş hem de diğer kimyasal yumuşatıcıların bıraktığı kalıntıları bırakmıyor.. ayrıca çamaşırlar sirke de kokmuyormuş. istedikleri kadar hipoalerjenik yok bebekler için vs yazsınlar. yumuşatıcılar kimyasal kalıntı bırakıyor ve bu bence bebek cildi için çok tehlikeli.Bu arada ben bingo softun bebek icin olan yumusaticisiyla beraber kullaniyodum hacisakiri sertlesiyo belli bi sure sonra ama huc bi yan etkisini gormedim cocugumun cildinde cokda guzel kokuyodu mis misss![]()
Kesinlikle canım anne babanın tutumu çok önemli. Benim kızım doğmadan önce eşimle konuştuk birimizin hayır dediğine diğerimiz evet demiycek diye. 4 yaşına girdi kızım. Artık anlıyor birimize sorunca diğerimize gitmiyor bile:) arada ben bileye izin vermeyince babasına gidiyor, babası soruyor annen ne dediyse o diyor:) çünkü çevremizde anne baba ikileminde kalmış çocuklar var. Bu durumu çok kullanıyorlar. Kesinlikle ilk çocuğu olacak arkadaşlar bu uyumu sağlayın eşinizle aranızda. İlerde çok rahat edersiniz. Ben kızıma kızdığımda bile gidip babasından şefkat beklemiyor, çünkü babası haketmişsindir kızım diyor.Ben şiddete karşıyım çok büyük bişi olmadıkça bilinçli hırsızlık veya büyük bi yalan gbi bili olmadıkça çocuk asla dövülmemeli. Bilinçli olması da 7 yaşından sonra oluyo zaten. Bu konuda hassas olduğumuz için biz yıpranıcaz. Eşle yani baba ve annenin aynı görüş olması çok önemli
Evet ondan belki. Eşim duymuş ama Trakyada da kavun karpuz yetişiyor belki onlarda yapıyorlardır. Litchi kesin bunu da biliyordur.
Litchi Saraçoğlu :), ikiside kimyager mesleklerde aynı. Var bu kimyacılarda bişi :)
Kalpte Parlaklık bende de görülmüştü 18. Haftada, 24te bakıldı kaybolmuş dendi . İnş Öyledir gercekten ve inş seninki de kapanır . Üzülme kimsenin hareketlerine , bebiş de üzülür sonra . Önemli olan o :) başkaları değil annesi senin huzurlu olmana ihtiyacı varKızlar selamlar.Midemden dolayı uyku tutmadı ben de sizlere bir bakıyım dedim sanırım kimsecikler yok ortalıkta.Cuma günü perinatolojiden randevumuz vardı bebeğimin kalbindeki parlaklıktan dolayı,çoğu kişininkini okumuştum perinatoloğa gidip ayrıntılı bakınca gözükmüyormuş mesela bazılarının.Ne yalan söyleyim bizimki de öyle olur diye düşünmüştüm ama olmadı.Bebeğimin kalbinde hala bir parlaklık var ama maaşallah diğer herşeyi ultrasonda görülen kadarıyla sağlıklı bir bebek.Böbrekleri,mesanesi,elleri,kolları,parmakları.. her yerine baktı doktor.%90 ihtimalle sağlıklı bir bebek olacağını söyledi ve yine de risk olduğu için bana amniyosentez önerdi.Ne yapılabilir ki 6 aylık bebeğe?Ben zaten amniyosentez gibi şeylere karşıydım her zaman yaptırmadım Rabbime sığınıyorum sizler de dua edin lütfen inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Eşimden de bu geçen sürede istediğim desteği bulamadım bilemiyorum zaten bizimkisi planlı bir bebek değildi biliyorsunuz benim 3. bebeğim sanki diğerleri de istemedi diye itici davranıyorlar yada ben hassasım belki de bilemiyorum artık nerdeyse doğuracağım kayınvalidem geçen gün sordu bebek nasıl diye onun harici hiçbir şeyini sormadı bir hayırlı olsun gözümüz aydın bile demedi öğrendiğinde.Eşim de bakıyorum hiç dikkat etmiyor yani bilmiyorum mesela yerden birşey alınacak sen eğilme demez sürekli bana iş buyuruyor biliyorsunuz ben eşimle birlikte çalışıyorum bazı şeyler gücüme gidiyor bilemiyorum belki de ben hassaslaştım annem haricinde kimsenin benimle ilgilendiğini zannetmiyorum en yakın arkadaşıma bebeğin kalbinde parlaklık görüldüğünü cuma günü perinatoloğa gideceğimizi söylemiştim cuma günü işte hastaneden geldik tabii ben bir sürü ağladım filan sonra arkadaşım çaldırdı o kadar sevindim ki anlatamam ben sandım benim durumumu soracak unutmamış demek dedim hemen geri aradım annesiyle alışveriş merkezinde geziyormuş da bilmem neyi nerden aldığımı soracakmış...O gün de eşimle o kadar garip şeyler oldu ki anlatmak istemiyorum ama o anki üzüntümü katladığını söyleyebilirim biraz desteğe ihtiyacım vardı sadece...
