CAnım bnde her gün 100 mg alıyorum değerim 3.81 den 15 gün sonra baktırdım 1..14 e düşmüş ama 2 keredir afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken zorlandım kabızdım tsh mı yükseldi acaba die düşünüyorum. tahlili yaptırdığım 2 hafta oldu bugün. Artık ayda 1 değilde 15 de bir yaptırcam 1 ayda bnm 1.88den 3.81 e fırlamıştı ağustost - eylül arasında tedrgin oldum direkt 100e başladım ben dahiliyeciye sorup, endokrin uzmanına randevu bulamıyorum ki gideyim çok sinir bir il istnbul hastane ve sağlık konusunda devletler berbat sıra yok.

kndi kadım doğum dr.umda şekerinin tansiyonun çıkmasından korkuyorum diyip bni iyice korkuttu. Ben troidle uğraşmaktn down send. riskleri yok ayrıntılı stresi derken çok stresli bir hamilelik yaşadım daha ilk bebeğim bu 2. 3. istesem onlarda nasıl geçer bilmiyorum yaa

ayrıntılı vs herşey güzel gitti bu kezde bebeğim çok kilo alıyor ilerde gelişimi var die şekerin mi var tansiyonun mu var die tedirgin etti dr.um beni. Kadının böyle tedbirli ilerlemesi hoşuma gidiyor ama bnde ister istemez geriliyorum. Tansiyonum yoksa bile bunları kafaya takmaktn çıkacak

resmen açılmış olan iştahım kapandı kızlar hiç bişi yiyesim yok şekerim çıkarsa die ayy tuzlu yemiyim hamur işi vs. ekmek yemiyim tansiyonum olmasın die tedirginlikten iştahım kapandı boş su içiom kahvaltı yapıom okadr akşam yemek yiyesim gelmiyor