2015 Şubat Anneleri

Bizm dktr hastaneye geldiğinzde benm yanıma gelmeden tansiyon ve klo ölçtrun dyo yan odada her ay ki kılo artışına bakıyo.

devlete mi gidiyorsun canım eskiden bende gidiyordum devlet hastanesine doktorun odasına gitmeden gebe izlemde kilo ve tansiyon bakılıyordu sonra o kağıtla doktorun odasına gidiyordum.şimdi üni hastanesinde hiç öyle kiloma tansiyonuma bakılmıyor ben kendimi kötü hissedersem sağlık ocağına gidip ölçtürüyorum.

Uzun Kollu citcitli body zaten çok almaliyiz ama 0-3 ay 0-6 ay kaçar tane ??? Bide altına Külotlu Çorap mi olacak
evet ya ben de hep bunları düşünüyorum altına ne giydircem diye yani bacak kısmına . tulumun altına çıtçıtlı badi ama alt kısma bişey bilmiyorum çift giydirmekten başka :s

evet ya ben de hep bunları düşünüyorum altına ne giydircem diye yani bacak kısmına . tulumun altına çıtçıtlı badi ama alt kısma bişey bilmiyorum çift giydirmekten başka :s

Ama zaten yatakta gerek varmı ki sence citcitli bady altında patikli penye pantolon yada tulum e üstüne zaten battaniye :D

Ama zaten yatakta gerek varmı ki sence citcitli bady altında patikli penye pantolon yada tulum e üstüne zaten battaniye :D
bilmem kış bebeği olacaklar ya neyse battaniyeye sararız en kötü zaten hep kumdaklanacaklar ilk zamanlar sonra da kış biticek hop gezmeler :KK49:

http://www.uzmantv.com/hamileligin-7.-ayinda-anne-karnindaki-bebek-ne-durumdadir

bu doktoru bende çok dinliyorum. bende yatış olarak genelde sola yatıyorum ama tabi uyuduktan sonra hangi tarafta uyuyorum bilemem :D ayrıca ben 7. ayıma girmişim bu doktorun dediğine göre vay be :D
bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.

http://www.uzmantv.com/hamileligin-7.-ayinda-anne-karnindaki-bebek-ne-durumdadir

bu doktoru bende çok dinliyorum. bende yatış olarak genelde sola yatıyorum ama tabi uyuduktan sonra hangi tarafta uyuyorum bilemem :D ayrıca ben 7. ayıma girmişim bu doktorun dediğine göre vay be :D

Dr kağan kocatepeyi ilk hamileleiğimde de takip ettim bilgileri beni çok rahatlatıyor. hatta kendisine ait web sitesinde hafta hafta /ay ay gebelik bilgileri veriyor tavsiye ederim. (gebelik.org)

ben boyadım 2 ay önce falan şimdi yine yarıya kadar bembeyaz artık umursamıyorum ama kasımda kuzenımın düğünü var yeniden boyayacam sanırım.
organık boya ıle boyadım ama çok fena kokuyor koku takıntım var kokusu bır hafta gıtmedı.

ben de boyattım 16. haftadan sonra amonyaksız boya ile (inoa) ilk gebeliğimde de iki kere falan boyatmıştım bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yalnız inoa ile normalden koyu oldu rengi aklınızda olsun

selam kızlar nasılsınız

ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor:KK42:
resmen çığlık atasım geliyor
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.
elime gelen bişey yok ama sanki bıçak kesiği gibi yanma var.
doktora 15 gün sonra gideceğim netten araştırdım pek bişey bulamadım
bu durumla karşılaşan varmı bana bir çözüm bulabilecek yada :KK17:

of yaaa hiç derdim bitmiyor valla utanıyorum artık size derdim var demeye o_O

selam kızlar nasılsınız

ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor:KK42:
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.