Çocuk sevmek çocukları görünce sağda solda sıkıştırıp öpüp mıncıklamak değil,bizim büyüklerimiz ne zaman başımızda büyük gibi davrandı ki zaten bizleri rahat ettirsinler,ne zaman şöyle hoşgörülü,babacan,anaç,sevgi dolu,cömert,samimi olup kucak açacaklar?Sonra ama çocuklarla ilgili hep ajitasyon yaparlar,suç kendilerinde yokmuş gibi.Ne kadar takmayım desem de üzülüyorum işte.Rabbime havale ediyorum hepsini.Bütün melekler sağlıkla sıhhatle doğarlar inşallah.Gece gece amma gözyaşı döktüm amma yazdım...
Canım sen kendi moralini yüksek tut yeter. Tabi hepimiz biliyoruz insanın eşinin desteği psikolojik olarak bile rahatlatıyor insanı. Ama her erkek anlayışlı olamıyor maalesefKızlar selamlar.Midemden dolayı uyku tutmadı ben de sizlere bir bakıyım dedim sanırım kimsecikler yok ortalıkta.Cuma günü perinatolojiden randevumuz vardı bebeğimin kalbindeki parlaklıktan dolayı,çoğu kişininkini okumuştum perinatoloğa gidip ayrıntılı bakınca gözükmüyormuş mesela bazılarının.Ne yalan söyleyim bizimki de öyle olur diye düşünmüştüm ama olmadı.Bebeğimin kalbinde hala bir parlaklık var ama maaşallah diğer herşeyi ultrasonda görülen kadarıyla sağlıklı bir bebek.Böbrekleri,mesanesi,elleri,kolları,parmakları.. her yerine baktı doktor.%90 ihtimalle sağlıklı bir bebek olacağını söyledi ve yine de risk olduğu için bana amniyosentez önerdi.Ne yapılabilir ki 6 aylık bebeğe?Ben zaten amniyosentez gibi şeylere karşıydım her zaman yaptırmadım Rabbime sığınıyorum sizler de dua edin lütfen inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Eşimden de bu geçen sürede istediğim desteği bulamadım bilemiyorum zaten bizimkisi planlı bir bebek değildi biliyorsunuz benim 3. bebeğim sanki diğerleri de istemedi diye itici davranıyorlar yada ben hassasım belki de bilemiyorum artık nerdeyse doğuracağım kayınvalidem geçen gün sordu bebek nasıl diye onun harici hiçbir şeyini sormadı bir hayırlı olsun gözümüz aydın bile demedi öğrendiğinde.Eşim de bakıyorum hiç dikkat etmiyor yani bilmiyorum mesela yerden birşey alınacak sen eğilme demez sürekli bana iş buyuruyor biliyorsunuz ben eşimle birlikte çalışıyorum bazı şeyler gücüme gidiyor bilemiyorum belki de ben hassaslaştım annem haricinde kimsenin benimle ilgilendiğini zannetmiyorum en yakın arkadaşıma bebeğin kalbinde parlaklık görüldüğünü cuma günü perinatoloğa gideceğimizi söylemiştim cuma günü işte hastaneden geldik tabii ben bir sürü ağladım filan sonra arkadaşım çaldırdı o kadar sevindim ki anlatamam ben sandım benim durumumu soracak unutmamış demek dedim hemen geri aradım annesiyle alışveriş merkezinde geziyormuş da bilmem neyi nerden aldığımı soracakmış...O gün de eşimle o kadar garip şeyler oldu ki anlatmak istemiyorum ama o anki üzüntümü katladığını söyleyebilirim biraz desteğe ihtiyacım vardı sadece...
Çocuk sevmek çocukları görünce sağda solda sıkıştırıp öpüp mıncıklamak değil,bizim büyüklerimiz ne zaman başımızda büyük gibi davrandı ki zaten bizleri rahat ettirsinler,ne zaman şöyle hoşgörülü,babacan,anaç,sevgi dolu,cömert,samimi olup kucak açacaklar?Sonra ama çocuklarla ilgili hep ajitasyon yaparlar,suç kendilerinde yokmuş gibi.Ne kadar takmayım desem de üzülüyorum işte.Rabbime havale ediyorum hepsini.Bütün melekler sağlıkla sıhhatle doğarlar inşallah.Gece gece amma gözyaşı döktüm amma yazdım...
Canim eko istemedimi doktorun burda bikac arkadasdada ayni sorun vardi ama onlar fetal eko cektirmislerdi cogunluk dogumdan once kapaniyo cnm insallah olede olucak sikma canini esine gelince belki 3. Cocuk bakim maddi manevi zor oldugundan bole davraniyo olabilir cnm kendi dusunuyosa sana belli etmek istemiyoda olabilir ki erkekler zaten belli sure sonra monotonlasip odunlasiyolar cnm onuda hic takip kafana uzme kendini relex olmaya calis aman bisver gitsinKızlar selamlar.Midemden dolayı uyku tutmadı ben de sizlere bir bakıyım dedim sanırım kimsecikler yok ortalıkta.Cuma günü perinatolojiden randevumuz vardı bebeğimin kalbindeki parlaklıktan dolayı,çoğu kişininkini okumuştum perinatoloğa gidip ayrıntılı bakınca gözükmüyormuş mesela bazılarının.Ne yalan söyleyim bizimki de öyle olur diye düşünmüştüm ama olmadı.Bebeğimin kalbinde hala bir parlaklık var ama maaşallah diğer herşeyi ultrasonda görülen kadarıyla sağlıklı bir bebek.Böbrekleri,mesanesi,elleri,kolları,parmakları.. her yerine baktı doktor.%90 ihtimalle sağlıklı bir bebek olacağını söyledi ve yine de risk olduğu için bana amniyosentez önerdi.Ne yapılabilir ki 6 aylık bebeğe?Ben zaten amniyosentez gibi şeylere karşıydım her zaman yaptırmadım Rabbime sığınıyorum sizler de dua edin lütfen inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Eşimden de bu geçen sürede istediğim desteği bulamadım bilemiyorum zaten bizimkisi planlı bir bebek değildi biliyorsunuz benim 3. bebeğim sanki diğerleri de istemedi diye itici davranıyorlar yada ben hassasım belki de bilemiyorum artık nerdeyse doğuracağım kayınvalidem geçen gün sordu bebek nasıl diye onun harici hiçbir şeyini sormadı bir hayırlı olsun gözümüz aydın bile demedi öğrendiğinde.Eşim de bakıyorum hiç dikkat etmiyor yani bilmiyorum mesela yerden birşey alınacak sen eğilme demez sürekli bana iş buyuruyor biliyorsunuz ben eşimle birlikte çalışıyorum bazı şeyler gücüme gidiyor bilemiyorum belki de ben hassaslaştım annem haricinde kimsenin benimle ilgilendiğini zannetmiyorum en yakın arkadaşıma bebeğin kalbinde parlaklık görüldüğünü cuma günü perinatoloğa gideceğimizi söylemiştim cuma günü işte hastaneden geldik tabii ben bir sürü ağladım filan sonra arkadaşım çaldırdı o kadar sevindim ki anlatamam ben sandım benim durumumu soracak unutmamış demek dedim hemen geri aradım annesiyle alışveriş merkezinde geziyormuş da bilmem neyi nerden aldığımı soracakmış...O gün de eşimle o kadar garip şeyler oldu ki anlatmak istemiyorum ama o anki üzüntümü katladığını söyleyebilirim biraz desteğe ihtiyacım vardı sadece...