Çok geçmiş olsun..
Bende de kabızlık var ama allahtan kanama yok.ilk başlarda ağrı vardı çok kötü. bol bol su içiyorum, sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. Çalışıyorsan sürekli oturmamaya özen göster hareket et. başka ne yapılabilir bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun..
Bende de kabızlık var ama allahtan kanama yok.ilk başlarda ağrı vardı çok kötü. bol bol su içiyorum, sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. Çalışıyorsan sürekli oturmamaya özen göster hareket et. başka ne yapılabilir bilemiyorum.

suyu bende çok içiyorum
yazın daha rahat içiyordum şimdi o kadar sık içemememe rağmen hala 3 litreyi bitirmeye çalışıyorum
oturarak çalışıyorum evet.
acaba kuru kayısı yesem faydası olurmuki
bu seferde ishale çevirir diye de korkuyorum ama

suyu bende çok içiyorum
yazın daha rahat içiyordum şimdi o kadar sık içemememe rağmen hala 3 litreyi bitirmeye çalışıyorum
oturarak çalışıyorum evet.
acaba kuru kayısı yesem faydası olurmuki
bu seferde ishale çevirir diye de korkuyorum ama

İshale çevireceğini sanmam. ama kayısıyı hoşaf yaparsan daha iyi olur. hemde sıvı tüketmiş olursun.
çok zor gerçekten acısını biliyorum :KK17: yediklerine dikkat et fazla baharatlı ve acı tüketme. bir an öce geçer inşallah

aldığınız geceliklerin resmini koyabilir misiniz ? ben hiç anlamıyorum bu işten gidip çiçekli gecelik falan almıyım sonra.
şu tarz bişi canım önünün dügmeli olması önemli emzirmek için

Eklentiler

• gecelik.webp
    gecelik.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 73
selam kızlar nasılsınız

ya benim bir derdim var

bende hamile kalmadan önce vardı çok kötüydüm
birçok ilaç kullandım krem fitil falan ama hiç faydası olmadı hatta korkuyordum bu şekilde hamile kalırsam halim ne olur diye
kuru üzüm hoşafı yaptım hergün bir kase yedim yerken özellikle üzümün çekirdeklerini çiğnedim
bunu hiçbiryerden duymadım yada okumadım ama inanılmaz faydası oldu ve geçti kendimce iyi geleceğini falan düşündüm
birde kavrulmuş kabak çekirdeği onuda kaşıntım oluyordu onun için yedim
hamle kalmadan önce geçmişti ta ki bu haftaya kadar şimdi yine başladı ağrımaya ve yanmaya
hamilelikten dolayı tekrarladıgını düşünüyorum
asitli acılı ve baharatlı şeylerden uzak dur ayaklarını üşütmememye çalış
ve dayanamazsan mutlaka doktora git
geçmiş olsun

Bende araştırma aşamasındayım en cok içine giyilen cıtcıtlı badilerden yarım kollu yada sıfır kol lazımmış,uzun kollu cıtcıtlı badiler komple ayaklı boydan tulum kışnoldğu için iyi oluyomş onlar kadifesi falan varmış .ayaklı alt aldım 3 tane falan oda çok lazım bi kalın battaniye bide 2 tane daha ince battaniye penye pazen falan.alt açma minderi var ondan
bol bol agız mendili bi de canım

bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.

doğum genelde 2 hafta önce oluyor ya sanırım onun üzerinden hesaplanıyor. 40. haftayı doldurmam tam 1 şubat benim.90 gün 3 ay ediyor ama benim doktorum ocak 15 ten sonra doğumu bekleriz dedi. o zaman 38. haftamda oluyorum yani aslında bu hesaplama sanırım doğru.

bizim evde de para konusu var :) ben hamileliğin başında aylık para ayıralım demiştim ama uygulamaya geçemedik. eşim alınacaklarla pek ilgili değildi dışarı çıkıp fiyatları görünce internette bakmaya başladı ve bariz korku sardı kk da konuşuldukça ben aaa buda varmış bu kadarmış felan diyorum :) :) :) daha çok korkuyor

Back
X