Cok guzelmis cnm odasi ona bi yatak alirsin artik kardesi yatip uyur besiginde beraber kullanirlar iste annesiEki Görüntüle 1275258 Eki Görüntüle 1275259 Eki Görüntüle 1275258 Eki Görüntüle 1275259
Bu arada emzirme koltuğundan falan bahsedilmiş. Buda benim 3 yaşındaki kızımın odasından bi kare:) şimdiki ajlım olsa o kadar para vermezdim. Daha ucuz bişey alıp ortaokul zamanında falan iyi bişey alırdım. Ama heves işte:)
Günaydın. Ben burdayım ama tıkınmaktan yazamadım. Bir şey takıldı kafama 4:30 dan sonra uyuyamadım.Herkese gunaydun dicem ama kimsecikler yok anammmmise gudenlere ne oldu bu saatde buralarda bikac kisi olurdu neyse bende kizi ikula yolladim biseyler yesem iyi olcak heralde izamana kadr gekmis olursunuz kizlar
![]()
Kızlar selamlar.Midemden dolayı uyku tutmadı ben de sizlere bir bakıyım dedim sanırım kimsecikler yok ortalıkta.Cuma günü perinatolojiden randevumuz vardı bebeğimin kalbindeki parlaklıktan dolayı,çoğu kişininkini okumuştum perinatoloğa gidip ayrıntılı bakınca gözükmüyormuş mesela bazılarının.Ne yalan söyleyim bizimki de öyle olur diye düşünmüştüm ama olmadı.Bebeğimin kalbinde hala bir parlaklık var ama maaşallah diğer herşeyi ultrasonda görülen kadarıyla sağlıklı bir bebek.Böbrekleri,mesanesi,elleri,kolları,parmakları.. her yerine baktı doktor.%90 ihtimalle sağlıklı bir bebek olacağını söyledi ve yine de risk olduğu için bana amniyosentez önerdi.Ne yapılabilir ki 6 aylık bebeğe?Ben zaten amniyosentez gibi şeylere karşıydım her zaman yaptırmadım Rabbime sığınıyorum sizler de dua edin lütfen inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Eşimden de bu geçen sürede istediğim desteği bulamadım bilemiyorum zaten bizimkisi planlı bir bebek değildi biliyorsunuz benim 3. bebeğim sanki diğerleri de istemedi diye itici davranıyorlar yada ben hassasım belki de bilemiyorum artık nerdeyse doğuracağım kayınvalidem geçen gün sordu bebek nasıl diye onun harici hiçbir şeyini sormadı bir hayırlı olsun gözümüz aydın bile demedi öğrendiğinde.Eşim de bakıyorum hiç dikkat etmiyor yani bilmiyorum mesela yerden birşey alınacak sen eğilme demez sürekli bana iş buyuruyor biliyorsunuz ben eşimle birlikte çalışıyorum bazı şeyler gücüme gidiyor bilemiyorum belki de ben hassaslaştım annem haricinde kimsenin benimle ilgilendiğini zannetmiyorum en yakın arkadaşıma bebeğin kalbinde parlaklık görüldüğünü cuma günü perinatoloğa gideceğimizi söylemiştim cuma günü işte hastaneden geldik tabii ben bir sürü ağladım filan sonra arkadaşım çaldırdı o kadar sevindim ki anlatamam ben sandım benim durumumu soracak unutmamış demek dedim hemen geri aradım annesiyle alışveriş merkezinde geziyormuş da bilmem neyi nerden aldığımı soracakmış...O gün de eşimle o kadar garip şeyler oldu ki anlatmak istemiyorum ama o anki üzüntümü katladığını söyleyebilirim biraz desteğe ihtiyacım vardı sadece...
Eki Görüntüle 1275258 Eki Görüntüle 1275259 Eki Görüntüle 1275258 Eki Görüntüle 1275259
Bu arada emzirme koltuğundan falan bahsedilmiş. Buda benim 3 yaşındaki kızımın odasından bi kare:) şimdiki ajlım olsa o kadar para vermezdim. Daha ucuz bişey alıp ortaokul zamanında falan iyi bişey alırdım. Ama heves işte:)